Single Coaching - Krachtig in de liefde
Van single naar krachtig in de liefde

Van single, naar krachtige, vrije en liefdevolle relatie - zonder afhankelijkheid

Foto: Manon Arends

Klaar met alleen zijn, maar wil je het nu wel een keer echt goed doen?

Het voelt als tijd om te stoppen met de oppervlakkige ‘sugar-coating’ Tinder dates – en te gaan voor diepgang en overgave. In een relatie waar je je zo krachtig en aantrekkelijk voelt, dat je er helemaal in op kunt gaan.

Zonder dat je na drie maanden weer alleen op de bank zit – omdat hij ‘het toch niet voelt’, er vandoor is gegaan met een ander. Of over van alles en nog wat gelogen blijkt te hebben.

 Een relatie waarin hij jou onweerstaanbaar vindt, ruzie iets is waar jullie keihard boven staan, en waar je de volledige vrijheid voelt om je eigen ambities te ontwikkelen.
 
Klinkt goed?
En wil je daar komen met veel PLEZIER, zonder overmatige over-analyse en emotionele drama?
(Maar waar je ook niet negeert wat echt nodig is)

Then read on...

Gratis E-Book: De naar een succesvolle relatie

In dit e-book lees je de stappen die ik met mijn klanten doorloop, inclusief praktische tools om zelf sprongen te maken.

verliefd stel samen

Foto: Tanimara Layla

Bindingsangst, projectie, door pushen, controledrang, weinig vrouwelijke energie, pleasen, slechte voorbeelden van relaties in je omgeving..

Dit kunnen allemaal redenen zijn, waarom de combinatie van rust, vertrouwen & aantrekkingskracht in een relatie behouden tot nu toe nog niet is gelukt.

Waarom je afstandelijk doet – of waarom ze ineens niets meer laten horen en jij ze bestempelt als ‘de klootzak’. Wat je eigenlijk ook niet wilt.

Een echte liefdes-relatie is veel meer dan alleen maar gewoon daten tot je de juiste tegenkomt. Als je nog steeds hoopt dat dat gaat gebeuren – ga ik je uit die droom halen. Het helpt je namelijk niet.

Er is een reden waarom je steeds weer, keer op keer, aantrekt wat je aantrekt. En waarom het elke keer weer, eindigt waar het eindigt. Die reden ligt meestal dieper dan alleen de juiste vinden.

Het hoeft niet meer zo..

Je kunt een top-relatie bouwen, EN een heel ambitieus en geweldig vrij leven ervaren. Samen. Het mooiste van een goede relatie is namelijk, dat je het niet meer alleen hoeft te doen. Dat je de support voelt van de ander. En dat de energie samen, jullie allebei uplift.

Foto: Manon Arends

Ik help je door belemmeringen heen te breken op gebied van relaties..

Zodat jij:

 • Vanuit vrijheid en overgave, de meest geweldige relatie kunt bouwen die je graag wilt.
 • Niet alleen verliefd bent op de ander, maar ook volledig op jezelf. In elk opzicht.
 • Niet meer te horen krijgt ‘ik heb bindingsangst’ – maar vooral hoort over verlangen. Naar JOU.
 • Een relatie bouwt met iemand die minstens net zo gek is van jou, als andersom
  (zonder dat je dit vervelend vindt)
 • Voortaan degene bent die haar vriendinnen kan vertellen hoe geweldig verliefd ze zich eindelijk voelt.
  En dat vanuit vrijheid en openheid.
 • Degene bent waar iedereen irritant jaloers op is, maar ergens continu mee geniet van die
  hoge vibe die jou zo onweerstaanbaar maakt.
 • Onweerstaanbaar wordt voor iedereen om zich heen, want dat is wat echte liefde doet.

Foto: Manon Arends

Liefde kan iedereen.. Maar het is wel fijn als je het vanuit rust, levenslust, passie en plezier kunt leren ervaren. Dat is wat ik je help creëren. ECHTE liefde en openheid op de lange termijn. Zonder de drama.

Foto: Manon Arends

Al langer dan een half jaar aan het daten op niets af? En je belandt steeds in hetzelfde plaatje..? Of.. is het niet het juiste moment – want er is nu wel heel veel chaos in je leven.. ja toch?
Onderzoek je weerstand – vaak is het dezelfde als welke liefde tegenhoudt.

Hoe lang wil je nog van je vrienden horen ‘Ik snap echt niet dat jij nog alleen bent’ – of opmerkingen krijgen uit medelijden.
Hoe lang wil je jezelf nog afhankelijk maken van omstandigheden?

Het juiste moment is EXACT wanneer jij vindt dat je het verdient. Niets anders.

Als je liefdesleven gezond is, wordt alles om je heen beter.

Alle dingen die je doet geven je gevoel van voldoening, in plaats van dat ze je leeg achterlaten. 
Je voelt je energieker, vrijer, verliefd op het leven. Je relatie met geld verbetert, doordat je meer vertrouwen voelt.
En je trekt naast leukere dates, ook veel meer kansen aan op ander gebied. Zo starten veel van mijn klanten ineens een eigen bedrijf bijvoorbeeld..

Als je MEER van hetzelfde gaat doen (meer daten, meer van jezelf houden, meer wachten op de ware… noem het maar op) – krijg je alleen maar meer van die zelfde dingen, op dezelfde manier.

Als je ander resultaat wilt, vraagt het vooral dat je de dingen ANDERS gaat doen.
Zonder dat je hoeft te pushen. Want verandering, hoeft niet te betekenen dat je harder moet werken.

Ik help juist mijn klanten om alles veel makkelijker te maken!

Ervaringen van klanten

Ervaring van Melanie

Melanie kwam bij mij als een vrouw wie graag alle mannen op afstand hield.. omdat haar relaties niet zo geweldig waren in het verleden. 

En zij had binnen enkele maanden samenwerken een liefde gevonden zoals ze die nog nooit eerder heeft gehad. Waar ze de overgave VOL kan voelen. En nu geniet ze van een liefde, waarbij angst een enkele keer op de verre achtergrond fluistert. Maar ze hoeft er niet meer naar te luisteren. Lees haar hele verhaal hier.

Ervaring van T.

Er zijn relatiecoaches die zeggen dat daten niet leuk is, dat zul je mij nooit horen zeggen. Ik zal je altijd helpen om alles waar je tegenop ziet, leuker te maken. Zo ook bij T.
Maar, we zorgen er voor dat geen date meer zinloos is! En dat IEDERE date je dichter bij the one brengt. Omdat je op een TOTAAL NIEUWE manier gaat daten.

Zo ging T. het daten dus wel weer leuk vinden, na jaren ellende gevoeld te hebben. En zo kwam zij al heel snel iemand tegen die anders was dan iedereen met wie ze ooit geweest was. Wie haar doorziet en spiegelt. En met wie de passie en liefde alleen maar groeit.

Meer ervaringen van mijn klanten lees je hier.

testimonial

Drie pijlers waar ik mee werk

Om de liefde aan te trekken en te behouden

Mind control & zelfliefde

Alles begint met waar JIJ zelf staat. Jouw overleef systeem vs. je echte verlangen. Ik help je deze weerstand doorbreken. Zodat je echt vanuit liefde en zelfliefde leert leven. (Leven is namelijk iets heel anders dan weten). Liefde leven zit hem in alles wat je doet. Dat pakken we in de kern aan. En van daaruit, ga je als 'vanzelf' op andere types vallen en doorbreek je je eigen projecties.

Aantrekkingskracht

Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. Voor aantrekkingskracht is polariteit nodig. Daarom pakken we dit vol aan! Wat betekent dit in de praktijk? Waarmee maak of breek je aantrekkingskracht? Hoe houd je deze sterk, in alle fases van daten en de relatie? Ik help je dit heel concreet maken, zodat je het in het moment zelf ook keer op keer kunt toepassen. Niet alleen inzichten, ook in the heat of the moment.

Openstellen en intimiteit

Ik leer je over openstellen, jouw waarheid spreken, diepgang en ECHTE intimiteit. Openstellen betekent vertrouwen kunnen voelen EN geven. Wat houdt dit in? Hoe doe je dat? Wat zeg je wanneer? Hoe kun je van weerstand, weer terug naar openheid? Hoe herstel je keer op keer de liefde en intimiteit? En hoe maak je deze bewust steeds groter? Alles van dit, ook long term, zodat het nooit saai wordt 😀

Mijn naam is Iris

En ik geloof er in dat als we allemaal leren angsten en onzekerheden om te zetten in liefde en kracht, wij in een veel mooiere wereld gaan leven.
Eentje waar projectie van (oude) pijn in relaties niet meer nodig is.

Ik was zelf lange tijd de hopeloze romanticus, verlatingsangst, onzeker en introvert. Slechte ervaringen met relaties gehad en daarna de expert in het afstoten van mannen.

Ik heb zelf van mijn ‘ellendige’ weg van de liefde zoveel geleerd, dat ik mij heb laten omscholen tot coach. En natuurlijk nog altijd lerende!

Ik werk met methodes die snel, effectief en duurzaam zijn. Diepgang samen met luchtigheid en humor. Dat is in mijn ogen de beste combinatie. 

Foto Manon Arends

Een 1 op 1 - traject - dit doen we

Pijlers

Ik houd van simpel en ANDERS werken. Je hoeft namelijk niet HARDER te werken of te pushen om dingen voor elkaar te krijgen.

Mind-control en herprogrammeren van je onderbewuste

De eerste stap die we zetten is de fundering voor jou ZELF. Voor langdurige liefde, is het belangrijk dat je je krachtig voelt op bewust EN onderbewust niveau.

We breken door je blinde vlekken in jouw mind. Deze blind spots zorgen er vaak ongemerkt voor dat je liefde tegenhoudt of afwijst, of dat je ‘verkeerde’ personen aantrekt.

Emotionele triggers pakken we ook aan, zodat je niet meer loopt met projectie van oude relaties.

We maken de weg vrij voor een liefde vanuit rust en kracht samen. Zodat je een stuk sterker wordt en makkelijker kan vertrouwen. En zodat alles wat we verder gaan doen, een heel stuk sneller en makkelijker zal gaan! (Foto: Manon Arends)

Verlangen en aantrekkingskracht

Een liefdesrelatie opbouwen is iets anders dan een vriendschap. En, we kijken hier precies waar het bij jou is mis gegaan en vooral hoe we daar doorheen breken.

Ik leer je om angsten te doorzien en doorbreken, connectie te maken met je echte gevoel – bye bye foute types – en een nieuw soort persoon je leven in te trekken.

Een met wie je een relatie kunt opbouwen vanuit vrijheid. Waarmee je samen kunt groeien en de overgave kunt voelen. Ik help je met alle stappen die nodig zijn om deze relatie succesvol op te bouwen. En we maken het proces ook vooral enorm leuk!

(Foto: Tanimara Layla)

verliefd stel samen
liefde

Diepgang en intimiteit

Waar eerdere relaties misschien op een bepaald level mis gingen, zorgen we hier dat dat niet gebeurt.

We zorgen we dat je eventuele oude patronen loslaat, zodat (onbewust) pleasen, liefde afwijzen, jaloezie, etc. verleden tijd worden. En dat je steeds nieuwe levels van diepgang bereikt.

Ik bied je inzicht in man/vrouw energie en leer je hoe je hier mee kunt spelen en schakelen. Zodat je veel meer controle krijgt over dat waar dingen mogelijk ‘scheef’ groeien en hoe je dit kunt herstellen. Zodat je op de lange termijn de relatie gezond houdt.

En ik help je zorgen dat je elkaar steeds weer opnieuw kunt ontdekken – zodat de liefde nooit saai wordt!

Praktische informatie

Inhoud van een traject

♥ Je kunt instappen voor een half jaar of een jaar - afhankelijk van waar je staat op dit moment kiezen we wat jou de garantie gaat geven op een geheel nieuwe ervaring in de liefde. Van 1850-3600 euro inclusief BTW, afhankelijk van de intensiteit die nodig is.

♥ Je werkt 1 – 1 met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief

♥ Afhankelijk van het traject dat je kiest (bepalen in een gesprek) hebben we ook een deep dive VIP dag op locatie. Waar we heel veel gaan shiften en door blokkades heen gaan om jou weer helemaal open te zetten voor liefde. En waar ik met jou samen een plan maak dat helemaal is toegespitst op JOU en wat jij nodig hebt. Inclusief heerlijke lunch!

♥ Je krijgt levenslang toegang tot de online Academy, die als extra ondersteuning dient.
Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt oefeningen, visualisaties en andere tools vinden die je helpen met daten, overtuigingen omzetten, zelfliefde, contact maken met intuïtie en gevoel, praktische zaken (dating profiel, berichten sturen), communicatie en verbinding, etc.

♥  Om de week of 1 keer per maand een sessie - waar we door onderbewuste blokkades heen werken en waar ik je help met jouw brein opnieuw programmeren. We behandelen alles wat boven komt - openstellen en taal - polariteit in de praktijk - mindset - weerstand doorbreken - you name it! Alles wat jij nodig hebt voor het beste resultaat.
Als er diepgaande healing van blokkades nodig is, kan ik tegenwoordig ook regressie daar op doen. Dus op dieper level connecten met waar het probleem is ontstaan, en het vanuit positieve energie oplossen.
♥ Bonus: Toegang tot Breakthrough-training met zelf-hypnose en visualisatie om heel snel belemmerende overtuigingen te doorbreken.

Mijn methode is luchtig, concreet en met diepgang. Ik geef je de garantie dat je voor altijd anders tegen liefde zult aan kijken. Dat je een ander persoon bent na samenwerken. Wat je bent, trek je aan. Dus wij gaan samen een ijzersterke persoon bouwen die zoveel van zichzelf houdt, dat ze niets anders kan aantrekken dan iemand die haar volledig bemint. En we gaan zorgen dat een geliefde vooral een fantastische toevoeging is die jouw leven nog veel mooier maakt.
Wat je geschiedenis met liefde ook is.
Enthousiast geworden en wil je meer weten? Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Nog wat reviews:

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris