Challenge - Krachtig in de liefde

Challenge: Direct meer verlangen (aantrekkingskracht) losmaken bij je date of geliefde

6 t/m 9 december 2021

We starten 6 december 2021

What to expect: 4 dagen lang: Higher love, Joy & Bliss

Deze challenge is voor jou als je herkent in een of meer van deze:

Ik dacht dat ik al wel open was, maar dit is een heel nieuw level van gevoelens delen

- Klant Petra

Van afstand, naar verlangen & magnetisch aantrekkelijk voor jouw date of geliefde

Want een relatie waar je allebei, net zo verliefd bent.. Zou de norm moeten zijn als je het mij vraagt.

Misschien heb je al wel eens gehoord over mannelijke en vrouwelijke energie. En vind je het al interessant. Dan gaat deze challenge je NOG meer verdieping daarin geven. En vooral praktisch!

Misschien heb je geen idee, en wil je gewoon meer verlangen losmaken bij je geliefde. Ook dan, ben je aan het juiste adres.

Wat je kunt verwachten:
Hoe je na het ontstaan van afstand, de connectie en het verlangen weer terug krijgt. Van de eerste ‘EHBO’ stappen, tot de diepere verbinding.

Hoe je meer vertrouwen in je (toekomstige) relatie kunt voelen en kunt opbouwen, zelfs als je je hart onbewust al wat hebt afgesloten door bv frustrerende dates of exen.

Hoe je gevoelens op een luchtige en speelse manier deelt met jouw date en/of geliefde. Zodat je niet alleen meer verbinding voelt, maar ook liefdevol afwijst en je grenzen uitspreekt. Niet meer onverwacht bot uit de hoek komen. Of denken dat je te moeilijk bent.

En in de afsluitende masterclass leer ik je dat wat aantrekkingskracht echt maakt en breekt. Zodat jij direct veel aantrekkelijker wordt voor jouw date of geliefde. Ik doe ook een visualisatie met je, waar je je verbindt met jouw bron van speelse energie en aantrekkingskracht (= meer verliefdheid, op jezelf, op leven, op alles).

En als bonus ontvang je een berg aan tools die jou helpen om eventuele twijfels te doorbreken over je date of geliefde.

Wil je dit en meer leren?

Doe dan mee, van 6 t/m 9 december, aan deze GRATIS challenge.

Over Iris

Een van mijn grote frustraties rondom liefde was deze: Had ik tussen al die ellendige frustrerende dates eindelijk een leuke gevonden.. VOELT hij het niet meer bij me.
En later, bij mijn geliefde: Steeds de angst hem te verliezen.. Omdat ik hem niet de aandacht kon geven die ik wilde. Voor mijn gevoel. Omdat we elkaar steeds minder begrepen. Ik wilde meer diepgang, maar ik wist niet hoe. En dacht vooral dat de oplossing zat in meer tijd samen zijn, maar die had ik niet.

Om dit punt te helpen doorbreken, geef ik deze challenge. De oplossing hier voor zit hem in meerdere gebieden, de belangrijkste neem ik mee. Waardoor jij meteen al voelt dat je dit punt doorbreekt. Je voelt direct meer connectie. Zonder dat je per se meer tijd samen moet doorbrengen. Kan natuurlijk wel 🙂

Wil je er ook definitief en op de lange termijn volledig doorheen breken? Verliefdheid leren dragen? Verliefd zijn op leven, ook in deze tijd? Magnetisch aantrekkelijk worden voor, niet alleen je (volgende) geliefde, maar ALLES om je heen? De bliss voelen in je (volgende) relatie? Dan heb ik een fantastisch programma voor je, de brochure kun je hier lezen.

Om je een idee te geven van wat samenwerken met mij veroorzaakt.. (swipe voor alle berichten)

Je bent niet te sterk, te intelligent, te wispelturig of te intens voor een fantastische relatie. Om verliefdheid te dragen is het nodig dat je deze allemaal bent. Waarschijnlijk mag je ze juist nog veel meer zijn. Nog veel meer JOU.

Praktisch:

Datum

6 t/m 9 december 2021

Tijdstip

6 t/m 8 december: In de ochtend om 09:30 - alles is terug te kijken! Afsluitende masterclass 9 december: Om 19:30 in de avond (replay kan vanaf vrijdag worden bekeken, maar ik raad live aan!)

Online

Volg de challenge online in mijn FB groep, waarvan je de link na aanmelding krijgt. En mogelijkheid voor de Masterclass aanmelding ontvang je ook via e-mail.

Doe mee met de Challenge!

En zorg direct voor meer verbinding, meer diepgang en meer aantrekkingskracht in jouw (eerstvolgende) relatie.

Enkele vragen beantwoord

Ik deel heel veel praktische tools om direct meer verbinding te creeren ipv afstand. En ik deel met je wat aantrekkingskracht maakt en breekt, zodat jij direct veel aantrekkelijker wordt voor jouw (eerstvolgende) date of geliefde. De challenge vindt plaats in mijn FB groep en via een gratis masterclass. 

Voor vrouwen, single of in een relatie – wie door het punt heen willen van ‘hij voelt het niet meer’, of dat punt willen voorkomen.

Single vrouwen wie graag een echt goede relatie willen, verliefdheid willen leren dragen, meer vertrouwen willen ervaren. 

En vrouwen met een relatie, wie graag meer diepgang in hun relatie willen. Meer connectie, meer passie, meer verliefdheid. De liefde is er, maar je voelt soms afstand. En je wilt graag groeien samen. Maar je weet niet zo goed hoe.

Mannen kunnen uiteraard ook gewoon meedoen om te leren, is altijd leuk 🙂

Ja, juist. Want je gaat ontdekken hoe je vanuit veel meer speelsheid en plezier een veel hoger kaliber partner aantrekt. Die echt bij jou past en jou energie geeft. In veel kortere tijd en minder dates dan je waarschijnlijk nu zelf zou bedenken 🙂

Snap ik! Dat is ook vaak juist waar je tegenaan loopt in je dating leven of je relatie. Een voordeel, de gratis masterclass is ook prima los te volgen. Dus ik zou me dan zeker daar voor inschrijven!! Dat wordt de leukste van allemaal.

Door je aan te melden ontvang je alle info voor de FB groep, extra updates en info via e-mail, en de details voor de Masterclass op donderdag.