vanPleasennaarPower - Krachtig in de liefde

Van Pleasen naar Power

De online training die jou in 7 weken tijd helpt aan een ijzersterke persoonlijkheid; om Eindelijk dat please-patroon te doorbreken en weer voor jezelf te gaan staan.

Merk jij dat je continu weer vervalt in het patroon van pleasen of onzekerheid?
Dat je voor je het weet al ja zegt op dingen die je niet wilt en altijd hard voor anderen loopt?
Ben je er klaar mee dat mensen je niet waarderen of ‘slecht’ behandelen?

En ben je moe van de mensen die je alleen maar vertellen dat je gewoon ‘meer nee moet zeggen’?
Dan heb ik iets voor je 🙂

‘Wat als ik hem boos maak?’
‘Wat als ik haar verdriet doe?’
Dat zijn gedachten die je vaak tegenhouden om te doen wat je wilt doen.
Gedachten waardoor je al ja zegt voor je er erg in hebt.

Ik heb zelf 28 jaar in dat patroon geleefd en heel veel van mijn cliënten vertellen me hetzelfde.
Ze willen af van het please patroon en zichzelf weer op nummer 1 zetten. Maar zonder dat ze ongevoelig of egoistisch worden.

Want inleven in anderen is een van de eigenschappen die ons zo mooi maakt!
Daarom help ik je heel graag om te stoppen met pleasen, op een manier die jouw liefde alleen maar laat groeien.

Sta even stil bij deze vraag.. Wat heeft pleasen je tot nu toe allemaal al gekost?

Hoeveel heb je al gevoegd naar de wensen van iedereen om je heen?
Hoe vaak heb je jezelf weggecijferd in een relatie, omdat je continu voegt naar wat je partner wil?
Hoe vaak heb je jouw stem en mening stilgehouden in gesprekken, omdat je het gevoel had dat je mening er niet toe doet? 
Het kost je energie. Het geeft stress. Het zorgt dat je ’s avonds ligt te malen in je bed en niet goed kunt loslaten. 

Of misschien heb je net als ik al wel te maken gehad met een burn-out..

Dat is dus wat er kan gebeuren als je te lang voegt naar wat anderen willen. Als je het pleasen niet doorbreekt.

Je leeft het leven van anderen, terwijl je de potentie hebt om het mooiste leven te leven dat er te leven is. 

Om voor jezelf te staan en te doen wat JIJ graag wilt doen.
Als je maar kon stoppen met dat eeuwige voegen naar anderen..

En dat is dus precies waarom ik deze training heb gemaakt.

Herken je jezelf hier in?

Hoe zou het voor je zijn als jij weer vrij zou zijn?

Vrij om te doen wat je wilt, zonder dat je het gevoel hebt dat je moet voegen naar anderen. Vrij om jezelf uit te spreken op de manier die bij jou past. Vrij om voor jezelf op te komen en in gesprekken eindelijk weer weet wat je moet zeggen. Niet meer dat eeuwige blokkeren.. 

Als je kunt leven zonder dat je bevestiging wilt van anderen. Als je weer vrijuit kon spreken en je bulletproof voelde tegen afwijzing.

Hoe zou je leven dan zijn en wat zou je dan doen?

In de training help ik je om

Over Iris

Mijn naam is Iris, gepassioneerd relatiecoach; En ik help jou met liefde om een fantastische relatie op te bouwen met een ander, maar ook vooral met de puurste en meest integere versie van jou zelf.

Ik heb mij zelf (net als helaas veel te veel mensen) ontzettend lang weggecijferd door het please-patroon. Ik heb heel hard gelopen voor de waardering van anderen. En ik dacht dat ik heel veel te helen had om hier uit te komen. Maar dat valt dus heel erg mee. De beste tools zijn juist heel luchtig! In deze cursus bied ik jou diepgang, gecombineerd met luchtigheid. Ik bied je achtergronden, maar ook veel tools voor direct resultaat. 

Want die combinatie is wat de verandering maakt. Dat zie ik bij mezelf, dat zie ik bij mijn klanten en ik zou het super tof vinden als ik dat bij jou ook mag zien!

Overzicht training

Training cover

De training bestaat uit 7 modules. Iedere week komt er een module vrij. In de modules vind je korte video’s en een moduleboek met vragen die jou aan het denken zetten over jezelf en die jou helpen de controle terug te pakken over je emoties en gedrag.

Als je heel snel leert en implementeert, kun je de training in 7 weken afronden.
Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. De tools die ik je bied gaan een leven lang mee en je kunt ze altijd gebruiken. 

Het kan goed zijn dat ik nog uitbreidingen ga toevoegen, als ik iets nieuws leer of een vraag tegenkom van een deelnemer.
Maar ik voeg alleen het nodige toe; alleen de dingen die echt werken. Want je kunt beter een paar dingen die heel goed werken consistent blijven herhalen, dan dat je steeds weer nieuwe dingen gaat doen; is mijn eigen ervaring!

1: Jouw visie

We creëren als eerst een nieuwe visie voor je om richting te geven. Waar wil je naar toe en wat gaat je daarbij helpen?

2: Mind Control

Hier leer ik je dat je zoveel meer controle hebt over alles wat je doet. Ik geef je tools om je te helpen jou zelf dieper te begrijpen, maar ook veel meer te controleren en sturen.

3: Loslaten

Ik geef je tools met diepgang, die je echt bij de kern brengen en jou helpen met op een snelle manier loslaten van alles wat je niet meer dient. Hierdoor ga je je al veel vrijer voelen.

4: Een ijzersterke persoonlijkheid

Het is klaar met onzekerheid. In deze module help ik je om echt voor jezelf te gaan staan. En hier ook voor op te komen vanuit liefde. Voor jezelf staan is meer dan alleen mindset. Als je niet de juiste taal hebt, heb je niets aan je mindset. Daarom werken we daar dus aan in deze module!

5: Integer ingrijpen

Dit is mogelijk de belangrijkste module van allemaal en de tools waar je hier aan bouwt, kun je heel je leven blijven gebruiken. Hoe kun je je integriteit en empathie behouden, terwijl je toch voor jezelf op komt en doet wat je eigenlijk echt wilt? Daar help ik je bij in deze module.

6: Van muren naar grenzen

Ken je dat? Dat mensen zeggen dat je een muur hebt opgebouwd? Muren afbouwen, en grenzen opbouwen. Dat is wat we hier gaan doen! Samen met het bewaken van jouw energie. Zodat jij weer vanuit liefde EN kracht kunt leven. Hier rekenen we ook af met het negatieve emoties van anderen overnemen.

7: Volhouden

Al weet ik dat je vanzelf wel WILT volhouden omdat deze tools zo goed zijn.. wil ik toch voorkomen dat je weer weg zakt. Dus hoe kun je nu blijven groeien en volhouden?

Omdat ik ECHT heel graag wil dat jij alles uit de training materialen haalt, EN omdat ik gewoon iedereen heel erg graag wil leren kennen die meedoet; krijg je NU NOG een dikke boost sessie van 45 minuten kado bij de training. 

Ik weet niet hoe lang ik deze bonus nog ga geven, maar zolang dit op deze pagina staat krijg jij de bonus er bij! Dus pak deze kans en bestel de training vandaag nog.

Je hebt zoveel meer controle over alles dan je nu denkt!

Wat anderen over Iris zeggen:

Wij hebben een hele dag gehad samen met Iris. En dat is een echte aanrader. Ze bekijkt dingen op een manier die wij niet zagen. Het heeft ons veel gebracht, maar we hebben ook veel plezier gehad. Wat fijn is aan Iris, is dat ze heel open en benaderbaar is. Ze is persoonlijk en professioneel tegelijk.
favicon
Marieke
Ik had mezelf helemaal afgesloten van daten, omdat ik met een narcist ben geweest. Maar ik ken nu mijn grenzen weer en ik weet waarom ik altijd in verkeerde relaties belandde. Maar ik heb ook vooral weer schaamteloos leren genieten van daten. Niet zo hard voor mezelf zijn en in het moment zijn. Dat is wat ik zo prettig vind aan het werken met Iris. Het is ook erg leuk en we lachen veel.
favicon
Petra
Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie.
favicon
Caya
Iris heeft me heel intuïtief geholpen door het proces van accepteren en uiten van emoties; op een manier die ook heel respectvol is naar mijn man. Ze had zoveel creatieve technieken voor communicatie tussen ons. Ik waardeer haar gevoelige benadering enorm en heb er heel veel aan gehad.
favicon
Alex
Iris weet wat ze doet. Ze stelde me vragen op een fijne no-nonsense manier; wat me echt diep aan het denken heeft gezet over wat mijn uitdagingen als persoon zijn. Het is fantastisch hoeveel informatie & gevoelens ze uit me heeft gekregen in 1 gesprek. Thank you Iris!
favicon
Y
Heel erg bedankt Iris. Direct na het volgen van jouw advies, ging mijn relatie next level als nooit tevoren!
favicon
C

Volg de training

En reken af met het please patroon!
In het ergste geval heb je ontzettend veel nieuwe tools die jou een stuk sterker maken 🙂

Freedom

De grootste voordelen op een rij:

Investering

Dit is een pilot-prijs, omdat ik graag samen met jou de training nog beter wil maken!
Stap daarom nu in en krijg voor deze prijs toegang tot ALLE toevoegingen die later nog gaan komen.

Ineens

Betaling in een keer
185
00 Inclusief BTW
  • Betaal in een keer.
    Je hebt levenslang toegang tot het materiaal.

Termijnen

Drie termijnen
65
00 Inclusief BTW
  • Betaal in drie maandelijkse termijnen van 65 euro. Je hebt levenslang toegang tot het materiaal.

Bonussen

De eerste bonus is al dat de training gaat uitbreiden! Als ik inspiratie op doe, of ik krijg vragen over bepaalde zaken, kan ik de training nog meer aanscherpen en uitbreiden. En de bonus als jij voor deze prijs instapt, is dat je die allemaal mee krijgt!

Maar er zijn nog meer bonussen:

Communicatie script

Een kant en klaar script met teksten die je kunt gebruiken op de momenten dat je niets weet te zeggen en normaal maar ‘begint met pleasen’. En teksten die je helpen om de waardering van anderen weer helemaal terug te krijgen! 

Stappen naar veranderen van een patroon

Een concreet stappenplan dat jou inzicht geeft in wat er nu echt nodig is om een patroon blijvend en duurzaam te veranderen. In plaats van die altijd maar ‘zeg gewoon vaker nee’-tips die je om je oren krijgt.

Dagboek scripts en affirmaties

Om echt snel te veranderen, helpt gericht schrijven enorm. Maar hoe doe je dat dan? Daar geef ik je tools voor als bonus!

Bonus Boost Sessie

Als je nu de training aanschaft, krijg je er uit liefde een dikke vette Boost sessie van 45 minuten bij kado. Dit is een tijdelijke actie, en ik weet nog niet hoe lang ik hem laat lopen. Maar zolang ik daar nog de ruimte voor heb vind ik het heel tof om iedereen persoonlijk te leren kennen die meedoet EN ik wil gewoon ECHT graag dat je dikke vette stappen maakt! 

Veelgestelde vragen

Als je nog vragen hebt, mag je ze altijd aan me stellen via een mail naar info@irisuriot.com. Maar kijk eerst even of jouw vraag hier tussen staat! Dat scheelt je mogelijk een mail 🙂

Nee dat maakt niets uit. Deze cursus is voor iedereen die last ervaart van het please patroon. Dit patroon herken je niet alleen in de liefdes-relatie, maar je komt het ook tegen in werk situaties of bij vrienden of familie.

Nee. Ik weet namelijk dat dit life-changing voor je is, mits je de tools gebruikt. En ik wil dat je geen excuus hebt om niets te doen met de materialen die ik je aanbied. Dat het niet zomaar een cursus wordt die je even koopt, om er vervolgens niets mee te doen. Als het je niet lukt om iets te doen met de materialen, heb ik nog een optie om extra coaching aan te vragen, zodat je een flinke boost aan accountability en nieuwe inzichten krijgt. Als je zo iemand bent die iedere cursus even wil ‘proberen’, raad ik je met liefde aan om een andere te zoeken 🙂 

Je hebt toegang zolang mijn website in de lucht is. Mocht hij eruit gaan, dan zal ik je tijdig waarschuwen en regel ik natuurlijk een optie voor je om de materialen toegestuurd te krijgen.

Je kunt starten met de cursus zodra je hebt betaald. Je krijgt dan twee e-mails. Een met account informatie waarmee je kunt inloggen in jouw account en een mail met informatie en het web adres waar je de cursus kunt vinden. De eerste twee modules worden meteen vrijgegeven. De volgende modules komen steeds een week daarna vrij. In de cursus zie je wanneer de modules vrij komen.

Als je snel bent, kun je de cursus binnen 7 weken afronden. Iedere week komt er een nieuwe module vrij. Maar de cursus is nog in ontwikkeling dus het kan zijn dat er meer wordt toegevoegd terwijl je bezig bent!

Ja zeker, betaling kan in drie maandelijkse termijnen van 65 euro. Je krijgt dan een maand na aanschaf weer een factuur met een betaalverzoek en de maand daarna nogmaals. 

Zodra je de training hebt aangeschaft, stuur je meteen een mail naar info@irisuriot.com met als onderwerp BOOST SESSIE 45. Dan ontvang je de link om een afspraak in te plannen.

Op naar minder pleasen en veel meer power!