Werk met mij - Leef de liefde
Foto: Marielle Vlaar

Laten we samen die fantastische relatie voor jou bouwen!

Wat zou het voor jou betekenen als je een relatie vanuit vrijheid en pure liefde kon ervaren?

Ook als je nu het gevoel hebt dat dat niet haalbaar is voor je..

Ik wil dat je voor jezelf die vraag beantwoordt.
Je kunt iets niet creëren, als je het niet eerst voor je durft te zien.

Er komen heel wat mensen bij mij die zeggen dat ze het niet kunnen, liefde. Een gelijkwaardige relatie vanuit vrijheid. 

En deze mensen waren stuk voor stuk verbaasd over wat ze in zich hadden..

Liefde is niet iets wat je kunt of niet kunt, liefde is wat je bent.

Het enige wat er tussen jou en liefde staat, zijn je eigen filters. En daar kunnen we gelukkig iets aan doen!

Er zijn drie opties om met mij samen te werken:

Single coaching

Val je vaak op onbereikbare types? En vind je veel mensen eigenlijk te saai of te lief? Herken je jezelf niet terug als je iemand echt heel leuk vind en ga je tot het gaatje? Alles of niets..

Dan is een single traject iets voor jou. 

relatie coaching

Heb je een relatie en zijn de eerste vonken er vanaf?

Wil je er het maximale uithalen of de liefde weer helemaal herstellen?

Ik heb een programma waarin ik jou of jullie hier heel graag bij help!

Je kunt er overigens ook voor kiezen dit alleen te doen. Als jouw energie verandert, verandert de hele relatie namelijk.

Vip Retreat

Toe aan een grote shift of een dikke boost?

Een heerlijke VIP retreat, op een vette locatie, helemaal toegespitst op jou of jullie.

Je kunt niet in 1 dag je leven veranderen, maar je kunt wel een compleet nieuwe richting in slaan.

Klant reviews

Wat anderen over Iris zeggen

Meisje strand

Caya

Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie. Kom je ergens niet uit in je relatie met jezelf of een ander? Dan raad ik je van harte aan een gesprek met Iris aan te gaan!

Marieke

Wij hebben een hele dag gehad samen met Iris. En dat is een echte aanrader. Ze bekijkt dingen op een manier die wij niet zagen. Het heeft ons veel gebracht, maar we hebben ook veel plezier gehad. Wij zijn weer een laag dieper. Wat fijn is aan Iris, is dat ze heel open en benaderbaar is. Ze is persoonlijk en professioneel tegelijkertijd.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen