Gratis Roadmap - Krachtig in de liefde

naar een succesvolle relatie

Download gratis

De stappen die je helpen naar een succesvolle liefdesrelatie

Liefde is niet altijd makkelijk, en misschien ken je het wel dat je op bepaalde punten gewoon vastloopt.

Dat je weerstand voelt om uberhaupt te daten, door onzekerheid of door vervelende ervaringen van eerder. Of dat je steeds niet verder dan een bepaald level komt in een relatie.

Omdat het fijn is te weten waar de bottleneck dan zit EN wat je er aan kunt doen, heb ik dit e-book geschreven. Een e-book waarin ik met jou de roadmap deel die ik en mijn klanten gebruiken om een gelijkwaardige relatie te bouwen vanuit rust, vertrouwen, passie en plezier.

Een relatie vanuit een stabiele fundering (dus geen emotionele achtbaan) en tegelijk geweldige aantrekkingskracht. Want een liefdesrelatie is niet hetzelfde als een vriendschap. Ook dat leg ik je uit in het e-book.

Ik geef je de stappen, achtergronden en praktische tools om de stappen meteen te gaan toepassen.

Foto: Manon Arends

ebook roadmap

In het E-book lees je onder andere:

Over echte liefde, vanuit zowel kracht als vertrouwen, leren we vrijwel nergens. 

Ik heb jaren lang gedoe gehad met verlatingsangst, bindingsangst en alle onzekerheden en twijfels die er maar komen kijken als het om liefde gaat. Ik deed afstandelijk en onaardig zonder reden, of juist heel erg afhankelijk. Ik ging me gigantisch aanpassen, of ik voelde me te goed voor wie ik aantrok.

En juist om die reden, heb ik besloten dat ik er alles aan wilde doen om weer echt goed te worden in liefde! Te leren waar het echte probleem ligt, en vooral, hoe je daar duurzaam en praktisch doorheen kunt!

Nu voel ik me vol zelfvertrouwen en vrij, krachtig en geliefd, vanuit vertrouwen en overgave. En dit is wat ik aan de wereld wil en mag doorgeven.

Als iedereen weer leert hoe je liefde in elkaar kunt losmaken ipv angst, wordt de wereld echt een veel fijnere plek. Daarom geef ik graag mijn inzichten en liefde door via onder andere deze roadmap.

Foto: Manon Arends

De roadmap is voor jou als:

liefde

Het is gratis, maar ik weet zeker dat het veel voor je verandert..

Als het je niet lukt om lang in een relatie te blijven..

Als je hier voor relaties hebt gehad die je onzeker maakten op wat voor manier ook..

Als je het gevoel hebt dat je vaak blokkeert, niet weet wat je moet zeggen, je moeilijk openstelt..

Als je niet over je heen wilt laten lopen, maar wel graag puur wilt worden/blijven..

Als je alleen onbereikbaar interessant vindt, en anders iemand snel zat raakt..

Als je merkt dat het steeds op een bepaald level mis loopt, terwijl je zo hard je best doet..


Dan gaat de roadmap je helpen.

Ik geef je naast de inzichten, vooral heel veel praktische tips, die je meteen kunt toepassen voor verandering.

Wie is Iris?

zelfvertrouwen

Foto: Tanimara Layla

Mijn naam is Iris, en ik heb een missie aangenomen –
Ik geloof namelijk dat wat jouw geschiedenis met liefde ook is, dat je altijd in staat bent om krachtige relatie te bouwen met de persoon die jij wilt. Ik geloof ook als we allemaal ons eigen interne werk doen, dat we meer liefde in anderen losmaken. En, als we allemaal liefde in elkaar losmaken in plaats van angst, gaan we samen in een sterkere en mooiere wereld leven.

Mijn missie houdt overigens niet op bij mensen helpen aan liefdesrelaties, ik vind mijn klant-coach relatie ook iets bijzonders. Ik vind het vooral belangrijk dat mijn klanten zich lichter EN krachtiger voelen na elke sessie. En, dat ze het liefst mij niet meer nodig hebben om dat te bereiken. (Dus ik doe niet aan ego-bevestigen, zodat je langer bij me blijft bijvoorbeeld..) – Wat wel regelmatig gebeurt, is dat mijn klanten vrienden worden 🙂

Wat anderen over mij zeggen