Webinar-relatie - Leef de liefde

Ontdek in het gratis webinar

Hoe je als geliefden van ruzie of twijfels, naar pure liefde en verbinding vanuit vrijheid gaat

Ik geef je een exclusieve bonus als je aanwezig bent!

(foto: Tanimara Layla)

Datum

15 juli om 19:30 en 18 juli om 19:00

Tijdsduur

Ongeveer een uur

Als je merkt dat de relatie niet zo loopt als je zou willen..

verliefd

Ooit was er die fijne sparkle tussen jullie. De tijd dat samen zijn nog heerlijk was. De tijd waar jullie nog samen mooie toekomst dromen maakten, niet van elkaar af konden blijven en zeker wisten dat dit voor de rest van jullie leven was.

Maar nu, tsja, is er zo veel tussen gekomen. Raken jullie elkaar soms nog amper aan of is het vooral een ‘moetje’. Andere dingen nemen je aandacht. En de passie heeft eigenlijk vooral plaats gemaakt voor ruzie, irritaties en twijfel. Gaan we het wel redden? Wil ik dit nog mijn hele leven? Begrijpt de ander me nog wel?

Ook wij hadden hier last van, en heel veel van mijn lieve clienten – maar het goede nieuws: Je kunt de liefde die er ooit zat weer helemaal naar boven halen. En nog veel meer! 
It takes one to change a whole relationship – dus zelfs als je geliefde nu nog niet ‘wil meewerken’ kun jij het proces in gang zetten.

Hoe je daar mee begint? Dat deel ik in mijn webinar! Helemaal gratis en thuis te volgen.

 

Dit webinar is voor jou als

 • Je al langere tijd een relatie hebt, en je tegen ruzies, twijfel en/of onzekerheid aan loopt en daar vanaf wilt..
 • Je net een relatie hebt en het nu heel erg goed wilt doen!
 • Je nu met je verstand twijfelt of liefde wel voor jou is, maar je gevoel weet beter..
 • Je vaak twijfelt of dit het wel is, maar je diep van binnen eigenlijk wel voelt/wilt dat dit zo is.
 • Je vaak niet begrepen voelt, of geblokkeerd als de gesprekken over gevoelens gaan; waardoor je geneigd bent afstand te nemen.
 • Je het gevoel hebt dat de passie eruit is, en jullie elkaar veel negeren of juist alleen maar ruzie maken.
 • Je bindingsangst of verlatingsangst ervaart.
  (ook als je al in de relatie zit kan dit nog steeds meespelen, dat is helemaal niet gek.. op dieper level verbinden met een geliefde is 'enger' dan oppervlakkig met een nieuw iemand)
 • Jullie steeds tegen dezelfde dingen aan lopen, en je graag wilt leren van iemand die daar ook stond, en precies weet hoe je daar doorheen breekt.

Wat je leert

 • Wat de grootste factoren zijn waardoor de meeste relaties inzakken en hoe je deze snel kunt omzetten
 • Hoe je weer samen kunt groeien en het beste in elkaar naar boven kunt halen, zelfs als je elkaar niet meer begrijpt
 • Hoe jij, ook alleen, de energie kan omdraaien en ruzies kunt omzetten in groei
 • Het spel van bindings-/en verlatingsangst door krijgen, zodat je er samen doorheen kunt breken (of het goede voorbeeld kunt geven, zodat je partner als vanzelf volgt)
  En dus ook vooral de over-analyse van wat er vroeger allemaal verkeerd is gegaan, kunt loslaten. Want dat is meestal helemaal niet zo belangrijk voor de oplossing.

En als je tot het einde blijft, heb ik nog een mooie bonus voor je! Helemaal gratis.

geliefden

in een uur kun je jouw relatie een compleet andere richting in sturen..

Lukt het je maar niet om de sfeer thuis fijn te houden, de liefde samen weer te voelen, ook al is dat eigenlijk wel wat je het liefste wilt?

Beland je om de haverklap in ruzies of voel je weer een irritatie naar boven komen richting je geliefde? En wil je dat eigenlijk wel anders, maar ‘gewoon doen’ is niet het advies waar je op zit te wachten.. (dat werkt ook meestal niet)

Heb je vaak het gevoel dat je blokkeert, dat je niet weet wat je nu moet zeggen; dat je je maar moeilijk openstelt. En dat je dan te horen krijgt dat je een muur om je heen hebt?

Het gevoel dat je graag meer tijd wilt maken om aan de relatie te werken, maar.. hoe dan? Je hebt al zoveel geprobeerd..

Misschien heb je wel twijfels, of dit het wel is. Of je dit wel de rest van je leven wilt. Je zult niet de eerste zijn die op deze manier instapt bij me. Maar geloof me, er kan echt veel veranderen in een uur tijd.

Waar je ook staat.. Ik heb bovenstaande allemaal doorgemaakt. En ik weet hoe je daar doorheen breekt. Ik weet ook dat ‘het gewoon anders gaan doen’ niet het advies is. En ook het over-analyseren van wat er in de opvoeding verkeerd is gegaan, is niet de weg om een fijne relatie op te bouwen.

Hoe ik werk, is vooral met FUN. Want plezier is de hoogste energie die we hebben. En daarbij, pak ik natuurlijk wel een stuk diepgang. Op een andere manier dan je misschien gewend bent.

Soms kan verandering al in korte tijd, omdat je sommige dingen gewoon echt zelf niet ziet.

Met de inzichten die ik je geef in dit webinar, laat ik je zien dat je door ieder patroon heen kunt en wel een fijne relatie kunt opbouwen. Wat jouw geschiedenis met liefde ook is! Ik geloof namelijk dat we allemaal voor liefde gemaakt zijn.

Dit is dus niet een uur waarin ik je ga vertellen dat je hele familiebanden moet herstellen of terug moet naar je verleden. Of waar ik je ga vertellen dat je alles verkeerd doet. 

Ik houd enorm van luchtig en krachtig en ik geloof ook dat juist dat je naar liefde helpt. Ik geef je tools die je direct kunt toepassen en waarmee je ook direct resultaat gaat merken als je ze toepast.

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris, relatiecoach met een missie en ik geloof dat wat jouw geschiedenis met liefde ook is, dat jij altijd in staat bent om een fantastische relatie te bouwen. En ik weet dat iedereen in staat is, om volledig schaamteloos te genieten van de liefde.

Ik weet zeker dat dit webinar enorm waardevol voor jou is als je nu op een punt staat waar je beseft dat tijd op deze planeet kostbaar is. En je dus klaar bent om echt het maximale uit je relatie te gaan halen. Je hoeft nog niet te weten hoe, daar help ik je bij.

Ik heb al veel mensen mogen helpen, die zelf niet meer zagen dat hun relatie nog te redden was. Mensen die nu de liefde weer helemaal samen voelen. Liefde daagt je uit, maar als je de uitdaging aan gaat, kun je intense hoogtes bereiken. Wie weet is dit webinar daar in wel jouw eerste of eerstvolgende stap.

Wat anderen over mij zeggen

Iris is open en liefdevol. Erg benaderbaar en heeft een warme persoonlijkheid. Ze kan moeilijke dingen snel simpel maken, wel zo fijn als je niet zo thuis bent in al die termen. Ik voel me vertrouwd bij haar en ik voel mijn zelfvertrouwen groeien. Kan niet wachten op de rest.

O.

Ik heb in korte tijd zoveel over mezelf en over liefde geleerd, ik voel me weer lekker en vol zelfvertrouwen. Ik had mezelf helemaal afgesloten van daten, omdat ik met een narcist ben geweest. Maar ik ken nu mijn grenzen weer en ik weet waarom ik altijd in verkeerde relaties belandde. Maar ik heb ook vooral weer schaamteloos leren genieten van daten. Niet zo hard voor mezelf zijn en in het moment zijn. Dat is wat ik zo prettig vind aan het werken met Iris. Het is ook erg leuk en we lachen veel.

Petra

Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie. 

Caya

I always follow my gut with what I do. And I knew that this choice was the right one. Working with Iris has changed my life. Every time we talk, I feel her energy lifting me up. She is so full of warmth, love and trust. You cannot do anything else but love her. 

Michelle

Een aanbeveling van cliënte Alex, in het Engels. Ik coach tweetalig & Alex was een van mijn buitenlandse cliënten. Hoewel ik schaamte onnodig vind, begrijp ik het heel erg goed. Je kunt je vast indenken hoe intiem relatiecoaching kan zijn en dat niet iedereen er graag openbaar mee te koop loopt. Daarom ben ik ontzettend blij dat Alex wel een video heeft opgenomen en wil delen hoe haar ervaring met mij is geweest.

Er zijn cliënten die een uur met mij praten en hun hele leven veranderen..

En ik zou dat heel graag voor jou ook zo zien!

Doe daarom mee met dit webinar en zie wat het voor jou doet. In het aller ergste geval ben je een uur van je tijd kwijt. Maar het is zonde als je niet alles op alles zet om het mooiste uit jouw liefdesleven te halen. 

Het is zo zonde dat je nog langer in twijfel, ruzies of onzekerheid blijft hangen, terwijl je dat ook kunt omzetten. In de tijd die je nu spendeert aan twijfel, irritaties of afstandelijkheid, kun je ook samen groeien. Kun je de levenslust, passie en liefde weer helemaal in elkaar naar boven leren halen.

Liefde is tenslotte het belangrijkste wat er op aarde bestaat. Maar daar hoef ik je vast niet van te overtuigen 🙂

Zie ik je daar?

 

Je kunt niet in een uur heel je leven veranderen.. maar je kunt wel een compleet nieuwe richting in slaan!

relatiecoach

Foto: Tanimara Layla

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen