Zelfvertrouwen, kracht en zelfliefde - Krachtig in de liefde

Foto: Manon Arends

Zelfvertrouwen & kracht

Voor als je dat zelfontwikkelings-
gedoe allemaal wel 'weet', maar nog niet
doet en voelt 

Het doorvoelen van vertrouwen verandert alles

Heb je net als ik, wel wat ervaring met afwijzing en teleurstelling? Misschien zelfs wel met burn-out als gevolg? En daardoor is je beeld over anderen, maar ook vooral over jezelf, wat ingedeukt?
Je zegt meestal niet wat je wilt zeggen, hebt moeite met grenzen en ALS je voor jezelf opkomt is het meteen heel defensief. Of je barst uit in emotie.

Mensen noemen je vaak te gevoelig.. Je hebt je wel eens geassocieerd met termen als HSP, die je eventjes hielpen. Maar in the end misschien wel helemaal niet zo. (Als ik even uit mijn eigen ervaring spreek)

Je voelt je hierdoor niet krachtig en vol vertrouwen, wat je wel zou willen. Je hebt het gevoel dat je vaak niet uitstraalt wie je zou willen zijn.

Je weet wel dat je van jezelf moet houden.

Je hebt al cursussen gevolgd, je let beter op je grenzen.
Maar, je zou het ook wel graag ECHT willen doorvoelen an vanuit kracht en liefde willen uitvoeren.
Minder willen piekeren en meer willen genieten. Alsof het gewoon vanzelf gaat.

Dat je wakker wordt en ook zin hebt in leven en alles wat het je geeft. En je werk, uiteraard.

Dat gevoel dat je niet meer van jezelf af hoeft te bijten, maar dat je je vooral lekker vrij voelt en overal initiatief in durft te nemen.

Wat als ik je vertel dat je in een paar maanden tijd al ZO veel meer kunt voelen en bereiken dan je nu beseft?

Als ik iets goed kan is het jou terug brengen naar kracht en vertrouwen. Waardoor je je vrijer voelt, vanuit integriteit (dus geen arrogantie!). Lagen van onzekerheid echt doorbreken, zodat je je weer levendig voelt. Je niet meer laat tegenhouden door meningen van anderen, maar nog wel open staat voor feedback en groei. En daardoor durft te gaan voor wat je echt wilt. En tegelijk een mooier, meer integer en liefdevoller persoon tot uiting kunt brengen.

Hoe zou het voor je zijn als je over enkele maanden:

Oprecht blij kunt zijn met wie je in de spiegel ziet, van binnenuit​
Jezelf zonder weerstand durft open te stellen en daar de juiste woorden voor kunt vinden
Ruimte inneemt en nee kunt zeggen zonder schuldgevoel - dus stopt met pleasen en voegen, en keihard lopen
De controledrang, please gedrag en perfectionisme kunt doorbreken en je weer echt jezelf kunt voelen
Jezelf meer dan goed genoeg vindt en jaloezie je weinig meer doet

Ervaring van een cliënte

Wat we doen is vooral je met je onderbewuste werken. Hierdoor ga je ook van binnen snel die zelfliefde en kracht echt voelen, in plaats van dat je alleen maar ‘weet’ hoe je het zou moeten doen.. Ik ben heel sterk in jou helpen omzetten van je mindset en onderbewuste patronen.

Bij cliënte Karin heeft dit er binnen een maand voor gezorgd dat haar depressie voorbij was. Waar ze, toen wij samen gingen werken, nog behoorlijk last van ervaarde. Ze voelde zich vaak eenzaam en niet begrepen. Mede dankzij onze samenwerking, heeft zij die (zelf)liefde weer kunnen vrij maken. Nu geniet ze als vanzelf weer enorm van haar leven en de nieuw gevonden kracht in haar. En wat een prachtige vrouw is zij!

Misschien denk je, dat lukt niet in een paar maanden tijd..

Omdat je mogelijk teleurgesteld bent in hulpverlening die veel langer duurde.
Ik ga nu ook niet zeggen dat ik dan de almachtige ben die iedereen kan helpen..
Want ook jij zult natuurlijk klaar moeten zijn voor de hulp (dat bepalen we in een gesprek) en je eigen werk ook doen.

Maar wat ik je wel kan vertellen, is waarom het misschien niet eerder is gelukt.
Heel veel hulpverlening is enkel gefocust op het bewuste.

Ik help je echt transformeren, door het herprogrammeren van je ONDERbewuste.
Waardoor alles veel sneller gaat.

Je onderbewuste bepaalt bijna alles wat je doet.
Hoe je je voelt en welke gedachten je krijgt.
Daarom verval je vaak weer in hetzelfde patroon, dezelfde gedachten en dezelfde acties.
Met dezelfde resultaten..

Voor snel EN duurzaam resultaat, kun je het beste het onderbewuste aanpakken.
En dat is wat ik je kan bieden!

Nieuwsgierig hoe?
Vraag hieronder een gratis intake aan, geheel vrijblijvend natuurlijk.
Ook ik kan niet iedereen helpen.
Maar als ik jou wel kan helpen, dan is resultaat gegarandeerd.

Over een paar maanden kun je een ander persoon zijn

Iemand wie..

Oude patronen & verhalen heeft veranderd

Weerstand om in actie te komen? Zelfsabotage? Perfectionisme omdat je het nooit goed genoeg vindt? Op je tenen lopen om anderen te pleasen? Angst voor afwijzing? Afstandelijk gedrag vanwege moeite met openstellen? Onzekerheid of uitbarsten in emotie? Je te gevoelig voelen? Het hoort niet bij leven, zoals sommigen zeggen. Leven kan ook vanuit rust en vreugde. Stabiel.

Weer open kan staan voor connectie

Connectie met anderen helpt ons aan kracht en zelfvertrouwen. Maar, na nare ervaringen of teleurstellingen kun je een defensieve modus opbouwen in jezelf. Misschien zien anderen je als heel krachtig, omdat je snel van je af bijt. Maar kracht kan ook vanuit liefde, en ik kan je aan alle praktische tools helpen die je helpen om makkelijk te verbinden, liefdevol af te wijzen en je ruimte in te nemen.

Zich krachtig en zelfverzekerd voelt

Als er iets is wat mijn klanten altijd heel erg voelen na samenwerking, is het veel meer kracht en zelfvertrouwen. En een diep gevoel van zelfliefde en liefde voor anderen. Want ECHTE liefde voor anderen, begint altijd pas bij liefde voor jezelf. Je spiegelt in anderen, wat je jezelf van binnen waard vindt.

Mijn naam is Iris

Ik geloof er in dat als we allemaal leren angsten en onzekerheden om te zetten in liefde en kracht, wij in een veel mooiere wereld gaan leven.
Eentje waar projectie van pijn op onze omgeving niet meer nodig is, waardoor ruzies weer groei worden en we samen in een gezondere en fijnere energie leven. Want liefde = gezondheid.

Ik heb zelf twee relaties gehad met mannen door wie ik me liet manipuleren, ik heb daarna een depressie gehad en een burn-out. Maar ik leerde het, met hulp van vele coaches, omzetten naar kracht en liefde. En nu mag ik dat voor anderen doen.

Ik werk met methodes die snel, effectief en duurzaam zijn. Diepgang samen met luchtigheid en humor. Dat is in mijn ogen de beste combinatie. 

Foto: Tanimara Layla
Foto: Tanimara Layla

Als je niets verandert, blijf je krijgen wat je altijd kreeg

Dat is, omdat in ons onderbewuste brein vast ligt wat we onszelf gunnen. Ook al weet jouw bewuste heus wel dat je beter verdient..

Daarom bied ik je de mogelijkheid om dit gedeelte wel snel EN duurzaam aan te pakken.
Zodat je niet nog maanden lang hoeft te twijfelen aan jezelf.

Maar, zodat je in een paar maanden tijd weer sterk in je schoenen staat. 
Oude patronen los kunt laten die je nu dwars zitten. 

Het is zonde om nog langer vast te houden aan wat je niet meer dient.
Het echte leven begint pas bij gevoel van vertrouwen in jezelf en leven. Dus pak de mogelijkheid om daar samen aan te bouwen.

Praktisch


♥ Een traject duurt 6 tot 12 maanden, afhankelijk van waar je staat en wat jij nodig hebt (dat bepalen we in een gesprek)
Let op dat dit traject NIET gaat over liefde en relaties. Ja zeker is zelfvertrouwen daar onderdeel van en heel belangrijk. Maar de focus is echt persoonlijke ontwikkeling en verbetering van jouw zelfvertrouwen. Dit traject kun je bijvoorbeeld heel goed inzetten voor werk of business. De investering hangt er vanaf of je voor 6 of 12 maanden wilt instappen en hoe het traject wordt ingedeeld. Vanaf 2000 euro. Particulier, dan betaal ik je BTW - als je als ondernemer dit traject inzet voor je zelfvertrouwen & business groei (of jouw werkgever betaalt) reken ik uiteraard wel 21% BTW. In veel gevallen vergoed werkgever een gedeelte, dit kun je altijd bespreken! Deel gerust met jouw werkgever mijn e-mail adres info@irisuriot.com als hij of zij meer informatie wil over wat dit oplevert.

♥ Je werkt 1 – 1 met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief - en kan zowel offline als online. Afhankelijk van jouw locatie. Beide heeft hetzelfde effect. Afwisseling is ook mogelijk.
♥ Je krijgt levenslang toegang tot de online omgeving, die vooral als extra ondersteuning dient.
Deze omgeving gaat nog veel meer uitbreiden. 

Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt tools vinden die je helpen met overtuigingen omzetten, stap voor stap meer kracht voelen, contact maken met gevoel, openstellen, grenzen, focus, keuzes maken, je waarheid leren spreken etc. En alleen wat echt werkt en praktisch is. Ik hou van diepgang icm de nodige luchtigheid.

♥  Om de week een sessie (lang om kort, uitgebreid & boost-sessie tussendoor) - waar we door onderbewuste blokkades heen werken en waar ik je help met jouw brein opnieuw programmeren. Ook behandelen we alles wat boven komt - communicatie - mindset - emoties - weerstand doorbreken - you name it! Alles wat jij nodig hebt voor het beste resultaat. Tussendoor hebben we contact via een app, waar je alles kunt voorleggen. Je hebt dus altijd iemand wie achter je staat.

Mijn methode is diepgaand en tegelijk luchtig en effectief.
Enthousiast geworden en wil je meer weten?
Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Wil je heel graag het liefdesleven creëren waar je nu alleen maar stiekem op durft te hopen?
Kijk dan op deze pagina.

Liefs, Iris