Relatie coaching - Krachtig in de liefde
Leef de liefde - relatiecoaching

Wat als je samen weer rust, liefde, verlangen en vertrouwen zou kunnen ervaren?

Jullie waren ooit die twee die samen verliefd over de toekomst fantaseerden.

Maar, je kent het wel, life happened..

Misschien is er iets gebeurd waardoor ruzies ontstaan. Vreemdgaan – afstand – afspraken niet meer nakomen. Jullie begrijpen elkaar (vaak) niet meer. Maar, je weet ook niet echt hoe je daar nu uit kunt komen.

Liefde leren we nergens. We leren ook nergens dat liefde vaak angsten, onzekerheden en oude pijn naar boven haalt. De auto, geven we ieder jaar een APK. Maar hoe vaak doe je dat met je relatie?

Al mijn cliënten zijn het unaniem eens: “Hadden we dit maar eerder ontdekt!” En: “Ik wist niet dat dit voor ons nog mogelijk was.” 
Dit is precies wat ik zelf ook dacht, toen ik ontdekte wat een goede relatiecoach voor je kan doen.

Als ik je vertel dat je in korte tijd dingen kunt shiften/oplossen waarvan je dacht dat ze niet op te lossen waren.. zou je dat dan aan willen gaan?

Wil je kijken wat er voor jullie mogelijk is? Druk dan even op de knop hier onder.
Daar kom je in mijn agenda, waar je een eerste gesprek kunt plannen. De eerste is altijd gratis en vrijblijvend.

Luister de gratis podcast van ruzie naar groei

Hoe zou het voor je zijn als je in korte tijd

Alles waar je nu tegenaan loopt als je samen bent, kunt omzetten in groei
Weer samen naar hetzelfde toe werkt, en weer kunt lachen om jullie onenigheid
Patronen van onzekerheid of geslotenheid die jullie relatie niet helpen, snel kunt loslaten
Weer aan een gelijkwaardige relatie kunt bouwen, waar van beide kanten evenveel liefde en aantrekkingskracht is
Weer kunt samenwerken als een team van geliefden, waar de liefde weer is hersteld
Of dat je ALS je dan toch uit elkaar wilt, dat op een liefdevolle manier kunt doen - waarbij je beide je lessen meeneemt

Ervaring van cliënten Mariëlle & Roger

Wat ik met jullie doe, is een combinatie van werken aan het onderbewuste en werken aan de verbinding. Waardoor we angst/weerstand snel omzetten in liefde. En oude pijn die van invloed kan zijn op de verbinding, weghalen. 

Bij cliënten Marielle en Roger heeft dit er in een weekend voor gezorgd dat zij van enorme ruzie en afstand, weer konden verbinden als een team van twee geliefden. Ze voelen de liefde weer helemaal samen. Ze ervaren nu vooral gezamenlijke groei en steun, in plaats van weerstand en ruzies.

Lees meer client-ervaringen op deze pagina.

Drie pijlers waar ik mee werk

Om jullie weer/dieper te verbinden

Mind control & kracht

Doorzien hoe je bescherm-systeem werkt, welke 'software' er vaak in je hoofd draait en vooral hoe je daar boven kunt staan en er snel doorheen kunt. Gevolg: Je gaat makkelijker met emoties om of ze zijn er niet meer zo, oude triggers reageer je niet meer op, je praat liefdevoller met elkaar, alles gaat meer 'vanzelf', projecties herkennen en snel onder controle, krachtigere keuzes maken en eventuele oude pijn komt niet meer boven.

Zelfliefde en zelfwaardering

Zelfliefde is de belangrijkste basis voor de relatie. De liefde die je in de ander spiegelt, is de liefde die je voor jezelf voelt. Daarom halen we dit naar boven. Gevolg: Niet langer pleasen, maar vanuit kracht geven en beminnen. Openheid en oprechtheid. Schaamte loslaten en daarom gemakkelijk behoeftes aangeven. Loslaten van eventuele jaloezie of controledrang.

Bewust liefhebben & aantrekkingskracht

Op de diepere laag verbinden, bewust beminnen, mannelijke en vrouwelijke energie in balans voor maximale aantrekkingskracht, elkaars taal leren spreken en begrijpen. Gevolg: Je wordt weer een team van geliefden, zet ruzies snel om in groei, kunt snel verlangen in elkaar losmaken, en kunt de seksuele energie in elkaar vergroten en er vol overgave van genieten.

Mijn naam is Iris

Relatiecoach met een missie. Ik geloof er namelijk in dat als we allemaal leren angsten en onzekerheden om te zetten in liefde en kracht, wij in een veel mooiere wereld gaan leven.
Eentje waar projectie van pijn op onze geliefde niet meer nodig is.

Ik heb zelf in mijn relatie(s) een lange weg gelopen van ruzies, afstand, bindingsangst en verlatingsangst. Ik was niet de makkelijkste, maar juist daarom heb ik zo bewust mijn lessen kunnen leren in de liefde. En daarom kan ik je vertellen hoe je brein werkt, maar ken ik ook vooral de praktische stappen om door triggers en patronen heen te werken.

Omdat dit mij zoveel bracht, heb ik mezelf omgeschoold tot coach en mag ik nu ook mensen succesvol hier succesvol mee helpen.

Ik combineer diepgang met luchtigheid en humor, onderbewuste en bewuste, mindset shifts en praktische stappen.

Foto: Tanimara Layla
verliefd zijn

Als je niets verandert, blijf je hangen op hetzelfde level

Misschien met een ander persoon, maar je blijft tegen hetzelfde aan lopen..

Dat is, omdat in ons onderbewuste brein vast ligt wat we onszelf gunnen. Ook al weet jouw bewuste heus wel dat je beter verdient.. Als je onderbewuste dit niet gelooft, blijf je saboteren (lees: afstand houden of irritaties/ruzies krijgen)

Daarom bied ik je de mogelijkheid om dit gedeelte snel EN duurzaam aan te pakken. Zodat je niet nog maanden met dezelfde twijfels hoeft te lopen.
Zodat je niet nog maanden lang ruzie na ruzie creëert. Bedenk je wat een energie dat zal opleveren..

Als je in korte tijd weer de liefde met elkaar kunt delen. Er weer echt voor elkaar kunt zijn en naar een hogere energie kan, in plaats van een lagere. Elkaar helpt groeien en het beste in elkaar losmaakt.

Het is zonde om nog langer vast te houden aan wat je niet meer dient.

En ook als je denkt dat jullie uit elkaar gaan, neem je alles wat je hier verandert mee naar je volgende relatie. Zodat dat een level HOGER wordt, en niet hetzelfde ‘liedje’.

De opties:

Ik heb een aantal opties die jullie als geliefden samen, of die jij alleen kunt volgen.
Want “it takes one to change a whole relationship” – je hoeft niet per se allebei mee te doen om alle veranderingen te merken.
Als een van jullie het patroon van jullie energie doorbreekt, kan de ander niet anders dan volgen.
Dus ook als je geliefde nu nog niet mee wil doen, kun jij alleen de hele relatie veranderen en iets anders in jouw geliefde leren losmaken.

VIP tweedaagse

In een VIP tweedaagse doen we een relatie-reset! 
Dit is voor heel veel stellen voldoende om verder te kunnen en een compleet nieuwe richting in te slaan.
Je krijgt bij dit weekend standaard een boost sessie na afloop.
Als er meer nodig is, kun je voor gereduceerd tarief een aantal sessies bij boeken.
Als je interesse hebt in een VIP-tweedaagse, verwijs ik je door naar deze pagina voor meer informatie.

Relatie Traject

In dit traject help ik jullie (of jou) weer terug naar de essentie. Naar liefde, voor jezelf en voor de ander. 
Alles wat in je verleden speelde, wat jouw relaties heeft beïnvloed, wordt omgezet. Op bewust en onderbewust niveau. Zodat je geen oude patronen meer op elkaar projecteert. Zodat je weer liefde losmaakt in elkaar, in plaats van weerstand/onzekerheid.
Ik zeg niet dat IEDERE relatie altijd samen doorgaat – maar je neemt JOU altijd mee in je volgende relatie.
Samen zorgen we er in ieder geval voor dat wat er ook gebeurt, je het als een hecht team kunt doen.

Praktische informatie Relatie-traject

Inhoud van het traject

♥ Een traject is altijd maatwerk. Vooraf kijken we hoeveel tijd er ongeveer nodig is.

♥ Je werkt 1 – 2 (of 1-1) met mij, de begeleiding is heel persoonlijk en daarom zo effectief

♥ Je bent altijd welkom bij mij aan huis, maar.. Woon je op afstand? Geen probleem, sessies via Zoom of Skype hebben hetzelfde effect. Daar voor hoef je dan ook niet eens de deur uit.

♥ Je kunt tegen meerprijs, maar gereduceerd tarief, levenslang toegang krijgen tot de online omgeving over zelfliefde.
Hier kun je waar en wanneer je dat maar wilt tools vinden die je helpen met overtuigingen omzetten, angsten ontdekken en loslaten, stap voor stap meer zelfliefde voelen, contact maken met gevoel, openstellen, keuzes maken, etc.

♥  Meestal om de week een sessie - maar dit gebeurt naar behoefte. Hier breken we door weerstand en oude patronen en behandelen we alles wat boven komt. Elkaar leren beminnen, taal vinden voor gevoelens - communicatie - mindset - angsten doorbreken - you name it! Alles wat jullie nodig hebben voor het beste resultaat. Combinatie van een VIP weekend en sessies is ook mogelijk.

♥ Tussen sessies door is er altijd contactmogelijkheid, waardoor kleine dingen ook heel snel kunnen worden opgelost en niet hoeven te wachten tot de volgende sessie.


Mijn methode is diepgaand en tegelijk luchtig en effectief.
Omdat ik met jouw/jullie onderbewuste werk, ga je met zekerheid in korte tijd resultaten halen.

Enthousiast geworden en wil je meer weten?
Vraag dan een gratis eerste gesprek aan!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris