Challenge Attraction - Iris Uriot

online challenge

Attraction Magic

Ik voel het niet meer zo.
Is dat een herkenbaar zinnetje?
Omdat je als single iedere keer na 3 maanden ervaart dat hij of jij het niet meer voelt.. Of omdat je in je relatie merkt dat de aantrekkingskracht is verdwenen en je je soms afvraagt, is dit het nu? 

Het gaat allemaal wel oke, maar het is niet fantastisch. De spark die er ooit was is verdwenen en je krijgt te horen dat je hier genoegen mee moet nemen. Of je dates eindigen steeds in heartbreak, terwijl je machteloos achterblijft.
En daar ben je klaar mee..

In deze challenge leer ik jou hoe je de spark, de aantrekkingskracht, levend houdt. Of dat nu na dat 3 maanden punt is, of ver in de relatie. 
Deze challenge is super praktisch en concreet, je krijgt na iedere video praktische tools, waardoor je meteen kunt toepassen.

Voor een klein bedrag van 25 euro, is deze waardevolle video-serie voor altijd voor jou.

 

Dit is geen training waar ik je vertel dat je bindingsangst of verlatingsangst hebt en dat je trauma’s moet gaan helen. Want dat ken je nu wel. Bovendien, is bindingsangst of verlatingsangst geen enkel probleem. Je kunt gewoon een diepgaande connectie opbouwen.

Ik leer je de basics rondom jouw inner feminine en masculine, die je ook naar buiten projecteert. Wat ook fijn is om te leren als je niet aan het daten of in een relatie bent trouwens, want dit is jouw innerlijke verliefdheid.
Verder leer ik je hele simpele, toch super effectieve manieren om meer jouw feminine energy te voelen EN hem meer in zijn masculine uit te nodigen.

Schermafbeelding 2022-01-28 om 17.14.03

Ben of herken je dit:

IMG_0908

Voor een klein bedrag kun jij leren hoe je

 

Dit is geen training waar ik je vertel dat je bindingsangst of verlatingsangst hebt en dat je trauma’s moet gaan helen. Al kan trauma’s helen zeker ondersteunend werken, maar het is niet de basis.

Ik geloof niet meer in bindingsangst of verlatingsangst en als je de basis niet aanpakt maar gaat analyseren of trauma’s de schuld gaat geven dan gaat dat je definitief niet helpen.

En ik wil juist wel dat je volledig in verliefdheid kunt zijn met je date of partner, zodat je je ontspannender gaat voelen in al je relaties. Ook met je collega’s, je vrienden en jezelf. Maar daar zijn dus de juiste acties voor nodig!

Voor de methode die ik gebruik, is het ook niet eens per se nodig om te daten of in relatie te zijn. Ook wel fijn om te weten.

Wel belangrijk..

Wel belangrijk..

De challenge bestaat uit video-trainingen en antwoord op vele praktische vragen die zijn gesteld. Maar dat betekent (meestal) niet dat je na deze video’s meteen mega krachtig bent, volledige aantrekkingkracht hebt gecreëerd en verliefdheid volledig kunt dragen.

 

Implementatie is een proces.

Ik geef jou heldere en concrete stappen om uit te voeren. Maar jij moet ze wel uitvoeren.
Als je dat bereid bent te doen, en ze vaker herhaalt..
Dan ga je diepe verandering in jezelf EN hem voelen.

Er zijn meerdere deelneemsters wie na de challenge aangaven dat de hele energie van hun relatie is geshift. In positieve zin. Ook vrouwen wie eigenlijk de hoop al een beetje hadden opgegeven.
Dus dan kun jij het helemaal!!

IMG_1020

Leven is veel fijner als je..

Jezelf niet meer hoeft af te vragen waar het nou mis is gegaan tijdens de date, je vanuit zachte en speelse vrouwelijke energie kunt genieten bij de man, en je vol geniet van de spark in je relatie samen…toch? Ik neem aan dat je nog wel even bij elkaar wilt blijven, EN het wilt voelen.

Voor mij maakt dat een wereld van verschil. En deze tools, die ik je leer, kun je de rest van je leven inzetten om de spark levend te houden, en je relaties met iedereen om je heen nog veel mooier en sterker te maken!

Wat je leert, per video

audio 1:

Audio experience voor meer levenslust. Een aantrekkelijke vrouwelijke vrouw is gevuld met levenslust. Aantrekkingskracht gaat niet over hoe je eruit ziet maar hoe je je vanbinnen VOELT.

Deze visualisatie helpt je om dat gevoel van levenslust los te maken en verliefdheid in jezelf te voelen.

Video 2:

Jouw feminine energie – in deze video leer ik je DE tool om een man meteen in zijn krachtige mannelijke energie uit te nodigen.
En ik geef je heel veel praktische tools om hier mee te spelen.

Video 3:

Jouw inner masculine en energie begrenzen. Grenzen bewaken doe je vanuit jouw inner masculine. En in deze video leer ik je wat hier voor belangrijk is. En uiteraard, praktische oefeningen. 
Hierdoor kan jouw vrouwelijke energie veel meer stromen.

Video 4:

Shadows doorbreken van verliefdheid.
Herken je dat je wel eens een ander persoon lijkt te worden als je verliefd bent?
Ineens afhankelijk, onzeker.. Dat is, hoe pijnlijk ook, omdat je dit nog gewoon bent.
In verliefdheid worden alle maskers afgetrokken. 
Alleen shadow-work helpt je door deze maskers heen. Dus je zult het moeten doen, wil je verliefdheid dragen. In deze sessie geef ik je een basis shad0w-sessie. Waardoor jij meteen al door jouw eigen shadows heen breekt.

Je ervaart meer luchtigheid en speelsheid op alle vlakken, EN shadow work is helemaal niet zo intens als het woord doet vermoeden.

Praktisch:

De training is volledig online en je houdt levenslang toegang. Dus je kunt beginnen wanneer je wilt, en er zo lang over doen als je wilt. Herhaling doet wonderen, dus af en toe herhalen helpt je om de lessen nog beter en sneller te integreren!

Zin om aan de slag te gaan en verliefdheid en aantrekkingskracht te leren dragen?

Je kunt meteen na aanschaf starten met de video's

Challenge Attraction Magic

Verdergaan dan date 3, daten vanuit speelsheid en luchtigheid en de aantrekkingskracht vergroten en verdiepen?
De stappen die daar voor nodig zijn en zorgen dat het nu echt effectief gebeurt.
Wil je dat implementeren?

Dat kan voor hetzelfde bedrag als een etentje. Alleen dit gaat je veel meer brengen op de lange termijn, garandeer ik je.

€25,00 inclusief BTW

 

 

 

.

Wat anderen over de challenge zeggen:

Zin in?

€25,00

Is wat je investeert. Maar je krijgt er heel veel meer waarde voor terug!
Voor altijd van jou. Meer ga ik er niet van maken 🙂

Tijd om speelser te worden, meer aantrekkingskracht te gaan voelen en stap voor stap verliefdheid leren dragen, maar dan wel effectief en niet meer tijdelijk..

Iris Uriot draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders