Relatiegame - Iris Uriot

Vervuld Verliefd

Relatie-game

Voor wie haar relatie naar een nog hoger niveau wil tillen

Vervuld Verliefd is een 6 weekse audio-reis. Je zet met mij in je oor iedere dag een stap richting veel meer spark, vervulling en verbinding samen.

Je kunt alle successen van de wereld behalen, maar zonder de vervulling en energie die je relatie je kan geven, zijn ze gewoon vrij weinig waard.

Als je je in je relatie niet levendig voelt, niet groeiende, niet verbonden, niet gesteund.. dan voel je dat een deel van je aan het afsterven is. Veel mensen nemen er genoegen mee. Want liefde is belangrijker dan verliefdheid.

Maar.. Waarom is ‘het niet meer zo voelen‘ dan een van de belangrijkste redenen waarom mensen aan scheiding denken? Of vreemdgaan?

Ik denk niet dat verliefdheid voelen zo onbelangrijk is als men soms zegt. Je kop in het zand steken tot het te laat is is makkelijker. Maar op de lange termijn betaal je de prijs.

Als je niet weet hoe je elkaar vervult, blijf je hangen in twijfels en onmacht.

Terwijl je vaak met heel veel kleine genuanceerde, en ook concrete en praktische veranderingen, enorm veel kunt veranderen. Daarom maakte ik deze game voor je. Verliefdheid/spark is fijngevoelig. Vaak zie je zelf niet waar je nog kunt verdiepen. Daarom neem ik je aan de hand mee in deze game.

Enkele reviews van de game:

VOOR WIE?

De vrouw (ja, tot nu toe is de game gemaakt voor alleen de vrouw..), wie zich (wel eens) machteloos voelt over het aantrekkingskracht-gedeelte in de relatie. En wie hier gewoon nog veel meer van wil creëren samen.
Maar ook vooral: De vrouw wie al het analyseren zat is en nu echt praktisch wil werken in kleine, leuke stappen.
Ik beloof je dat er een wereld voor je open gaat.

De vrouw wie een fijne relatie heeft, waar alles prima loopt. 
Maar wie misschien soms twijfels voelt, het saai vindt en NIET zichzelf wil forceren in ‘saai betekent dat het goed is’ (I don’t believe that).. Of de vrouw wie gewoon nog meer diepgang en vervulling wil voelen samen.
Meer speelsheid.
Minder schaamte of weerstand.
En meer seksuele energie, die als vanzelf stroomt in plaats van gemaakt moet worden.

En de vrouw wie geinspireerd wil worden op praktische nuances van polariteit/aantrekkingskracht. Wie tools wil leren rondom expressie, taal, body language, verbinden, intimiteit, polariteit, zonder dat het enorm zweverig of conceptueel wordt.

De vrouw wie haar geliefde op nieuwe niveaus wil leren kennen, leren zien en leren waarderen. En ook zelf door haar geliefde op nieuwe niveaus gezien en gewaardeerd wil worden. There are always so many sides of your partner you have NOT discovered yet.

De vrouw wie een nog betere lover wil leren zijn voor haar geliefde, en ook verlangt dat haar geliefde een nog betere lover wordt voor haar. Want betere lovers, delen ook meer compassie met de rest van de wereld.

De vrouw wie gelooft dat de honeymoon phase van de relatie, de potentie laat zien. En wie niet wil blijven hangen in ‘liefde is belangrijker/genoeg voor ons’. Maar wie pure desire wil voelen naar haar lief. Wie het gevoel van spark wil versterken of aanwakkeren. En dat gevoel wil koesteren.

De vrouw wie meer in haar lijf aanwezig wil leren zijn in verbinding met haar geliefde, en minder in de analyse wil schieten.

Side note:
Je hebt een veilige verbinding met je geliefde en zit niet in intense problemen.

Dit is niet een game welke jou uit diepe problemen gaat halen. 
We doen geen innerlijk-kind helingen en ik heb het niet over hechtingsstijlen.

Ik geloof dat je dat OF wel kent, OF bij iemand anders haalt. Of net als ik, zichzelf niet of niet meer ziet als iemand wie onveilig gehecht is.

Bij intense ruzies of problemen, zou ik altijd therapie of coaching aanraden.

IK VOEL HET NIET MEER ZO

Kijk, niemand loopt te koop met ‘ik voel het niet meer zo’. Toch ontkomt bijna geen enkele relatie er aan. Er gaan momenten komen dat je het niet meer voelt. Want er zijn gewoon heel veel dingen die je niet hebt geleerd over liefde.

Spark is alles in een relatie. En ieder wie anders zegt, heeft het of nog niet genoeg gevoeld.. Of heeft zichzelf, vaak uit onmacht, aangepraat dat het normaal is om te verliezen.

Het is niet normaal om de spark te verliezen, deze zou zelfs veel dieper moeten gaan naarmate de verbinding veiliger wordt. Maar je moet wel begrijpen hoe het werkt.

Life is short. Dus laat je de levensenergie langzaam doodbloeden, of kies je om te leren hoe aantrekkingskracht werkt, zodat je jouw relatie weer tot leven brengt?

Liefde is enorm genuanceerd, dus alleen een boek gaat je niet voldoende helpen. Een boek is te conceptueel. In een boek kun je bijvoorbeeld niet leren voelen wanneer je aan het opgeven bent, terwijl je moet vechten. Of wanneer je aan het trekken bent, terwijl je zou moeten opkomen voor jezelf. Een boek leert je niet wanneer je je man aan het testen bent, of wanneer je echt teleurgesteld in hem bent. Volgens mij zijn er uberhaupt weinig boeken over testing in relaties geschreven. In een boek leer je niet voelen wanneer je je moet uitspreken en trouw moet zijn aan je standaarden, of wanneer je beter in compassie en empathie kunt gaan en je geluk boven je gelijk stelt. Liefde is NOOIT zwart wit. En mede daarom, leer ik je heel veel nuances voelen via deze game.

Ik kan het bijna niet laagdrempeliger maken om over polarity en verliefdheid te leren, dan via deze game.

Hoe werkt het?

Je ontvangt iedere dag om 7 uur ‘smorgens in jouw mailbox een audio, met iedere dag een praktische opdracht
In deze audio’s leer ik jou alles over het belichamen van ‘feminine energy’ in de praktijk, en de masculine ontwaken in jouw geliefde.
Ik coach altijd op nuances, de kleine dingen die grote verandering brengen als je ze allemaal opvolgt. Daarom ook deze game, met elke dag een kleine opdracht.

O.a:
Wat is masculine en feminine in de praktijk
Verbindende communicatie, defensiveness, openstellen, diepgang..
Nuances tussen vertrouwen en pleasen, tussen overgave en onmacht, tussen comfort en veilig, tussen opgeven of voor jezelf opkomen, etc.
Aantrekkingskracht, turn on & turn off.
Hoe behoud je verbinding, hoe blijf je ‘het voelen’.
Leren vertrouwen op the masculine
Schaduwwerk: doorbreken van je eigen schaamtes en weerstand in intimiteit.
Body love, body confidence, jezelf sexy en sensueel voelen
Spelen met dark feminine archetypes, be magnetic & strong but loving in desires and boundaries
Inzicht in feminine en masculine testing in de praktijk. Alleen DIT al, is goud – want dit is een groot deel van ‘the magic’ in het wel of niet meer voelen.

En meer!

Zo zie je, it’s not just a course.
Aan het einde ben jij een wijze vrouw in de liefde.
Jij snapt het.

Ik geef je de juiste inzichten, waardoor je direct het over-analyseren kunt schrappen.
Je gaat alle confidence en innerlijke rust ankeren in jouw lijf, waardoor je samen kan blijven groeien.
En het wordt nooit saai.

Voor de prijs van een etentje, heb jij de rest van je leven een diepgaande connectie met jouw geliefde.

Ik ga het echt niet laagdrempeliger maken voor je.

 

 

Jouw Mentor:

Hey there! Mijn naam is Iris, en sinds 2017 mag ik vrouwen en stellen begeleiden naar een vervullend liefdesleven. Spark, vanuit rust en emotionele volwassenheid. 

Ik richt me met name op de ambitieuze, sterke en elegante vrouw. Omdat juist voor haar, het extra belangrijk is dat ze een man naast zich heeft wie HAAR kan dragen en wie haar niet op een voetstuk zet. Ze wil gezien worden in wie ze is. Op emotioneel niveau vervuld en gedragen worden en.. Zij wil niet langer een man wie op haar leunt, omdat zij het ‘wel kan dragen’. Kan ze.. maar in de relatie, wil zij vrouw kunnen zijn.

En hoe maak je dat los in jouw man?
Zonder dat je hem mogelijk onbedoeld als inadequate bestempelt en hem triggert in onzekerheden?
I will show you

 

VIP Uitbreiding

Wil je het niet alleen doen?
Ben je iemand wie het beste leert van feedback in het moment?
Wil je dat ik mee kijk in al jouw app-contact, zodat ik door jouw (en zijn) schaduwkanten heen prik?
(Want ik zie ze in jouw taal)

Wil je de ‘feeling’ van polariteit en vrouwelijke energie te pakken krijgen, doordat je steeds gespiegeld wordt?
Wil je alles kunnen inspreken over jouw proces, zodat ik je help in het moment?
Wil je dat ik je uit de over-analyse trek of houd, die we allemaal kunnen ondervinden in relaties.. Zodat het meer speels blijft.

Dan is de VIP uitbreiding voor jou.
Gedurende 5 weken (vanaf week 2), ben ik jouw wing-woman via Whatsapp. Ik spiegel je, bevestig je, help je met openstellen, taal vinden, meer vanuit je feminine spreken of handelen, een betere lover zijn, zijn masculine aanspreken, alles wat nodig is.

Mogelijkheden:

Vervuld Verliefd

The Game
225 Exclusief BTW
 • The Game geeft jou toegang tot de 6 weekse audio-reis, waar jij iedere dag een opdracht of inzicht van mij ontvangt.
 • De audio's en opdrachten luister en doe je, op een voor jou passend moment op de dag.
 • Je kunt er zo lang over doen als je wilt, maar je haalt het beste resultaat als je jezelf commit aan iedere dag luisteren.
 • Betaling kan in termijnen​

Vervuld verliefd

VIP
550 Exclusief BTW
 • Alles wat je ontvangt in The Game, INCLUSIEF VIP Whatsapp support gedurende 5 weken (je gaat de eerste week even zelf aan de slag en dan ben ik er).
 • Hierdoor ga jij NOG sneller alles belichamen, omdat je direct gespiegeld wordt door mij.
 • Praktisch: Gedurende 5 weken (vanaf dag 7 na aanschaf) mag je elke dag (muv de weekenden) een vraag stellen via whatsapp, een bericht inspreken, of een kwestie voorleggen. En alle verdere communicatie die nodig is voor die kwestie hoort daar uiteraard bij.
 • Betaling kan in termijnen
VIP

Social proof

Feedback van deelneemsters van de ANDERE game dus..

Feedback van andere klanten

Enkele feedback van klanten vanuit andere trajecten.
Wanneer je mij nog niet goed kent, kan dit helpen met je besluitvorming.
Voel jij je verbonden met de taal en resultaten van deze vrouwen?

Enkele vragen beantwoord

Je start op het moment van aankoop, je ontvangt meteen een mail met de eerste video.
Mocht je niets ontvangen, mail Caya via info@irisuriot.com

Daarna ontvang je iedere dag via de mail jouw nieuwe audio-experience van die dag. Met een opdracht, of een inzicht wat je gaat helpen belichamen wat nodig is.
Plus, je ontvangt toegang tot een online omgeving waar alle audio’s per dag worden vrij gegeven, zodat je ze later makkelijker kunt terug luisteren.

Heb je de game gekocht, maar wil je toch uitbreiden met whatsapp support? Stuur een mailtje naar info@irisuriot.com met als onderwerp: Game uitbreiden. Dan stuurt Caya je de link om de uitbreiding aan te schaffen (zodat je in totaal hetzelfde bedrag betaalt als wanneer je meteen de VIP had gekocht)

Bij de normale versie van de game, doorloop je zelf iedere dag de audio’s en opdrachten. Je ontvangt ze iedere ochtend in je mailbox, en in Huddle (de online omgeving).

VIP: Hier kun je 5 weken lang jouw vragen stellen via whatsapp.
Vanaf dag 7, kun je 5 weken lang, iedere werkdag tussen 9 en 18 uur een vraag stellen of een kwestie voorleggen. En dat mag alles zijn. Maar wel beperkt tot 1 kwestie per dag. Schrijven mag zo uitgebreid als je wilt. Bij inspreken, max 3 minuten per voice memo. Ik houd hiervan en ben dus veel aanwezig. Vaak ook niet zo mega streng no worries. Maar meer dan 1 kwestie per dag overweldigt jou ook.
Je mag altijd later dan 18 uur een bericht sturen, echter antwoord ik dan meestal de volgende dag.

Je hebt altijd toegang. Hier zit geen limiet aan. Dus je kunt zo vaak herhalen als je wilt.
Alleen de VIP support heeft een limiet van 6 weken vanaf aanschaf.

Absoluut! 

Mannelijke en vrouwelijke energie zit BEIDE in iedereen. En hoe meer je erover leert, hoe meer je bewust kunt spelen met welke je wanneer inzet. Je hebt soms alleen wat fantasie nodig om te schakelen. En ik spreek natuurlijk vanuit man/vrouw – als je daar geen moeite mee hebt, zeker meedoen!

Yes, die optie vind je via de betaal-link, zodra je op de knop hebt gedrukt.

Ik kan je niets verbieden, maar de inhoud is niet voor jou gemaakt, dus ik kan je beter een coach aanbevelen wie werkt met mannelijke energie voor mannen.

Lieverd, ik kan niet in je portemonnee kijken natuurlijk. Maar als je voor een bedrag als dit, met de waarde die je gaat ontvangen, een refund gaat vragen behoor je helaas echt niet tot mijn doelgroep. Het antwoord is nee (uitzonderingen daargelaten als je door overmacht de VIP niet kunt verzilveren). Ik sta 1000% achter de waarde van dit product. En de investering is nog niet eens een fractie van die waarde 🙂

 

Dat is meestal dan ook een van de redenen dat je nu nog niet het resultaat hebt dat je zou willen..

Maar stuur gerust een bericht met je twijfels, naar info@irisuriot.com en dan kunnen we vanuit heel veel liefde met je meedenken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur je vraag OF aan info@irisuriot.com 
OF via instagram DM
Instagram DM is altijd sneller – @iris.relaxedverliefd
Wij zijn zo’n vervelend bedrijf wie niet iedere dag de mailbox opent.

Nogmaals de opties:

Vervuld Verliefd

The Game
225 Exclusief BTW
 • The Game geeft jou toegang tot de 6 weekse audio-reis, waar jij iedere dag een opdracht of inzicht van mij ontvangt.
 • De audio's en opdrachten luister en doe je, op een voor jou passend moment op de dag.
 • Je kunt er zo lang over doen als je wilt, maar je haalt het beste resultaat als je jezelf commit aan iedere dag luisteren.
 • Betaling kan in termijnen​

Vervuld verliefd

VIP
550 Exclusief BTW
 • Alles wat je ontvangt in The Game, INCLUSIEF VIP Whatsapp support gedurende 5 weken (je gaat de eerste week even zelf aan de slag en dan ben ik er).
 • Hierdoor ga jij NOG sneller alles belichamen, omdat je direct gespiegeld wordt door mij.
 • Praktisch: Gedurende 5 weken (vanaf dag 7 na aanschaf) mag je elke dag (muv de weekenden) een vraag stellen via whatsapp, een bericht inspreken, of een kwestie voorleggen. En alle verdere communicatie die nodig is voor die kwestie hoort daar uiteraard bij.
 • Betaling kan in termijnen
VIP
Iris Uriot draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders