feminineonfire - Relaxed Verliefd

The Feminine

On Fire

Mijn meest uitgebreide programma voor een relatie vanuit overgave & feminine energy
Voor de sterke, onafhankelijke & intelligente vrouw.
Van single & dating, tot al jaren in de sleur.

Meld je nu aan als je de eerste wilt zijn die info krijgt over ronde 3, juni 2023

Voor als je een vrouw bent met klasse, maar dat in je relatie/liefdesleven nog niet altijd helemaal zo doorsijpelt.

In The Feminine on Fire help ik jou – de sterke onafhankelijke intelligente vrouw – om je zo sexy, verliefd op jezelf en vol levenslust te voelen; dat je onweerstaanbaar en magnetisch aantrekkelijk bent voor jouw geliefde of je dates. 

Jij voelt gewild, geliefd en gewaardeerd. En jij kunt zonder moeite samensmelten en steeds meer de diepgang in. Maar wel met speelsheid, luchtigheid en joy. Want de zwaarte en over-analyse heb je nu wel gehad. Dat weet je inmiddels wel.

Foto Manon Arends

"Met jou samenwerken was mijn beste investering van 2020"

Melanie Nijboer (gezinscoach Mel)

Je bent een hard werkende en prachtige vrouw met klasse. Je hebt alles lekker voor elkaar. Maar in je liefdesleven sijpelt dat nog niet helemaal door zoals je zou willen.

Je hebt inmiddels ieder boek over de liefde wel gelezen. Je kent je hechtingsstijl, misschien zelfs die van hem. En toch, echt gepassioneerd van de liefde genieten lukt nog niet zo.. Je bent vooral veel aan het over-analyseren en blijft tegen hetzelfde aanlopen.

Je hebt weinig seksuele overgave samen. Of wel, maar niet heel veel rust. Vooral veel triggers of ruzies.
Je houdt je dates ergens op afstand,
of zij jou en ze eindigen nog elke keer in ‘ik voel het niet meer zo’.

En je wilt niet meer wakker liggen, omdat je bang bent dat jij, of je geliefde het toch ooit te saai vindt..
Omdat je die diepgang maar niet kunt bereiken die je wilt voelen. Dat hij net niet zo VOL commit als je eigenlijk wilt. Of…

De angst om het weer net niet voor je date te zijn. De kramp van dat rot-moment die je voelt dat weer gaat komen. Jij stelt je eindelijk open na een tijdje daten. Je bent zo’n leuke mooie open vrouw.. en toch gaat hij weg. Of houdt hij zijn opties open. Het geeft je verwarring, gevoel van onmacht. Want eerlijk, je bent op heel veel vlakken een heel stuk leuker en slimmer dan heel veel mensen wie het wel lukt.

Waarom gebeurt dit dan steeds?

Dat komt, omdat liefde over voelen gaat. En over jouw vrouwelijke, sensuele energie. Misschien snap je vrouwelijke energie al wel. Misschien doe je het soms zelfs al. Maar je leeft het nog niet. Jouw feminine fire, gaat niet over analyse. Of over dingen doen. Het gaat om voelen, om wie je bent. Wat je in jouw hele energie belichaamt. En daardoor ook als vanzelf, losmaakt in de ander.

Je kunt ieder boek lezen, en iedere actie uitvoeren. Maar als je niet gaat belichamen wat vrouwelijke energie is, breek je op een gegeven moment jullie chemistry. Jullie stroom van sensualiteit en levenslust samen.

Jij verliest je vertrouwen, in jezelf en in de liefde. Je maakt misschien wel verhalen over dat jullie het gewoon niet voor elkaar zijn. Dat de sleur normaal is. Of dat er geen leuke mannen meer over zijn voor je. Of je zoekt iets in jullie patronen, waardoor het allemaal niet is gelukt..

Je vervalt in de neiging te down-graden. Genoegen te nemen met gewoon tevreden en niet echt gelukkig. Een deel van jezelf wegdrukken. Of, dan maar gewoon accepteren dat je alleen blijft.
Vind ik zonde. Want het kan echt. Zowel super verliefd zijn, als innerlijke rust en veiligheid met elkaar. Als je IN je lijf leert zakken. En liefde vanuit daar leert benaderen.

Je kunt settelen voor een tevreden en oke- relatie.. maar wat als je ook de keuze hebt voor diepe connectie? Samen genieten van alles wat leven en verliefdheid je geeft. Vanuit overgave & joy?

Kom jij helemaal tot je recht in een zo-zo relatie? Ik geloof het niet.

Stop met oppervlakkige sugar-coating Tinder-dates of dezelfde dull-routines herhalen met je lief. 
Die je alleen maar tijd en energie kosten.

Jij weet ergens dat leven, en vooral liefde, veel meer biedt dan dat.
Dat je in een samensmelting kan komen, waar de relatie je beide energie oplevert.
Meer creativiteit, meer flow (omdat alles stroomt) en veel meer voldoening.

En dat gun ik jou. Why?
Omdat ik zie wat het met de vrouwen doet die ik heb mogen begeleiden.
Ze stralen. Ze gaan AAN. Je ziet het licht in hun ogen en de luchtigheid die ze voelen. 
En dat geeft mij voldoening, en zet mij aan.

Concreet?

The Feminine on Fire helpt jou om verliefdheid en overgave met heel je lichaam te dragen. Een emotionele connectie op te bouwen met je geliefde, waar niemand tegenop kan. Al vanaf date 1, maar ook als je al jaren in de sleur zit zoals mijn klant hieronder zat, voordat ze meedeed aan het programma: (en dit was in maand 1!)

Deelname aan the Feminine on Fire betekent dat jij:

Ik dacht dat ik al wel open was, maar dit is een heel nieuw level van gevoelens delen

- Petra
Mijn naam is Iris

En ik help inmiddels 4+ jaar, vrouwen naar het omarmen van hun vrouwelijkheid, sensualiteit & aantrekkingskracht. Meer fun, speelsheid EN diepgang. Waardoor zij een relatie kunnen creëren, vanuit verliefdheid en vrijheid.

Ik geloof dat het hele beeld van verliefdheid namelijk scheef gegroeid is. We waarderen de verschillen tussen man en vrouw niet meer. En we doen alsof verliefdheid een soort drug is, of een staat waar je maar kort in bent. Ik zie verliefdheid juist als onze natuurlijke staat van zijn.
Waar je in kunt zijn door te doorbreken wat het in de weg staat. En door de skills te belichamen die dat gevoel versterken.

Dat leer ik met alle liefde mijn geweldige klanten belichamen. En soms, sneller dan je denkt.

Foto Manon Arends

Je bent een queen, een diva en je verdient het beste van het beste

Maar pas als je dat helemaal diep van binnen integreert, gaan anderen het ook zien. Gaat je geliefde, of je date het zo zien. Jou ook zo behandelen.
En ik help je heel graag de koning losmaken in jouw huidige geliefde, of jouw eerstvolgende fantastische date.

Het is zonde als je onbewust afstand creëert, terwijl je ook dieper kunt verbinden. Of als hij er vandoor gaat met een ander wie veel minder te bieden heeft dan jij.

Je bent een koningin, een queen, een diva.
En je verdient het om gedragen te worden, je te kunnen overgeven, en de diepgang in toewijding en gezamenlijke kwetsbaarheid te voelen.

Het is zonde dat wij verliefdheid zijn gaan zien als iets tijdelijks. Of als een 'ziekte'. Want voor mij, is het de belangrijkste leerschool van leven. Waar je ALLES van jezelf tegenkomt, op het diepste level. En dat is ook precies de challenge. Samen aangaan?

Denk je, of hoop je dat meer tijd samen het oplost? Of gewoon wat meer daten?

Hoeveel tijd kost dat je tot nu toe al?

Wat als je leert om razendsnel diepgang te creëren met elkaar. Zonder dat je bang bent, of de ander bang maakt. Waardoor je de nieuwe levels van verliefdheid samen kunt ontdekken. Je gevoel van levenslust samen (weer) helemaal AAN gaat.

Dat maakt dat je veel meer waarde haalt uit je tijd samen. En dat je veel minder dates nodig hebt om te weten of iemand het is of niet.

Ik heb een klant wie haar geliefde maar 1 keer per 2 weken ziet, ivm hun werk schema. En toch hebben zij een diepere verbinding dan veel stellen wie elkaar dagelijks zien.
Het is onzin dat je 3 maanden moet daten voordat je kunt weten of je verder wilt. Dat kost je onnodig veel tijd. Besteed liever je kostbare tijd aan het belichamen van het juiste.

Oh en leuke bijwerking.. On fire zijn, vanuit je vrouwelijke energie, werkt door op alle andere vlakken van leven.

Enthousiast? Check of jij in de groep past

Als je je aangesproken voelt in bovenstaande teksten is de kans al bijna 100%, maar voor het concrete; als jij de vrouw bent wie:

 • Al genoeg kennis heeft als het gaat om liefde en relaties. Aan het ‘weten’ ligt het niet. Je weet welke patronen je doet, welke overtuigingen je hebt. En hoe je het wilt.
 • Niet de relatie als belangrijkste doel hebt. Maar echt in jezelf de magnetische vrouwelijke energie wilt belichamen. Zodat de relatie een logisch gevolg wordt.
 • Echte overgave en vertrouwen steeds lijkt te breken, door jouw veel te slimme ego. Je wilt de prinses zijn en de man jou laten leiden, maar ergens zit je jezelf in de weg.
 • Het leven van je vrouwelijke energie, nog niet lijkt te belichamen. Je doet wel vrouwelijk, maar..
  Je ervaart niet het resultaat wat je graag zou willen. Jouw man voelt niet als je koning, hij commit niet vol aan jou of je twijfelt zelf vaak. Je zit vaak in ruzie of begrijpt elkaar niet. Je voelt je nog niet verliefd op jezelf. Je voelt je nog niet die sexy, aantrekkelijke queen bij jouw geliefde, OF trekt nog niet de mannen aan/houdt nog niet de mannen bij je, bij wie je dit voelt.
 • Zichzelf gunt dat groei luchtig en leuk mag zijn. Het hele dramatische heb je wel gehad. En je gunt het jezelf ook om dit veel sneller te doen.
 • Graag een warm bad wil van een groep sisters, met wie ze connect for life!

Voel vast de vibe

Als je wilt ‘proeven’ van de energie, kun je alvast deze podcast aflevering luisteren. Een gesprek wat ik had met een van de deelneemsters na afloop over zelfvertrouwen.

Niet langer een ‘je bent het toch net niet helemaal – vibe’ bij je dates of in je relatie, of mannen aantrekken die geen relatie lijken te willen.
Niet meer de kar trekken en je best doen voor de commitment van jouw koning.

Je vrouwelijkheid omarmen heeft niets te maken met jurkjes of make up.

En verleiden niets met de beste flirt-technieken of trucjes.

Een echte vrouw draagt haar verliefde, speelse en krachtige queen-energie, naast haar koning. Die van nature, heel erg zijn best WIL doen voor haar. Waardoor ze samen, een onoverwinnelijk team vormen.

Wat is FOF en wat niet?

 • Het is NIET een dating of manifestatie cursus waar je stap voor stap leert hoe je jouw soulmate aantrekt. Ik ga er vanuit dat je genoeg dates kunt vinden of al een vast iemand/relatie hebt waar je dit gaat embodyen.
 • Het is WEL een proces waar jij leert en gaat belichamen wie je moet ZIJN om die persoon te dragen. Dat hij in jouw leven komt en/of blijft is dan een logisch gevolg van. 
 • Het is NIET een cursus waar je leert hoe je hem voor je wint en hem zover krijgt tot commitment.
 • Het is WEL een groep waar je leert JOU te zijn. Volledig jou. Zodat je die versie van jou ook vanaf nu alleen nog maar laat zien. In al je intensiteit, je moeilijkheid, je vrouwelijkheid, je gevoeligheid, je egoisme, je ALLES.
 • Het is NIET een cursus die je leert ‘dit moet je doen om de ware aan te trekken’ of iemand bij je te houden.
 • Het is WEL een programma waar je leert hoe je deelt wat jij nodig hebt, wilt en verwacht, in alle puurheid. Zodat je partner dit vol voor jou wil geven en zijn.
 • Het is NIET een cursus waar je alleen maar leert om meer van jezelf te houden.
 • Het is WEL een proces waar je je empathie, begrip en vermogen tot verbinden vergroot. Zodat je iemand echt kunt toelaten, en vanuit pure liefde leert geven en ontvangen.

Wat kun je van mij & de groep verwachten?

 • Een sacred plek waar ALLES welkom is, de shit & de shine. Waardoor je schaamtes doorbreekt, en vooral leert hoe bevrijdend het is om nu eens VOLLEDIG eerlijk te kunnen zijn over jou. Want hoeveel vrouwen schamen zich stiekem voor hun meest sensuele lichaamsdelen bijvoorbeeld? Hier doorbreken we dat, op alle lagen.
 • 1-1 Kickoff, twee hot seat sessies en twee workshops per maand. De hot-seats zijn altijd in de avond. 
 • Toegang tot de Feminine on Fire-Thuisbioscoop met masterclasses, visualisaties en meer..
 • Heerlijke, juicy en fun challenges om nog meer je vrouwelijkheid en sensualiteit te omarmen
 • Twee onwijs gave live dagen op een weekend-dag (concerning de maatregelen – code-vrij)
 • De combinatie van: plezier, liefde, seksuele energie en vrouwelijke kracht – die ga je voelen. En natuurlijk connecties for life maken.

Na samenwerken ben jij de vrouw wie:

 • Zich ongeremd sexy en aantrekkelijk voelt, en zich queen voelt naast haar geliefde. En die geliefde, wil heel  graag zijn best doen voor deze queen!
 • Snel een mega diepe emotionele connectie creëert, die echt niet te evenaren is. Zo zal jouw date of geliefde het in elk geval voelen.
 • Met gemak door weerstand en controle heen is gebroken en blijft breken, als het gaat om verliefdheid, gevoelens, openstellen en vrijuit spreken, seks, ontvangen en geven vanuit pure liefde. 
 • Van nature de rust en harmonie bewaakt in de relatie en haar koning daar naartoe brengt, zonder dat het als helpen voelt. En zich heel ontspannen en vol overgave voelt, terwijl haar geliefde de leiding pakt.
 • Een safe sacred space heeft gebouwd met haar date of geliefde; waar je samen geniet van de energetische connectie en de meer energetische versie van seks. Van overgave.
 • Volledig voelt dat je bent gemaakt om alles te hebben, een gezin dat lekker draait, veel energie, een goede carriere, een geweldige relatie en seks waarvan het woord de lading niet dekt.

Als je nog meer van mijn klanten wilt zien of horen:

Beluister aflevering 37 en 31 van mijn podcast waar ik met mijn klanten Melanie en Gabriella in gesprek ben

Leven is te kort om niet VOL te leven. In verliefdheid. Vanuit jouw vrouwelijkheid.
Liefs

Mijn meest uitgebreide programma over diepere intimiteit, polariteit & aantrekkingskracht in dating en relaties. Zonder over-analyse van bindingsangst of hechtingsstijlen. Je gaat vooral veel LEUKE dingen leren. 

Voor de intelligente en zelfbewuste vrouw met klasse, wie wil opbloeien in een relatie vol spark en diepgang. 

Of je nu in de sleur bent beland (of de sleur wilt voorkomen), of steeds tegen het 3 maanden punt in dating aanloopt van ‘ik voel het niet meer zo’. 

Je voelt gewild, geliefd en gewaardeerd. En kunt zonder moeite samensmelten en steeds meer de diepgang in. Maar wel met speelsheid, luchtigheid en joy. Want liefde hoort toch vooral leuk te zijn, waar doe je het anders voor?

Foto Manon Arends

Lees hier de brochure als je alle info op een rij wilt:

"Met jou samenwerken was mijn beste investering van 2020"

Melanie Nijboer (gezinscoach Mel)

Je bent een hard werkende en prachtige vrouw met klasse. Je hebt alles lekker voor elkaar. Maar in je liefdesleven sijpelt dat nog niet helemaal door zoals je zou willen.

Je hebt inmiddels ieder boek over de liefde wel gelezen. Je kent je hechtingsstijl, misschien zelfs die van hem. Maar.. Je betrapt jezelf veel op over-analyseren. En de intimiteit tussen jullie, wordt steeds minder. Je wilt niet op een dag wakker worden met: Is dit het dan?
Of..

Je loopt steeds tegen dat 3 maanden punt aan van ‘ik voel het niet meer zo’ met je dates. En je kunt best nog een heartbreak of 2 verdragen. Maar je zou nu toch ook wel eens een diepgaande connectie willen opbouwen die wel blijft.

Het geeft je verwarring, gevoel van onmacht. Want eerlijk, je bent op heel veel vlakken een heel stuk leuker en slimmer dan heel veel mensen wie het wel lukt.

Waarom gebeurt dit dan steeds?

Dat komt, omdat liefde over voelen gaat. En over jouw vrouwelijke, sensuele energie. Misschien snap je vrouwelijke energie al wel. Misschien doe je het soms zelfs al. Maar je leeft het nog niet. Jouw feminine fire, gaat niet over analyse. Of over dingen doen. Het gaat om voelen, om wie je bent. Wat je in jouw hele energie belichaamt. En daardoor ook als vanzelf, losmaakt in de ander.

Je kunt ieder boek lezen, en iedere actie uitvoeren. Maar polariteit belichamen is een kwestie van kleine praktische en concrete stapjes. Waardoor steeds weer een kwartje valt, en weer.. Als je te snel gaat, breek je het gevoel en de chemistry. Dat maakt het anders dan bijvoorbeeld een business strategie leren.. Dit KAN niet vanuit je hoofd. Het kan niet uit een boek. Het gaat echt stap voor stap. Het is een soort puzzel.

Daarom lukt het soms zelf niet, of geef je het op. Maak je misschien wel verhalen over dat jullie het gewoon niet voor elkaar zijn. Dat de sleur normaal is. Of dat er geen leuke mannen meer over zijn voor je. Of je zoekt iets in jullie patronen, waardoor het allemaal niet is gelukt..

Je vervalt in de neiging te down-graden. Genoegen te nemen met gewoon tevreden en niet echt gelukkig. Een deel van jezelf wegdrukken. Of, dan maar gewoon accepteren dat je alleen blijft.
Maar je blijft ergens voelen: Is er dan echt niet meer dan dit? Omdat je weet dat er meer is. Omdat er stellen zijn wie het wel lukt: Steeds dieper in verliefdheid, naarmate ze langer samen zijn.

Hun geheim is een combinatie van polariteit belichamen, en de shadows van verliefdheid steeds weer doorbreken. En dat is wat ik jou leer in mijn programma. Ik leer je de gehele puzzel. Zodat je grip krijgt op iets wat nu ongrijpbaar lijkt. Verliefdheid.

Je kunt settelen voor een tevreden en oke- relatie.. maar wat als je ook de keuze hebt voor diepe connectie? Samen genieten van alles wat leven en verliefdheid je geeft. Vanuit overgave & joy?

Kom jij helemaal tot je recht in een zo-zo relatie? Ik geloof het niet.

Jij weet ergens dat leven, en vooral liefde, veel meer biedt dan ‘gewoon een relatie hebben’.

Dat je in een samensmelting kan komen, waar de relatie je beide energie oplevert.
Meer creativiteit, meer flow (omdat alles stroomt) en veel meer voldoening.

En dat gun ik jou. Why?
Omdat ik zie wat het met de vrouwen doet die ik heb mogen begeleiden.
Ze stralen. Ze gaan AAN. Je ziet het licht in hun ogen en de luchtigheid die ze voelen. 
En dat geeft mij voldoening, en zet mij aan.

Concreet?

The Feminine on Fire helpt jou om verliefdheid en overgave met heel je lichaam te dragen. Een emotionele connectie op te bouwen met je geliefde, waar niemand tegenop kan. Al vanaf date 1, maar ook als je al jaren in de sleur zit zoals mijn klant hieronder zat, voordat ze meedeed aan het programma: (en dit was in maand 1!)

Deelname aan the Feminine on Fire betekent dat jij:

Ik dacht dat ik al wel open was, maar dit is een heel nieuw level van gevoelens delen

- Petra
Mijn naam is Iris

En ik help inmiddels 4+ jaar, vrouwen naar het omarmen van hun vrouwelijkheid, sensualiteit & aantrekkingskracht. Meer fun, speelsheid EN diepgang. Waardoor zij een relatie kunnen creëren, vanuit verliefdheid en vrijheid.

Ik geloof dat het hele beeld van verliefdheid namelijk scheef gegroeid is. We waarderen de verschillen tussen man en vrouw niet meer. En we doen alsof verliefdheid een soort drug is, of een staat waar je maar kort in bent. Ik zie verliefdheid juist als onze natuurlijke staat van zijn. In verliefdheid ben je wie je echt bent. Er zijn geen maskers meer. Alleen, je moet wel (onder andere) AL je shadows aankijken. En dat help ik jou op een luchtige en toch hele diepgaande manier te doen. Zonder dat je bindingsangst of hechtingsstijlen nog langer hoeft te analyseren. Dat ken je nu wel.

Foto Manon Arends

Het is zonde dat wij verliefdheid zijn gaan zien als iets tijdelijks. Of als een 'ziekte'. Want voor mij, is het de belangrijkste leerschool van leven. Waar je ALLES van jezelf tegenkomt, op het diepste level. En dat is ook precies de challenge. Samen aangaan?

Denk je, of hoop je dat meer tijd samen het oplost? Of gewoon wat meer daten?

Hoeveel tijd kost dat je tot nu toe al?

Wat als je leert om razendsnel diepgang te creëren met elkaar. Zonder dat je bang bent, of de ander bang maakt. Waardoor je de nieuwe levels van verliefdheid samen kunt ontdekken. Je gevoel van levenslust samen (weer) helemaal AAN gaat.

Dat maakt dat je veel meer waarde haalt uit je tijd samen. En dat je veel minder dates nodig hebt om te weten of iemand het is of niet.

Ik heb een klant wie haar geliefde maar 1 keer per 2 weken ziet, ivm hun werk schema. En toch hebben zij een diepere verbinding dan veel stellen wie elkaar dagelijks zien.
Het is onzin dat je 3 maanden moet daten voordat je kunt weten of je verder wilt. Dat kost je onnodig veel tijd. Besteed liever je kostbare tijd aan het belichamen van het juiste.

Oh en leuke bijwerking.. On fire zijn, vanuit je vrouwelijke energie, werkt door op alle andere vlakken van leven.

Enthousiast? Check of jij in de groep past

Als je je aangesproken voelt in bovenstaande teksten is de kans al bijna 100%, maar voor het concrete; als jij de vrouw bent wie:

 • Al genoeg kennis heeft als het gaat om liefde en relaties. Aan het ‘weten’ ligt het niet. Je kent jezelf goed, je weet welke patronen je doet, welke overtuigingen je hebt. En hoe je het wilt. Je hoeft niet meer heel je bindingsangst of hechtingsstijl te analyseren, en dat geef je ook niet de schuld van je probleem.
 • Niet per se de relatie als belangrijkste doel hebt. Maar echt in jezelf de magnetische vrouwelijke energie wilt belichamen en de diepere intimiteit wilt kunnen dragen – en jouw date of geliefde daar in MEE wilt leren nemen.
 • Echte overgave en vertrouwen steeds lijkt te breken, door jouw veel te slimme ego. Je wilt de prinses zijn en de man jou laten leiden, maar ergens zit je jezelf in de weg.
 • Het leven van je vrouwelijke energie, nog niet lijkt te belichamen. Je doet wel vrouwelijk, maar..
  Je ervaart niet het resultaat wat je graag zou willen. Jouw man voelt niet als je koning, hij commit niet vol aan jou of je twijfelt zelf vaak. Je zit vaak in ruzie of begrijpt elkaar niet. Je voelt je nog niet verliefd op jezelf. Je voelt je nog niet die sexy, aantrekkelijke queen bij jouw geliefde, OF trekt nog niet de mannen aan/houdt nog niet de mannen bij je, bij wie je dit voelt.
 • Zichzelf gunt dat groei luchtig en leuk mag zijn. Het hele dramatische of innerlijk kind heling, heb je wel gehad. En je gunt het jezelf ook om dit in kleine en praktische stappen te doen, zodat je gemotiveerd blijft om meer te leren en toe te passen.
 • Graag een warm bad wil van een groep sisters, met wie je connect for life, en met wie je waarschijnlijk veel meer deelt dan met je huidige vriendinnen.

Niet langer een ‘je bent het toch net niet helemaal – vibe’ bij je dates of in je relatie, of mannen aantrekken die geen relatie lijken te willen.
Niet meer de kar trekken en je best doen voor de commitment van jouw koning.

Je vrouwelijkheid omarmen heeft niets te maken met jurkjes of make up.

En verleiden niets met de beste flirt-technieken of trucjes.

Een echte vrouw draagt haar verliefde, speelse en krachtige queen-energie, naast haar koning. Die van nature, heel erg zijn best WIL doen voor haar. Waardoor ze samen, een onoverwinnelijk team vormen.

Wat is FOF en wat niet?

 • Het is NIET een dating of manifestatie cursus waar je stap voor stap leert hoe je jouw soulmate aantrekt. Ik ga er vanuit dat je genoeg dates kunt vinden of al een vast iemand/relatie hebt waar je dit gaat embodyen.
 • Het is WEL een proces waar jij leert en gaat belichamen wie je moet ZIJN om die persoon te dragen. Dat hij in jouw leven komt en/of blijft is dan een logisch gevolg van. 
 • Het is NIET een cursus waar je leert hoe je hem voor je wint en hem zover krijgt tot commitment.
 • Het is WEL een groep waar je leert JOU te zijn. Volledig jou. Zodat je die versie van jou ook vanaf nu alleen nog maar laat zien. In al je intensiteit, je moeilijkheid, je vrouwelijkheid, je gevoeligheid, je egoisme, je ALLES.
 • Het is NIET een cursus die je leert ‘dit moet je doen om de ware aan te trekken’ of iemand bij je te houden.
 • Het is WEL een programma waar je leert hoe je deelt wat jij nodig hebt, wilt en verwacht, in alle puurheid. Zodat je partner dit vol voor jou wil geven en zijn.
 • Het is NIET een cursus waar je alleen maar leert om meer van jezelf te houden.
 • Het is WEL een proces waar je je empathie, begrip en vermogen tot verbinden vergroot. Zodat je iemand echt kunt toelaten, en vanuit pure liefde leert geven en ontvangen.

Wat kun je van mij & de groep verwachten?

 • Een sacred plek waar ALLES welkom is, de shit & de shine. Waardoor je schaamtes doorbreekt, en vooral leert hoe bevrijdend het is om nu eens VOLLEDIG eerlijk te kunnen zijn over jou. Want hoeveel vrouwen schamen zich stiekem voor hun meest sensuele lichaamsdelen bijvoorbeeld? Hier doorbreken we dat, op alle lagen.
 • 1-1 Kickoff, twee hot seat sessies en twee workshops per maand. De hot-seats zijn altijd in de avond. 
 • Toegang tot de Feminine on Fire-Thuisbioscoop met masterclasses, visualisaties en meer..
 • Heerlijke, juicy en fun challenges om nog meer je vrouwelijkheid en sensualiteit te omarmen
 • Twee onwijs gave live dagen op een weekend-dag (concerning de maatregelen – code-vrij)
 • De combinatie van: plezier, liefde, seksuele energie en vrouwelijke kracht – die ga je voelen. En natuurlijk connecties for life maken.

Na samenwerken ben jij de vrouw wie:

 • Zich ongeremd sexy en aantrekkelijk voelt, en zich queen voelt naast haar geliefde. En die geliefde, wil heel  graag zijn best doen voor deze queen!
 • Snel een mega diepe emotionele connectie creëert, die echt niet te evenaren is. Zo zal jouw date of geliefde het in elk geval voelen.
 • Met gemak door weerstand en controle heen is gebroken en blijft breken, als het gaat om verliefdheid, gevoelens, openstellen en vrijuit spreken, seks, ontvangen en geven vanuit pure liefde. 
 • Van nature de rust en harmonie bewaakt in de relatie en haar koning daar naartoe brengt, zonder dat het als helpen voelt. En zich heel ontspannen en vol overgave voelt, terwijl haar geliefde de leiding pakt.
 • Een safe sacred space heeft gebouwd met haar date of geliefde; waar je samen geniet van de energetische connectie en de meer energetische versie van seks. Van overgave.
 • Volledig voelt dat je bent gemaakt om alles te hebben, een gezin dat lekker draait, veel energie, een goede carriere, een geweldige relatie en seks waarvan het woord de lading niet dekt.

Voel vast de vibe

Als je wilt ‘proeven’ van de energie, kun je alvast deze podcast aflevering luisteren. Een gesprek wat ik had met een van de deelneemsters over zelfvertrouwen.

Als je nog meer van mijn klanten wilt zien of horen:

Beluister aflevering 37 en 31 van mijn podcast waar ik met mijn klanten Melanie en Gabriella in gesprek ben

Leven is te kort om niet VOL te leven. In verliefdheid. Vanuit jouw vrouwelijkheid.
Liefs