Single Coaching - Leef de liefde
Leef de liefde - single programma

Van single, naar krachtige, vrije en liefdevolle relatie - zonder afhankelijkheid

Klaar met alleen zijn, maar wil je het nu wel een keer echt goed doen?

Tijd om te stoppen met de zinloze ‘sugar-coating’ Tinder dates – en te gaan voor een relatie waar je je zo krachtig en aantrekkelijk voelt, dat je er helemaal in op kunt gaan.

Zonder dat je na drie maanden weer alleen op de bank zit – omdat hij er vandoor is gegaan met een ander.
Of de hele boel bij elkaar gelogen blijkt te hebben.

 Een relatie waarin hij jou onweerstaanbaar vindt, ruzie iets is waar jullie keihard boven staan, en waar je de volledige vrijheid voelt om je eigen ambities te ontwikkelen.
 
Klinkt goed?
En wil je daar komen met veel PLEZIER, zonder overmatige over-analyse en emotionele drama?
(Maar waar je ook niet negeert wat echt nodig is)

Then read on...

Gratis E-Book: De naar een succesvolle relatie

In dit e-book lees je de stappen die ik met mijn klanten doorloop, inclusief praktische tools om zelf sprongen te maken.

verliefd stel samen

Bindingsangst, projectie, door pushen, controledrang, weinig vrouwelijke energie, pleasen, slechte voorbeelden van relaties in je omgeving..

Dit kunnen allemaal redenen zijn, waarom de combinatie van rust, vertrouwen & aantrekkingskracht in een relatie behouden tot nu toe nog niet is gelukt.

Waarom je afstandelijk doet – of waarom ze ineens niets meer laten horen en jij ze bestempelt als ‘de klootzak’. Wat je eigenlijk ook niet wilt.

Een GOEDE relatie is veel meer dan alleen maar gewoon daten tot je de juiste tegenkomt. Als je nog steeds hoopt dat dat gaat gebeuren – ga ik je uit die droom halen. Het helpt je namelijk niet.

Er is een reden waarom je steeds weer, keer op keer, aantrekt wat je aantrekt. En waarom het keer op keer, eindigt waar het eindigt. En die reden ligt dieper dan alleen de juiste vinden.

Het hoeft niet meer zo..

Je kunt een SUPER relatie bouwen, EN een heel ambitieus en geweldig vrij leven ervaren. Samen. Het mooiste van een goede relatie is namelijk, dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Ik help je door belemmeringen heen te breken op gebied van relaties..

Zodat jij:

 • Vanuit VRIJHEID en overgave, de meest geweldige
  relatie kunt bouwen die je graag wilt.
 • Nooit meer te horen krijgt ‘ik heb bindingsangst’ –
  maar dit keihard omzet in verlangen. Naar JOU.
 • Een relatie bouwt met iemand die minstens net zo gek
  is van jou, als andersom (zonder dat je dit vervelend vindt)
 • Voortaan degene bent die haar vriendinnen kan vertellen
  hoe geweldig verliefd ze zich eindelijk voelt. En dat vanuit vrijheid.
 • Degene bent waar iedereen irritant jaloers op is, maar ergens
  continu mee geniet van die hoge vibe die jou zo onweerstaanbaar maakt.
 • Onweerstaanbaar wordt voor iedereen om zich heen, want
  dat is wat echte liefde doet.

Liefde is geen wetenschap, maar wel een spel wat je vanuit rust, levenslust, passie en plezier kunt leren ervaren. Dat is wat ik je help creëren. ECHTE liefde die blijft op de lange termijn. Voorbij de drama.

zelfvertrouwen

Al langer dan een half jaar aan het daten op niets af? En je belandt steeds in hetzelfde plaatje..?
Of.. is het misschien voor jou niet het juiste moment – want er is nu wel heel veel chaos in je leven.. ja toch?

Hoe lang wil je nog van je vrienden horen ‘Ik snap echt niet dat jij nog alleen bent’ – of opmerkingen krijgen uit medelijden.

Hoe lang wil je jezelf nog afhankelijk maken van omstandigheden?

Het juiste moment is EXACT wanneer jij vindt dat je het verdient.

Je bent een catch EN samen is alles veel leuker dan alleen. Als je liefdesleven gezond is, wordt alles om je heen beter.

Je voelt je energieker, vrijer, verliefd op het leven.
De kleine dingen die je doet geven je gevoel van voldoening, in plaats van dat ze je leeg achterlaten.

Als je MEER van hetzelfde gaat doen (meer daten, meer van jezelf houden, meer wachten op de ware… noem het maar op) – krijg je alleen maar meer van DEZELFDE dingen.

Als je ander resultaat wil, vraagt het vooral dat je de dingen ANDERS gaat doen.
Zonder dat je hoeft te pushen. Want verandering, hoeft niet te betekenen dat je harder moet werken.

Ik help juist mijn klanten om alles veel makkelijker te maken!

Ervaringen van klanten

Ervaring van Melanie

Melanie kwam bij mij als een vrouw wie graag alle mannen op afstand hield.. omdat haar relaties niet zo geweldig waren in het verleden. 

En zij had binnen enkele maanden samenwerken een liefde gevonden zoals ze die nog nooit eerder heeft gehad. Waar ze de overgave VOL kan voelen. En nu geniet ze van een liefde, waarbij angst een enkele keer op de verre achtergrond fluistert. Maar ze hoeft er niet meer naar te luisteren. Lees haar hele verhaal hier.

Ervaring van T.

Er zijn relatiecoaches die zeggen dat daten niet leuk is, dat zul je mij nooit horen zeggen. Ik zal je altijd helpen om alles waar je tegenop ziet, leuker te maken. Zo ook bij T.
Maar, we zorgen er voor dat geen date meer zinloos is! En dat IEDERE date je dichter bij the one brengt. Omdat je op een TOTAAL NIEUWE manier gaat daten.

Zo ging T. het daten dus wel weer leuk vinden, na jaren ellende gevoeld te hebben. En zo kwam zij al heel snel iemand tegen die anders was dan iedereen met wie ze ooit geweest was. Wie haar doorziet en spiegelt. En met wie de passie en liefde alleen maar groeit.

Meer ervaringen van mijn klanten lees je hier.

testimonial

Drie pijlers waar ik mee werk

Om de liefde aan te trekken en te behouden

Mind control & zelfliefde

Doorbreken van je blind spots. Doorbreken waar je onbewust nog liefde tegenhoudt of afstoot. Ik laat je weer in contact komen met hoe je je wilt voelen, en we doorbreken alles wat daar tussen staat. Van daaruit, ga je op andere types vallen en projecteer je ook geen 'oude shit' meer op nieuwe relaties.

Aantrekkingskracht

Man/vrouw energie - Voor jezelf staan met liefdevolle woorden en de 'kunst van verleiden' op een relaxte manier.
Ik help je bij alles wat je tegenkomt in de eerste fase van de relatie - en dat gaan we op de juiste manier aan. Geen aantrekken en afstoten-spelletjes. Maar iemand die echt voor jou gaat, steeds dichterbij laten komen.

Openstellen en intimiteit

Ik leer je over openstellen, jouw waarheid spreken, diepgang en ECHTE intimiteit. Ik leer je met energie schakelen. Zo maak je steeds weer verlangen los in iedere fase en verbind je dieper, in plaats van dat je elkaar afstoot. En zo kun je elkaar opnieuw blijven ontdekken, zodat het nooit saai wordt.

Mijn naam is Iris

En ik geloof er in dat als we allemaal leren angsten en onzekerheden om te zetten in liefde en kracht, wij in een veel mooiere wereld gaan leven.
Eentje waar projectie van (oude) pijn in relaties niet meer nodig is.

Ik was zelf lange tijd de hopeloze romanticus, verlatingsangst, onzeker en introvert. Slechte ervaringen met relaties gehad en daarna de expert in het afstoten van mannen.

Ik heb zelf van mijn ‘ellendige’ weg van de liefde zoveel geleerd, dat ik mij heb laten omscholen tot coach. En natuurlijk nog altijd lerende!

Ik werk met methodes die snel, effectief en duurzaam zijn. Diepgang samen met luchtigheid en humor. Dat is in mijn ogen de beste combinatie. 

Foto: Tanimara Layla

Het programma

Pijlers

Ik houd van simpel en ANDERS werken. Je hoeft namelijk niet HARDER te werken of te pushen om dingen voor elkaar te krijgen.

Mind-control en herprogrammeren van je onderbewuste

De eerste stap die we zetten is de fundering voor jou ZELF. Voor langdurige liefde, is het belangrijk dat je je krachtig voelt op bewust EN onderbewust niveau.

We breken door je blinde vlekken in jouw mind. Deze blind spots zorgen er vaak ongemerkt voor dat je liefde tegenhoudt of afwijst, of dat je ‘verkeerde’ personen aantrekt.

Emotionele triggers pakken we ook aan, zodat je niet meer loopt met projectie van oude relaties.

We maken de weg vrij voor een liefde vanuit rust en kracht samen. Zodat je een stuk sterker wordt en makkelijker kan vertrouwen. En zodat alles wat we verder gaan doen, een heel stuk sneller en makkelijker zal gaan!

Verlangen en aantrekkingskracht

Een liefdesrelatie opbouwen is iets anders dan een vriendschap. En, we kijken hier precies waar het bij jou is mis gegaan en vooral hoe we daar doorheen breken.

Ik leer je om angsten te doorzien en doorbreken, connectie te maken met je echte gevoel – bye bye foute types – en een nieuw soort persoon je leven in te trekken.

Een met wie je een relatie kunt opbouwen vanuit vrijheid. Waarmee je samen kunt groeien en de overgave kunt voelen. Ik help je met alle stappen die nodig zijn om deze relatie succesvol op te bouwen. En we maken het proces ook vooral enorm leuk!

liefde

Diepgang en intimiteit

Waar eerdere relaties misschien op een bepaald level mis gingen, zorgen we hier dat dat niet gebeurt.

We zorgen we dat je eventuele oude patronen loslaat, zodat (onbewust) pleasen, liefde afwijzen, jaloezie, etc. verleden tijd worden. En dat je steeds nieuwe levels van diepgang bereikt.

Ik bied je inzicht in man/vrouw energie en leer je hoe je hier mee kunt spelen en schakelen. Zodat je veel meer controle krijgt over dat waar dingen mogelijk ‘scheef’ groeien en hoe je dit kunt herstellen. Zodat je op de lange termijn de relatie gezond houdt.

En ik help je zorgen dat je elkaar steeds weer opnieuw kunt ontdekken – zodat de liefde nooit saai wordt!

Praktische informatie

Inhoud van het programma

♥ Je kunt instappen voor een half jaar of een jaar - afhankelijk van waar je staat op dit moment kiezen we wat jou de garantie gaat geven op een NIEUWE ervaring in de liefde. Van 1500-3500 euro exclusief BTW, afhankelijk van de intensiteit die nodig is. En ja, je leest het goed. Bij commitment van jouw kant, zorgen we linksom of rechtsom dat het je gaat lukken en je sowieso een dikke vette uplevel krijgt in wie je aantrekt & daarbij een diepere ervaring van liefde met iemand samen.

♥ Je werkt 1 – 1 met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief

♥ We hebben een deep dive VIP dag, waar we heel veel gaan shiften en door blokkades heen gaan om jou weer helemaal open te zetten voor liefde - en waar ik met jou samen een plan maak dat helemaal is toegespitst op JOU en wat jij nodig hebt. Inclusief heerlijke lunch!

♥ Je krijgt levenslang toegang tot de online omgeving, die vooral als extra ondersteuning dient.
Deze omgeving gaat nog veel meer uitbreiden. 
Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt oefeningen, visualisaties en andere tools vinden die je helpen met daten, overtuigingen omzetten, zelfliefde, contact maken met intuïtie en gevoel, praktische zaken (dating profiel, berichten sturen), communicatie en verbinding, etc.

♥  Meestal om de week een sessie - maar dit gebeurt naar behoefte en fair use policy - waar we door onderbewuste blokkades heen werken en waar ik je help met jouw brein opnieuw programmeren. Ook behandelen we alles wat boven komt - dating profiel - taalgebruik - mindset - angsten doorbreken - you name it! Alles wat jij nodig hebt voor het beste resultaat.

♥ Bonus: Waar nodig healings van blokkades die jij hebt voor de liefde.
♥ Bonus: Toegang tot Breakthrough-training met zelf-hypnose en visualisatie om heel snel belemmerende overtuigingen te doorbreken.

Mijn methode is luchtig, simpel en met diepgang. Ik geef je de garantie dat je voor altijd anders tegen liefde zult aan kijken. Dat je een ander persoon bent na samenwerken. En dat het manifesteren van de echte liefde om de hoek ligt. Wat je bent, trek je aan. Dus wij gaan samen een ijzersterke persoon bouwen die zoveel van zichzelf houdt, dat ze niets anders kan aantrekken dan iemand die haar volledig bemint. En we gaan zorgen dat een geliefde vooral een fantastische toevoeging is die jouw leven nog veel mooier maakt.

Bindingsangst en verlatingsangst zijn verleden tijd, wat je geschiedenis met liefde ook is.
Enthousiast geworden en wil je meer weten? Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Nog wat reviews:

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen