Single
programma

Van LIJDER in je liefdesleven, 
naar LEIDER van je liefdesleven!

Hoe zou het zijn als jij een relatie bouwt waar jij je alsof het vanzelf gaat, helemaal vrij voelt?

Wat zou er dan in jouw leven veranderen?

Ben jij net als ik was; die vrouw die alles best wel oke voor elkaar heeft. En die totaal niet snapt waarom het in de liefde nu maar steeds niet lukt? Je bent eigenlijk een vette ‘catch’ voor iedere man, maar toch gaat het mis.

 Je bent klaar om nu wel eens die ‘quality man’ te vinden waarmee je echt iets moois kunt opbouwen. De man die niet na drie dates ineens de boot afhoudt.

Als je niets verandert, blijf je tegenkomen wat je altijd tegenkomt, blijf je hard lopen. En het kan zoveel relaxter!  
Vaak – hebben we in ons onderbewuste nog een programmering zitten die er voor zorgt dat we blijven tegenkomen wat we altijd tegenkwamen. 
Maar met de juiste hulp en acties – kun je dat omzetten. En samen gaat dat VEEL sneller dan alleen.

Mijn clienten halen resultaten waar ze versteld van staan. En ik soms ook!

Ik heb een programma speciaal voor single vrouwen om de meest fantastische versie van zichzelf te worden (bewust en onderbewust) EN precies die liefde te creëren en aan te trekken die op deze versie aansluit.

Ik help je om die sterke persoonlijkheid te bouwen, waarmee je ook de overgave in de liefde weer kunt voelen. En ook vanuit die basis een partner aantrekt die helemaal voor jou durft te gaan.

En het goede nieuws: Je hoeft jezelf helemaal niet te ‘helen’, voordat je de liefde kunt bouwen. Dat is vaak een excuus van je brein om je veilig en alleen te houden. Maar hey, daar kunnen we doorheen!

Vraag hieronder een gesprek aan als je meer wilt weten.
Een gesprek levert je altijd een eerste stap op, ongeacht de uitkomst.

Een lieve dame zei over dit gesprek (na jaren niet meer daten): “Door een paar dingen die jij me vertelde kijk ik nu al heel anders naar daten en heb ik er eindelijk weer zin in”. 

verliefd

Foto: Tanimara Layla

In het programma help ik je om:

favicon

Geen onzekerheid of concurrentie meer te voelen in de liefde

Jij bent namelijk de leukste persoon die hij kan krijgen. Maar als jij dat niet voelt, kan hij dat ook niet zien.

favicon

Het eerste contact te leggen op de vrouwelijke manier, maar toch vanuit zelfvertrouwen

Want je wilt niet alleen afhankelijk blijven van wat er op jou af komt toch?

favicon

Het spel te snappen van verlangen losmaken in de ander

Zodat hij niet meer bij je weg gaat vanwege bindingsangst (en dan een maand later met iemand anders WEL die relatie aan gaat..)

favicon

Weer terug te komen bij jouw eigen waarheid en intuitie

Stoppen met pleasen, geen 'foute mannen' meer en krachtige keuzes maken.

favicon

Je mind weer te programmeren op liefde

Zodat je angsten kunt loslaten, je bescherm-systeem door krijgt en er doorheen kunt, emoties onder controle krijgt en angst triggers kunt omzetten. Zodat het ook wat meer 'als vanzelf' gaat en dingen je weer gewoon lukken!

Dit is voor jou als je je in een van het volgende herkent

Je hebt nog geen relatie of zit in de beginfase & wilt het nu goed doen

Je bent er aan toe om de verbinding met iemand in te gaan. Ik doe niet aan controle-spelletjes, we werken toe naar verbinding en een langdurige relatie.

Je gelooft dat liefde er voor jou is

Je geschiedenis met liefde zegt niets over wat je kunt realiseren. Maar wat je gelooft wel. Als je wilt blijven vasthouden aan dat je niet gemaakt bent voor liefde, kan ik je niet verder helpen.

Je bent misschien nog terughoudend, maar wel klaar om daar doorheen te werken

Ik help je door belemmeringen heen te breken, maar dat gaat alleen als je dit zelf ook wilt. Hoe, daar help ik je natuurlijk bij!

Je wilt weer leren voelen en openstellen

Je wilt je graag openstellen en muren afbreken. Het is nu tijd voor stevige grenzen en voor jezelf staan. Vanuit integriteit en liefde. Als je graag aan weerstand of slachtoffer-positie vast blijft houden, dan zijn wij geen match.

Je wilt duurzame pure liefde, geen hoge ups en lage downs

Misschien ken je dit wel, ALS je liefde voelt is het extreem. Het voelt als een verslaving. En dat gevoel wil je vanaf. Je wilt nu gewoon stabiele liefde, die iedere dag een beetje groeit. Niet in een keer ALL in en daarna ALL out. Dat is mooi, want dat is waar ik je bij help!

Soms kan het snel gaan en ben je maar een paar inzichten verwijderd van liefde..

"Na mijn eerste sessie met Iris kwam ik al iemand tegen waar ik ineens zo anders tegen kon zijn. Dat was een verademing. Ik snap liefde nu beter. Door mijn oude patronen is het soms nog wel moeilijk. Maar het gaat steeds beter. Ik date nog steeds met hem en ik voel mij nog steeds fijn hierbij. Dit is wat ik jaren miste."
Danielle
relatiecoach

Foto: Marielle Vlaar

Mijn naam is Iris

Relatiecoach met een missie. Ik geloof dat iedereen in staat is om schaamteloos van de liefde te genieten. En ik vind dat iedereen dat verdient. En als we allemaal liefde in elkaar leren losmaken, wordt de wereld ook gewoon een stuk fijner. Ik ga bewust niet voor de massa, maar voor duurzaam resultaat. Ik geloof dat iedereen die ik help, ook weer mensen helpt. En zo bereiken we alsnog de massa.

Wat ik je leer, komt voor een groot gedeelte uit eigen ervaring. Ik weet daarom precies hoe die angsten voelen. En ik weet daarom ook dat ‘gewoon doen’ als advies nooit werkt.

Een paar jaar geleden geloofde ik nog niet dat liefde voor mij was. Jaren lang van mislukte relaties, omdat ik mezelf zo had weggecijferd. Gevoel raakte weg en voelde me eenzamer dan ooit. Ik werd vaak bot afgewezen door degene die ik achterna zat. Van binnen wilde ik zo graag liefde. Maar naar buiten toe blokkeerde ik dat onbewust met al mijn signalen. En ik snapte niet wat ik hier aan kon doen.

Gelukkig heb ik geleerd HOE je dat duurzaam kunt veranderen. Ik ben van introvert naar extravert gegaan en heb de liefde van mijn leven gemanifesteerd. Met wie ik nu vanuit vrijheid en flow en volle overgave samen leef. Zonder enige jaloezie. En iedere dag blijven we groeien.

Liefde maakt je vrij. En ik wil dat jij die vrijheid voelt, dat je je elke dag weer levend voelt. Dat je angsten die je nu hebt volledig kunt loslaten. En weer oprecht kunt genieten van jezelf en de liefde, met iemand naast jou die dat ook doet.

Het programma

Omdat ik resultaat garandeer, kun je je alleen aanmelden via een gesprek. Ik wil zeker weten dat we een match zijn, en de resultaten gaan halen. Ik kan natuurlijk niet iedereen helpen – al zou ik het willen.

Een gesprek kun je hier aanvragen. 

Om een indruk te krijgen deel ik met je hoe het programma eruit ziet.

Ik werk met een aantal pijlers

De pijlers helpen je zien wat je kunt verwachten – ik houd van simpel en vaak zijn een paar simpele shifts al genoeg om duurzaam resultaat te bieden. En geloof me, zelfs als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd – zou ik toch eens een gesprek aanvragen. Je bent niet de eerste die dat zegt en zichzelf verbaast na dit programma. Ik garandeer je dat het life-changing is.

Mind-control en door de weerstand heen werken

De eerste stap die we zetten is door je bescherm systeem heen breken, wat voor weerstand zorgt. Wat zorgt dat je niet de juiste woorden of energie kunt vinden met iemand die je leuk vindt. Wat zorgt dat je liefde afwijst, terwijl je het wel wilt. En wat zorgt dat je nog angsten in de ander losmaakt.

Echte vrijheid is je overal helemaal jezelf voelen. Maar daar kan een hoop tussen zitten vanuit een oud bescherm-systeem wat draaiende is in je hoofd.

En veel programma’s pakken dit gedeelte niet aan. Je kunt dan alle stappen zetten die je wilt, en nog het resultaat niet halen. Omdat je het gaat saboteren..

Daarom pakken we dit als eerste aan. Zodat daarna de weg vrij is om de volgende stappen te leren!

Meester in het spel van verbinding

Zeker aan het begin, is verbinding creëren niets anders dan een spelletje. Maar vanuit angst kun je dit spel niet goed spelen. Ik leer je hoe je dit spel wel kunt spelen.

Meestal via taal, want taal en woorden verbinden ons. De taal die je gebruikt en de energie die daar achter zit, bepaalt mede wat je in de ander losmaakt – angst of verlangen.

Ook zijn mannen anders dan vrouwen, en dat goed leren begrijpen helpt je om bewust verlangen los te maken in de ander. (Mijn geliefde had heel erg bindingsangst toen ik hem leerde kennen ;-))

Als je goed kunt verwoorden wat je echt denkt en voelt, de juiste vragen kunt stellen, de taal hebt om te zeggen wat je nu echt wilt zeggen; kun je ook veel sneller en dieper verbinden met een ander.

zelfliefde

Zelf-aanbidding

Een ander aanbidden en beminnen kunnen we vaak wel, alleen vaak gebeurt dit onbewust vanuit angst of een tekort voor jezelf.

Voor langdurige liefde, is het belangrijk dat je leert hoe je jezelf op bewust EN onderbewust niveau kunt aanbidden. Zodat op de langere termijn, de liefde niet scheef gaat worden.

Ik help je om het echt van binnen te voelen, zodat je het naar buiten toe kunt uitstralen. En als je dat uitstraalt – gaat alles om je heen ook veranderen.

En je stoot als vanzelf de mannen af die jou eventueel slecht behandelen of niet als nummer 1 zien.

Praktische informatie

Inhoud van het programma
♥ Het programma duurt een half jaar
♥ Je werkt 1 – 1 met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief
♥ We hebben een deep dive VIP dag, waar we heel veel gaan shiften en door blokkades heen gaan om jou weer helemaal open te zetten voor liefde. We gaan hier weer helemaal terug naar de essentie. Inclusief heerlijke lunch!
♥ Je krijgt levenslang toegang tot de online omgeving, die vooral als extra ondersteuning dient.
Deze omgeving gaat nog veel meer uitbreiden. 
Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt oefeningen, visualisaties en andere tools vinden die je helpen met daten, overtuigingen omzetten, zelfbeminning, contact maken met intuïtie en gevoel, communicatie en verbinding, etc.
♥  Meestal om de week een sessie - maar dit gebeurt naar behoefte en fair use policy - waar we door onderbewuste blokkades heen werken en waar ik je help met jouw brein opnieuw programmeren. Ook behandelen we alles wat boven komt - dating profiel - taalgebruik - mindset - angsten doorbreken - you name it! Alles wat jij nodig hebt voor het beste resultaat.
♥ Bonus: Waar nodig healings van blokkades die jij hebt voor de liefde.
♥ Bonus: Toegang tot de training Daten zonder Moeite, die je helpt met op een andere manier daten, zodat je uit dat proces ook veel meer plezier haalt.
Mijn methode is luchtig, simpel en met diepgang. Ik geef je de garantie dat je voor altijd anders tegen liefde zult aan kijken. Dat je een volledig ander persoon bent in een half jaar tijd. En dat het manifesteren van de echte liefde om de hoek ligt. Wat je bent, trek je aan. Dus wij gaan samen een ijzersterke persoon bouwen die zoveel van zichzelf houdt, dat ze niets anders kan aantrekken dan iemand die haar volledig bemint. En we gaan zorgen dat een geliefde vooral een fantastische toevoeging is die jouw leven nog veel mooier maakt.
Bindingsangst en verlatingsangst zijn verleden tijd, wat je geschiedenis met liefde ook is.
Enthousiast geworden en wil je meer weten? Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Wat anderen zeggen

Werken met mij is niet voor iedereen..

JIJ BENT IEMAND DIE:

♥ Beseft dat liefde tijd en energie kost en je bent bereid om dat erin te investeren. En je beseft ook dat een shortcut naar liefde (die ik jou bied), een investering in geld betekent.

♥ Snel in de praktijk brengt wat je leert, leergierig is (net als ik) en naast de liefde, ook graag persoonlijk wil groeien.

♥ Bereid is om de dingen op een compleet nieuwe manier te bekijken. 

♥ Bereid is om aan zichzelf te werken, je snapt dat liefde een reflectie is van jezelf en bent bereid om in de spiegel te kijken.

♥ Wil werken met een betrokken coach, maar ook zelfstandig kan zijn.

WERKEN MET MIJ IS NIET VOOR JOU ALS:

♥ Je op zoek bent naar manipulatieve tactieken om anderen onder controle te krijgen. Ik ga voor duurzaam, oprecht en authentiek. Niet over controleren van anderen.

♥ Je jezelf graag vasthoudt in de positie van ‘ik ben nu eenmaal zo’ of ‘ik heb pech gehad’. We werken door blokkades heen om ze op te ruimen en volle verantwoordelijkheid te nemen. Zodat jij weer controle over jouw leven kunt pakken. Niet om er in te blijven hangen, te beschuldigen of te bevestigen dat je niet geschikt bent voor liefde.

♥ Je alleen zoekt naar een cheerleader.. Ik wil dat je sterker wordt en leiding neemt. Niet dat je afhankelijk wordt van mij. Soms kan ik dus confronterend of een beetje provocatief werken. Maar jouw groei is altijd mijn intentie!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris

Foto: Tanimara Layla