VIP - Leef de liefde
VIP retreat

In twee dagen een grote sprong vooruit maken in je liefdesleven

Kan dit? 
Absoluut!

Er zijn je al meerdere voor gegaan die samen met mij, in twee dagen, hun hele liefdesleven een hele andere richting hebben kunnen geven. Hun hele relatie hebben omgezet van uit elkaar willen, naar een heel leven samen voor zich zien.

Ben je er aan toe om het anders te doen? En ben je klaar met alles over-analyseren, maar wil je vooral naar de oplossing toe?
Niet alleen een volgende stap, maar echt duurzaam resultaat in de liefde..

Wil je er samen even uit, maar wel op een manier die ECHT iets voor jullie betekent. Een manier die een grote omkeer in jullie relatie geeft?

Je gaat naar huis met een super sterke mindset, nieuwe energie – en een hoofd dat niet kan wachten om al het nieuwe stap voor stap te implementeren. Ook daar voor geef ik je tools en een simpel plan. Want naast diepgang, houd ik ook van luchtig, simpel en praktisch.

Een VIP retreat is een combinatie van diepgang, fun, liefde en ontspanning. En dat alles, op een heerlijke locatie, waar lunch en overnachting voor jou of jullie is geregeld.

Omdat commitment alles is, en omdat ik ook zeker wil weten dat we die resultaten samen gaan halen, hebben we altijd eerst een gesprek om te kijken waar je staat en wat je graag wilt bereiken.

Een VIP retreat kan samen of alleen.

Op een VIP retreat...

Help ik jou (of jullie) op een luchtige manier (en toch heel diepgaand) door de grootste weerstand heen die jou/jullie nu weerhoudt van het door groeien naar die next level relatie. De passie terughalen in de relatie (weg van drama) of die fantastische partner aantrekken die het helemaal is voor je..

Als ik ergens goed in ben, dan is het door verhalen heen prikken. Je vertelt jezelf al jaren dezelfde verhalen, en dat zijn ook de verhalen die je meestal tegenhouden in de liefde. Die er voor zorgen dat je blokkeert of dat je gaat saboteren (lees: ruzie zoeken om niets, emoties voelt die je niet kunt verklaren, gevoel blokkeren, bindingsangst in de ander naar boven halen). En dit is zo zonde! 

Ik help je om het makkelijker te maken, en luchtiger. En tegelijk ook de liefde en vertrouwen in jezelf weer terug te vinden.

Afwisseling van diepgang, en luchtigheid. Angsten aankijken, en plezier maken. Je krijgt veel in twee dagen, maar je kunt er nog lange tijd op teren.

Foto: Tanimara Layla

Meer informatie?

Download de brochure via de knop hier onder.

Een aanbeveling van cliente Alex, in het Engels. Ik coach tweetalig & Alex was een van mijn buitenlandse clienten.

Wat anderen zeggen:

Marieke

Wij hebben een hele dag gehad samen met Iris. En dat is een echte aanrader. Ze bekijkt dingen op een manier die wij niet zagen. Het heeft ons veel gebracht, maar we hebben ook veel plezier gehad. Wij zijn weer een laag dieper. Wat fijn is aan Iris, is dat ze heel open en benaderbaar is. Ze is persoonlijk en professioneel tegelijkertijd.

Marielle & Roger

Wij mochten jouw VIP's zijn anderhalve week geleden. En OMG wat heb jij bij ons een verandering weten te maken. We zijn er eigenlijk nog steeds een beetje stil van. Maar zo bezig met elkaar en met jouw tips, liefde en kracht. Het gaat supergoed met ons en ik durf nu te zeggen dat ik niet meer langer 'hoop' dat het zo goed blijft gaan, maar dat ik 'weet' dat het zo goed blijft gaan. De simpele tips die je ons gaf, leiden ons steeds weer naar elkaar.

Alexandra Chaffanjon

Iris heeft me heel intuïtief geholpen door het proces van accepteren en uiten van emoties; op een manier die ook heel respectvol is naar mijn man. Ze had zoveel creatieve technieken voor communicatie tussen ons. Ik waardeer haar gevoelige benadering enorm en heb er heel veel aan gehad.

verliefd stel samen

Foto: Tanimara Layla

Praktische informatie

  • Voor alle praktische informatie kun je de brochure downloaden.
  • Brochure VIP tweedaagse.
  • Een VIP dag of tweedaagse plannen we alleen op aanvraag, ik wil je/jullie altijd eerst graag spreken.
  • Niet alleen om te kijken of ik jou/jullie wel kan helpen, maar ook voor maximaal resultaat.

Meld je aan voor een VIP retreat of stel je vraag:

Liefs, Iris

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen