testimonials - Leef de liefde

ervaringen van enkele van mijn clienten

Als er iets is wat je bij mij zult voelen, is het de liefde die ik voor mijn cliënten voel en de liefde voor het resultaat!
Op deze pagina, lees je ervaringen van enkele van hen wie hun verhaal wilden delen.

mel

Melanie

Melanie haar verhaal toen ze bij mij kwam:

“Na 2 lange relaties met partners die vreemd gingen, merkte ik dat ik iedereen op afstand hield en mijn geluk liet afhangen van de goedkeuring van anderen. Ik hield alle jongens op afstand en genoot van de aandacht, maar dit spel is niet wat ik heel mijn leven wilde.

Ik was degene die verlatingsangst had en mezelf constant aanpaste in wat de ander belangrijk vond. Mijn eigen identiteit was volledig verdwenen en ik was een slaaf geworden van mijn gedachten om mijn partner te pleasen.”

Melanie haar verhaal na een paar maanden samenwerken:

“Ik kan nu oprecht doorvoelen dat ik gelukkig ben met mezelf en dat ik niet afhankelijk ben van de bevestiging van een ander. Ik ben goed zoals ik ben en wat voel ik mezelf sexy. Wat is het leven fijn en geniet van elke situatie.”

“Ja ik hou nog steeds van flirten, maar doe het nu niet voor de bevestiging maar juist voor de lol die ik eruit haal. 
En ja ik heb nu een fijne relatie waarbij ik geen verwachtingen heb. Ik doorvoel de liefde en heb geen bevestiging nodig wat hij van iets vind, ik ben mezelf. Vanuit mijn omgeving krijg ik nu vaak de vraag of hij de ware is en wanneer we gaan samenwonen. Daar ben ik niet mee bezig, we genieten van de momenten dat we plezier hebben samen. Het leven loopt zoals het loop.
Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik alleen mezelf kan veranderen door juist te kijken wat ik wel wil!”

En over het traject..
“Pff wat was het heftig om met open te stellen en over te geven aan wat er nu is. Ik ben door angsten 
gegaan doordat er constant nieuwe situaties zich voordeden. Hele grote hobbels die ik samen met Iris heb doorleeft. Makkelijk NEEEE, blij dat ik het heb mogen oplossen JAAAA.”

Recent bericht van Melanie naar mij: “Ik merk zo dat ik in mijn kracht sta en me niet meer laat leiden door angsten. Onbeschrijfelijk gevoel”

Alex

Alex liep tegen struggles aan met haar geliefde. Ze was een echte pleaser en bleef vaak vast zitten in emoties, waardoor ze niet kon zeggen wat ze echt wilde zeggen.

“Iris heeft me heel intuïtief geholpen door het proces van accepteren en uiten van emoties; op een manier die ook heel respectvol is naar mijn man. Ze had zoveel creatieve technieken voor communicatie tussen ons. Ik waardeer haar gevoelige benadering enorm en heb er heel veel aan gehad.” 

En nog veel meer ervaringen van mijn geweldige cliënten:

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen