Single Coaching - Leef de liefde
Leef de liefde - single programma

Van single, naar gelukkig samen - op een duurzame manier!

Hoe zou het zijn als jij een relatie bouwt waar jij je alsof het vanzelf gaat, helemaal vrij voelt? ​

In het gewone, dagelijkse leven ben je best wel een catch. Je hebt het allemaal redelijk voor elkaar. Je redt je best alleen.

Maar, samen is alles wel veel leuker!

Dus, je hebt je al wel vaker op de ‘dating-markt’ gezet. Alleen zonder langdurig succes.
Misschien ook al wel wat nare relaties op je lijstje, die hun impact hebben gehad op jouw huidige zelfbeeld.

Als je zo terug kijkt naar je relatie patroon, merk je dat jij degene was die vooral heel hard liep voor de ander. En de ander, die hield vaak de boot af. Of, je lijkt een magneet voor het onbereikbare (bezet, vreemdgaan, bindingsangst, you name it).

En als je dan wel iemand hebt die leuk lijkt, word je ze na een tijdje weer zat.
Te lief, te saai. Noem het maar op.

 Je zou nu wel eens een gelijkwaardige relatie willen met iemand die net zo gek is van jou, als andersom.

Liefde leren we nergens. We leren meestal ook niet dat wie je aantrekkelijk vindt, vast ligt in iets wat ze ‘onderbewuste’ noemen. Daar ligt vast wat je jezelf ergens gunt. Alles wat daar boven komt, ga je saboteren als je dit onderbewuste niet leert omzetten.

Ik help je in mijn programma, om oude patronen snel om te zetten. Zodat je veel dichter bij jezelf komt.
De zelf, die zich weinig meer aantrekt van afwijzing. Die stopt met pleasen en tegelijk vanuit liefde leeft. En de zelf, die ook de partner aantrekt die daar bij aansluit.

Als ik je vertel dat je in een paar maanden tijd dingen kunt oplossen waarvan je dacht dat ze niet op te lossen waren.. zou je dat dan aan gaan?

Wil je kijken wat er voor jou mogelijk is? Druk dan even op de knop hier onder.
Daar kom je in mijn agenda, waar je een eerste gesprek kunt plannen. De eerste is altijd gratis en vrijblijvend.

Soms kan het snel gaan en ben je maar een paar inzichten verwijderd van liefde..

"Na mijn eerste sessie met Iris kwam ik al iemand tegen waar ik ineens zo anders tegen kon zijn. Dat was een verademing. Ik snap liefde nu beter. Door mijn oude patronen is het soms nog wel moeilijk. Maar het gaat steeds beter. Ik date nog steeds met hem en ik voel mij nog steeds fijn hierbij. Dit is wat ik jaren miste."
Danielle

Hoe zou het voor je zijn als je in korte tijd

Weer voor jezelf kunt staan, zelfliefde kunt voelen en kunt voelen en delen wat je echt wilt
Oude pijn van vorige relaties kunt loslaten, zodat ze je nieuwe relatie niet negatief beïnvloeden
Weer oprecht zelfvertrouwen voelt en angst voor afwijzing je niet meer belemmert
Verlangen kunt leren losmaken in de ander, in plaats van (bindings)angst
Weer een gelijkwaardige relatie kunt bouwen, met iemand die op jouw beste versie aansluit en waar van beide kanten evenveel liefde is
Het leven dus niet meer alleen hoeft te doen, maar met iemand die net zo gek is van jou, als andersom!

Misschien denk je, dat lukt bij mij niet in korte tijd..

Omdat je mogelijk teleurgesteld bent in hulpverlening.
Ik ga nu ook niet zeggen dat ik dan de almachtige ben die iedereen kan helpen..
Want ook jij zult natuurlijk klaar moeten zijn voor de hulp,
en jouw energie zal moeten aansluiten op mijne (dat bepalen we in een gesprek)

Maar wat ik je wel kan vertellen, is waarom het misschien niet eerder is gelukt.
Heel veel hulpverlening is enkel gefocust op het bewuste.
Ik help je echt transformeren, door het herprogrammeren van je ONDERbewuste.
Waardoor alles veel sneller gaat.

Je onderbewuste bepaalt bijna alles wat je doet.
Hoe je je voelt en welke gedachten je krijgt.
Daarom verval je vaak weer in hetzelfde patroon, dezelfde gedachten en dezelfde acties.
Met dezelfde resultaten..

Voor snel EN duurzaam resultaat, kun je het beste het onderbewuste aanpakken.
En dat is wat ik je kan bieden!

Nieuwsgierig hoe?
Vraag hieronder een gratis intake aan, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ervaring van Melanie

Wat ik doe, is een combinatie van werken aan het onderbewuste en werken aan zelfliefde en zelfvertrouwen. Waardoor contact met gevoel fijner wordt. En oude pijn die van invloed kan zijn op liefde halen we hiermee weg, zonder dat je alles hoeft te herbeleven.

Melanie had na enkele maanden samenwerken een liefde gevonden zoals ze die nog nooit eerder heeft gehad. Hier voor had ze enkel relaties waar ze zichzelf wegcijferde of waar ze niet zichzelf kon zijn. En nu geniet ze van een liefde, waarbij angst een enkele keer op de verre achtergrond fluistert. Maar ze hoeft er niet meer naar te luisteren.

Ervaring van Thea

Ook als je daten helemaal niets vindt, help ik je om dat weer oprecht leuk te gaan vinden. Er weer van te kunnen genieten. Er zijn relatiecoaches die zeggen dat daten niet leuk is, dat zul je mij nooit horen zeggen. Ik zal je altijd helpen om alles waar je tegenop ziet, leuker te maken.

Voel je angst? Halen we die eruit!
Zo ging Thea het daten dus wel weer leuk vinden, na jaren ellende gevoeld te hebben. En zo kwam zij al heel snel iemand tegen die wel helemaal aansloot op wat ze echt wilde. Met wie het vooral leuk en fijn is. Wie haar doorziet en spiegelt. En met wie de passie en liefde alleen maar groeit.

testimonial

Drie pijlers waar ik mee werk

Om de liefde aan te trekken en te behouden

Mind control

Doorzien hoe je bescherm-systeem werkt, welke 'software' er vaak in je hoofd draait en vooral hoe je daar boven kunt staan en er snel doorheen kunt. Gevolg: Je gaat makkelijker met emoties om, je herkent je eigen triggers en reageert er niet meer op, je praat liefdevoller met elkaar, alles gaat meer 'vanzelf', angsten herkennen en snel onder controle, krachtigere keuzes maken en oude pijn loslaten.

Verbinding maken op korte en lange termijn

Om te kunnen verbinden, is taal heel erg belangrijk. Taal kan verbinden of afstoten. Hoe ga je hier stapje voor stapje steeds verder in, verbind je dus dieper, in plaats van dat je elkaar afstoot.
En hoe kun je elkaar opnieuw blijven ontdekken?

Zelfliefde en zelfwaardering

Zelfliefde is de belangrijkste basis voor de relatie. De liefde die je in de ander spiegelt, is de liefde die je voor jezelf voelt. Daarom halen we dit naar boven. Gevolg: Niet langer pleasen, maar vanuit kracht geven en beminnen. Openheid en oprechtheid. Schaamte loslaten en daarom gemakkelijk behoeftes aangeven. Loslaten van eventuele jaloezie of controledrang die van invloed is op de verbinding.

Mijn naam is Iris

Relatiecoach met een missie. Ik geloof er namelijk in dat als we allemaal leren angsten en onzekerheden om te zetten in liefde en kracht, wij in een veel mooiere wereld gaan leven.
Eentje waar projectie van (oude) pijn in relaties niet meer nodig is.

Ik was zelf lange tijd de hopeloze romanticus, verlatingsangst, onzeker en introvert. Slechte ervaringen met relaties gehad en daarna de expert in het afstoten van mannen. Maar niemand hoeft het alleen te doen! Het leven is zo veel mooier als je samen bent!

Ik heb zelf van mijn ‘ellendige’ weg van de liefde zoveel geleerd, dat ik mij heb laten omscholen tot coach. En ik wilde de beste en snelste methodes vinden om de liefde te vinden en duurzaam te behouden. En natuurlijk nog altijd lerende!

Ik werk met methodes die snel, effectief en duurzaam zijn. Diepgang samen met luchtigheid en humor. Dat is in mijn ogen de beste combinatie. 

Leef de liefde
Iris Uriot
Relatiecoach
verliefd

Als je niets verandert, blijf je hangen op hetzelfde level

Dat is, omdat in ons onderbewuste brein vast ligt wat we onszelf gunnen. Ook al weet jouw bewuste heus wel dat je beter verdient.. Als je onderbewuste dit niet gelooft, blijf je saboteren (lees: afstand houden, pleasen of de liefde afwijzen)

Daarom bied ik je de mogelijkheid om dit gedeelte snel EN duurzaam aan te pakken. Zodat je niet nog maanden met dezelfde twijfels en onzekerheden hoeft te lopen.

Als je in korte tijd weer echt zelfvertrouwen kunt voelen.. naar een hogere energie kan, en die fijne liefde vindt die daar op aansluit, wat zou dat dan voor je veranderen?

Een goede relatie geeft je elke dag meer energie
Dus boek een gesprek en kijk wat we samen zouden kunnen bereiken. Misschien ga je jezelf nog wel verbazen 🙂

Het programma

De drie pijlers toegelicht

De pijlers helpen je zien wat je kunt verwachten – ik houd van simpel en vaak zijn een paar simpele shifts al genoeg om duurzaam resultaat te bieden. Of het programma echt aansluit op wat jij nodig hebt of graag wilt, kunnen we bepalen in een gesprek.

Mind-control en herprogrammeren van je onderbewuste

De eerste stap die we zetten is door je bescherm systeem heen breken, wat voor weerstand zorgt. Wat zorgt dat je niet de juiste woorden of energie kunt vinden met iemand die je leuk vindt. Wat zorgt dat je liefde afwijst, terwijl je het wel wilt. En wat zorgt dat je nog angsten in de ander losmaakt.

In je onderbewuste is vastgelegd wat je doet, hoe je het doet en wat je wel en niet kunt toelaten. Als we dit niet aanpakken, heeft de rest vaak weinig zin.. Daarom pakken we dit eerst aan. Zodat je niet gaat saboteren wat we willen gaan bouwen, die fijne liefde.

En zodat daarna de weg vrij is om de volgende stappen te leren!

Verbinding maken op korte & lange termijn

Zeker aan het begin, is verbinding creëren niets anders dan een spelletje. Maar vanuit angst kun je dit spel niet goed spelen. Ik leer je hoe je dit spel wel kunt spelen.

Meestal via taal, want taal en woorden verbinden ons. De taal die je gebruikt en de energie die daar achter zit, bepaalt mede wat je in de ander losmaakt – angst of verlangen.

Als je goed kunt verwoorden wat je echt denkt en voelt, de juiste vragen kunt stellen, de taal hebt om te zeggen wat je nu echt wilt zeggen; kun je ook veel sneller en dieper verbinden met een ander.

Ook op de lange termijn, level na level. En ik help je natuurlijk zorgen dat je elkaar steeds weer opnieuw kunt ontdekken – zodat je ook de liefde op de lange termijn gezond houdt.

zelfliefde

IJzersterk zelfvertrouwen en zelfliefde

Zodat je de relatie ook op de lange termijn gezond houdt! Voor langdurige liefde, is het belangrijk dat je leert hoe je jezelf op bewust EN onderbewust niveau kunt liefhebben. Zodat op de langere termijn, de liefde niet scheef gaat worden.

Ik help je om het echt van binnen te voelen, zodat je het naar buiten toe kunt uitstralen. En zodat anderen om jou heen je ook als vanzelf zo behandelen als je behandeld wilt worden.

Verder zorgen we dat je zelfsaboterende patronen stopt, zoals pleasen, liefde afwijzen, jaloezie, etc.

Praktische informatie

Inhoud van het programma

♥ Je kunt instappen voor een half jaar of een jaar

♥ Je werkt 1 – 1 met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief

♥ We hebben een of twee deep dive VIP dag(en), waar we heel veel gaan shiften en door blokkades heen gaan om jou weer helemaal open te zetten voor liefde. We gaan hier weer helemaal terug naar de essentie. Inclusief heerlijke lunch!

♥ Je krijgt levenslang toegang tot de online omgeving, die vooral als extra ondersteuning dient.
Deze omgeving gaat nog veel meer uitbreiden. 
Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt oefeningen, visualisaties en andere tools vinden die je helpen met daten, overtuigingen omzetten, zelfbeminning, contact maken met intuïtie en gevoel, praktische zaken (dating profiel, berichten sturen), communicatie en verbinding, etc.

♥  Meestal om de week een sessie - maar dit gebeurt naar behoefte en fair use policy - waar we door onderbewuste blokkades heen werken en waar ik je help met jouw brein opnieuw programmeren. Ook behandelen we alles wat boven komt - dating profiel - taalgebruik - mindset - angsten doorbreken - you name it! Alles wat jij nodig hebt voor het beste resultaat.

♥ Bonus: Waar nodig healings van blokkades die jij hebt voor de liefde.
♥ Bonus: Toegang tot de training Daten zonder Moeite, die je helpt met op een andere manier daten, zodat je uit dat proces ook veel meer plezier haalt.
Mijn methode is luchtig, simpel en met diepgang. Ik geef je de garantie dat je voor altijd anders tegen liefde zult aan kijken. Dat je een volledig ander persoon bent in een half jaar tijd. En dat het manifesteren van de echte liefde om de hoek ligt. Wat je bent, trek je aan. Dus wij gaan samen een ijzersterke persoon bouwen die zoveel van zichzelf houdt, dat ze niets anders kan aantrekken dan iemand die haar volledig bemint. En we gaan zorgen dat een geliefde vooral een fantastische toevoeging is die jouw leven nog veel mooier maakt.
Bindingsangst en verlatingsangst zijn verleden tijd, wat je geschiedenis met liefde ook is.
Enthousiast geworden en wil je meer weten? Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Wat anderen zeggen

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris

Foto: Tanimara Layla

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen