Leef de liefde - relatiecoaching

Voor als je er aan toe bent om weer opnieuw verliefd te worden, weer een team te worden van twee geliefden - het beste uit je relatie wilt halen en daar duurzaam van wilt genieten.

Download het gratis e-book met 10 manieren die je kunnen helpen om ruzie om te zetten in groei..

Wat zou er voor jullie veranderen, als je weer rust en vooral pure liefde en vertrouwen zou kunnen ervaren?

Ooit waren jullie heel erg gek op elkaar, zonder twijfel. Wist je dat dit het zou worden. Jullie waren een team en fantaseerden samen over de toekomst.

Maar in de loop der jaren is dat ergens vervaagd. Misschien is er iets gebeurd waardoor jullie tegen ruzies aanlopen. Vreemdgaan – afstand – afspraken niet meer nakomen. Alsof jullie zijn gestopt met je best doen voor elkaar. En dat niet alleen. Er komen gewoon steeds ruzies. Jullie begrijpen elkaar niet meer.

Het kan ook zijn dat jullie wel oke met elkaar omgaan, maar dat de liefde of passie gewoon weg lijkt. Dat je bij elkaar bent voor de kinderen, maar verder, tsja. Liefde moet toch wel meer zijn dan dit?

Weet je, liefde leren we nergens. En dat is jammer. Daarom gaan veel relaties mis, groei je uit elkaar of blijf je lang hangen in ontevredenheid. Waar het bij de auto normaal is om af en toe een APK te doen, is dat het bij relaties nog steeds niet. 

Terwijl het zo lekker kan zijn als je iemand hebt die je WEL door die blokkades heen helpt. Zodat je weer helder kunt denken. Kunt stoppen met twijfel. Ruzies doorbreekt en de liefde weer naar boven haalt. Angsten en emoties kunt loslaten, zodat je je een stuk lichter voelt.

AL mijn clienten zijn het unaniem eens: “Hadden we dit maar eerder ontdekt!” En: “Ik wist niet dat dit voor ons nog mogelijk was.”
Dit is precies wat ik zelf ook dacht, toen ik ontdekte wat een goede relatiecoach voor je kan doen.

En ik doe graag hetzelfde voor jullie!

Als je in gesprek wilt, om te kijken wat er voor jullie mogelijk is – druk dan even op de knop hier onder. Daar kom je in mijn agenda, waar je een sessie kunt plannen. De eerste is altijd gratis en vrijblijvend, omdat ik niet iedereen kan helpen. Maar ALS ik je kan helpen, garandeer ik je een resultaat waar je versteld van zult staan. Tot nu toe is dat nog niet anders geweest 😉

Een dame stuurde me na dit gesprek: “Jij hebt me binnen 10 minuten al de juiste woorden gegeven die mijn hele kijk op mijn relatie hebben veranderd.”

puur samen

Foto: Tanimara Layla

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat het veel makkelijker en moeitelozer moet kunnen

Het was je droom, een fijne relatie, diepgang en verbinding.. Maar nu twijfel je er soms aan. Soms loop je misschien echt veel te hard voor de ander. Of heb je paniek-gedachten: Wat als het nu niet lukt? Wat als ... gebeurt? En soms bevliegt een gekke angst je, een angst die er voor zorgt dat je de ander compleet afstoot.. Hoe kan dat? Dat gebeurt er als je bewuste en onderbewuste het ergens niet eens zijn. En laat het nu mijn specialiteit zijn om er voor te zorgen dat ze dat wel weer worden. Als je dit weer samenbrengt - gaat alles veel makkelijker en moeitelozer.

Jullie hebben twijfels, ruzies of stress

Soms voelt het alsof het enige leven in jullie relatie nog uit de ruzies komt. Oke, misschien is dat overdreven. Maar je ervaart wel ruzies en stress die je niet altijd even soepel op weet te lossen. Zeker als het leuk is geweest wil dit wel eens om de hoek komen. Uitpraten blokkeert je, of je ontwijkt elkaar. Waardoor je gaat piekeren en soms zelfs twijfelen of dit het dan wel is.. Ook dit - is vaak een stukje onderbewust en bewust die het niet met elkaar eens zijn. En ook dit - kunnen we dus omzetten!

Er is sprake van jaloezie of vreemdgaan

Ik zeg altijd, in echte liefde is geen jaloezie, maar als het opduikt is het toch een kadootje. Jaloezie is een teken dat je persona nog sterker kan. En het geeft ook altijd een aanwijzing van waar veel meer liefde te behalen is! Het kan ook zijn dat een van jullie is vreemdgegaan. Waar veel dit als een einde zien, zie ik het meestal als een mogelijkheid voor een nieuw begin. Mits je dat wel op een krachtige manier aanpakt.

Je hebt het gevoel dat de verbinding of het gevoel minder is of veel sterker kan!

Het kan zijn dat jullie je verbindende factor of het plezier zijn kwijtgeraakt, of gevoel van passie verloren zijn en in de broer-zus situatie beland zijn. Het kan ook zijn dat je echt toe bent aan een laag dieper op gevoels-gebied. Als je bereid bent om hier te doen wat nodig is, kunnen we dit niet alleen terughalen, maar nog veel groter maken. Het kan ook zijn dat bepaalde ervaringen van vroeger je gevoel hebben laten blokkeren. Ook dat kun je, zonder er naar terug te hoeven, oplossen en vrij maken.

Herken je je in een van bovenstaande? En heb je het gevoel dat je wel toe bent aan een hele grote volgende stap?
Vraag dan een gesprek aan, om te zien waar jouw/jullie grootste groei zit. 
Je gaat hoe dan ook weg uit het gesprek met een dikke boost 🙂

De pijlers waar ik mee werk

  • Mind- control: Ik help je doorzien hoe je bescherm-systeem werkt, welke ‘software’ er vaak in je hoofd draait en vooral hoe je daar boven kunt staan en er snel doorheen kunt. 
   Gevolg: Je gaat makkelijker met emoties om, je herkent je eigen triggers en reageert er niet meer op, je praat liefdevoller met elkaar, alles gaat meer ‘vanzelf’, angsten herkennen en snel onder controle, krachtigere keuzes maken vanuit intuitie.
  • Zelf-aanbidding: Ik help je aan een nieuwe programmering die je helpt om jezelf de meest fantastische persoon en partner te vinden
   Gevolg: Je stopt met pleasen en wordt een betere minnaar, je leeft meer vanuit pure liefde en oprechtheid, je praat makkelijk over je gevoelens, geen schaamte meer, je vraagt om wat je wilt, loslaten van jaloezie of controledrang – loslaten van alle oude shit die hier nog effect op heeft.
  • Bewust liefhebben: Dit gaat echt over de connectie met elkaar, bewust beminnen van de ander, mannelijke en vrouwelijke energie en elkaars taal leren spreken en begrijpen – dit kan pas echt goed als voorgaande onder controle is.
   Gevolg: Je wordt weer een team van geliefden, zet ruzies snel om in groei, kunt snel verlangen in elkaar losmaken, en kunt de seksuele energie in elkaar vergroten en er vol overgave van genieten.
"Wij hebben een hele dag gehad samen met Iris. En dat is een echte aanrader. Ze bekijkt dingen op een manier die wij niet zagen. Het heeft ons veel gebracht, maar we hebben ook veel plezier gehad. Wij zijn weer een laag dieper. Wat fijn is aan Iris, is dat ze heel open en benaderbaar is. Ze is persoonlijk en professioneel tegelijkertijd."
Marieke
Iris

Mijn naam is Iris

Relatiecoach met een missie. Ik geloof namelijk dat iedereen in staat is om schaamteloos van de liefde te genieten. Wat je geschiedenis met liefde ook is. En als iedereen dit doet, en weer doorgeeft, bouwen we samen aan een fijnere wereld en energie om in te leven.

En het maakt mij intens gelukkig dat ik iedere keer weer zoveel liefde terug zie in mensen die soms al de hoop verloren waren en eigenlijk uit elkaar wilden.

“Waarom hebben we zo lang gewacht en hebben we dit niet eerder ontdekt” – is een reactie die ik heel vaak krijg. Ja, vertel het me maar. Ik hoop dat een vette relatie-APK ooit een normaal iets gaat worden. Dat iedereen het zichzelf gunt. En we er trots op durven te zijn.

Ik werk niet alleen vanuit boekjes – ik werk vooral vanuit eigen ervaring. Ik heb vreselijk in angst geleefd toen ik net deze relatie kreeg. Maar dankzij hulp van veel coaches en mijn eigen studies, heb ik een fantastische relatie met mijn geliefde kunnen bouwen.

En dat is dus wat ik door wil geven! Wat ik de ‘New Normal’ van iedereen wil helpen maken. Want als we van daaruit nog weer hoger kunnen.. wauw.. bedenk eens wat dat met de wereld zou kunnen doen! 

De opties:

Ik heb een aantal opties die jullie als geliefden samen, of die jij alleen kunt volgen. Want “it takes one to change a whole relationship” – je hoeft niet altijd allebei mee te doen om alle veranderingen te merken. Ik geloof heilig in samenwerking van energie. En als een van jullie het patroon van jullie energie doorbreekt, kan de ander niet anders dan volgen. In essentie wil iedereen namelijk terug naar liefde. Dus ook als je geliefde nu nog niet mee wil doen, kun jij alleen de hele relatie veranderen en iets anders in jouw geliefde leren losmaken.

VIP tweedaagse

In een VIP tweedaagse doen we een relatie-reset! 
Dit is voor heel veel stellen voldoende om verder te kunnen en een compleet nieuwe richting in te slaan.
Je krijgt bij dit weekend standaard een boost sessie na afloop.
Als er meer nodig is, kun je voor gereduceerd tarief een aantal sessies bij boeken.
Als je interesse hebt in een VIP-tweedaagse, verwijs ik je door naar deze pagina voor meer informatie.

Leef de liefde programma

In dit programma gaan jullie (of jij) echt weer terug naar de essentie. 
Alles wat in je verleden speelde, wat jouw relaties heeft beïnvloed, wordt omgezet. Op bewust en onderbewust niveau. Zodat je weer met een schone lei kunt beginnen. 
En na dit programma, kunnen jullie geen andere kant op dan sky high. 
Ik zeg niet dat IEDERE relatie altijd samen doorgaat – maar je neemt JOU altijd mee in je volgende relatie. Dus wat er ook gebeurt, jouw (toekomstige of huidige) relatie kan hierna alleen nog maar slagen! Die garantie krijg je van mij.

Het programma

Dit programma kun je samen volgen, maar het kan ook heel goed alleen. Liefde is een dans, en als jij de andere kant op stapt, verandert de hele relatie. Ik heb zelf namelijk ook heel onze relatie omgedraaid door alleen bij een relatiecoach in te stappen. Ik vond dat super spannend, maar het heeft mijn hele leven veranderd. En dat doet dit programma voor jou ook.

Je gaat je allebei weer enorm aantrekkelijk voelen, voor jezelf en de ander. Je kunt je vast wel een beetje inbeelden wat dit voor het gevoel in de slaapkamer gaat betekenen. Geen verslaving of gevoelloosheid meer, maar pure liefde van beide kanten.

De liefde werkt zo lekker op je energie. Mijn klanten veranderen niet alleen maar de relatie, maar vaak ook heel veel dingen in hun leven dankzij de energie van liefde die ze weer voelen.

Je bent geschikt voor het programma als je net als ik weet dat liefde het belangrijkste is wat we hier op aarde hebben. En samen de top wilt bereiken van dat gevoel! Voor jezelf en voor elkaar. Hoe jouw geschiedenis met liefde is, maakt daarvoor niet uit. Mijn ervaring is dat het aller belangrijkste de commitment is. Dan lukt het altijd!

Ik ga nooit zomaar bepalen of ik jullie kan helpen. De match moet er van beide kanten zijn, net een echte relatie! Daarom hebben we altijd eerst een gesprek. Die kun je hier aanvragen. Ik zet me 100% in en wil altijd dat het een win-win situatie voor beide wordt. Als we gaan samenwerken, dan garandeer ik resultaat. Daarom is het voor mij net zo belangrijk dat onze energie ook een match is!

liefde

Het Leef de liefde programma

Inhoud van het programma
Je kunt instappen voor een half jaar of voor een jaar.

 • Je werkt 1 – 1 met mij of 1 – 2 met jouw geliefde en mij
 • We hebben 1 of 2 x een VIP tweedaagse, waar we heel veel gaan shiften en door blokkades heen gaan om jou/jullie weer helemaal open te zetten voor liefde. We gaan hier weer helemaal terug naar de essentie. Vaak geeft dit al meteen verlichting. Inclusief heerlijke lunch en overnachting. 
 • Je krijgt levenslang toegang tot de online omgeving, die alleen nog maar gaat uitbreiden 
 • Je krijgt hier oefeningen die je helpen aan pure zelfaanbidding, het spel van angst onder controle krijgen (ego en essentie), de seksuele energie in jou/jullie naar boven halen en diepe, oprechte communicatie. Wij mensen zijn nu eenmaal taalgerichte wezens en wij verbinden met taal! Daarom is het fijn om de juiste taal weer te vinden voor je gevoelens. Zodat je veel makkelijker en dieper kunt verbinden. (Niet alleen met je geliefde).
 • Meestal 2 gesprekken per maand met mij die je zelf kunt indelen – maar soms is dit naar behoefte de ene maand iets meer of minder. Aan het begin is het vaak iets meer, en later minder.
 • Sessies waar we door heel veel onderbewuste overtuigingen heen breken – zodat je beide weer echt je verlangen kunt waarmaken en zonder moeite doet wat je eigenlijk wilt doen. Daarom garandeer ik ook duurzaam resultaat.
 • Bonus: Een toffe fotoshoot van jullie samen, waar je heel de wereld mee kunt laten zien hoe fantastisch verliefd jullie nu zijn! Of je kunt ze gewoon prive houden natuurlijk.

Mijn methode is luchtig, simpel en met diepgang. En, ik geef resultaat garantie. Dit doen maar weinig coaches.
Ik garandeer je dat jij weer helemaal van jezelf houdt en het vertrouwen hebt dat je relatie alleen nog maar beter wordt.

Ik ben geen therapeut en ik ga dus ook niet heel diep in op het over-analyseren van het verleden waar dat helemaal niet nodig is. In mijn ogen weerhoudt dit je vaak juist van liefde.

Ik hou van een luchtige aanpak die je snel naar resultaat en veel meer liefde en passie helpt.

Tot nu toe zijn de reacties van mijn clienten altijd iets in de richting van: “Ik wist niet dat DIT kon”, “Hadden we dit maar eerder ontdekt” of verbaasde blikken van “HOE KAN DIT?”.
En dat is waar ik zo van geniet! 

Dus – are you next? 

romantic-questions-to-ask-your-girlfriend-2

Wat anderen zeggen

Alex: “Iris heeft me heel intuïtief geholpen door het proces van accepteren en uiten van emoties; op een manier die ook heel respectvol is naar mijn man. Ze had zoveel creatieve technieken voor communicatie tussen ons. Ik waardeer haar gevoelige benadering enorm en heb er heel veel aan gehad.”

We zijn net mensen en het bijzondere aan jou is, dat je ook zo behandeld wilt worden. Daarom krijg ik dat je veel meer betekent dan alleen maar coach. Veel andere betaalde begeleiders blijven in hun rol, dat zorgt voor weerstand. Het valt me ook op dat veel mensen informatie uit me proberen te trekken in plaats van mij leren oprecht te spreken. Jij hebt deze drempel al binnen 10 minuten voor me weggenomen.

R.
Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie. Kom je ergens niet uit in je relatie met jezelf of een ander? Dan raad ik je van harte aan een gesprek met Iris aan te gaan!
Caya

Werken met mij is niet voor iedereen

JIJ BENT IEMAND DIE:

♥ Beseft dat liefde tijd en energie kost en je bent bereid om dat erin te investeren.

♥ Snel in de praktijk brengt wat je leert, ook altijd leergierig is (net als ik) en naast de liefde, ook graag persoonlijk wil groeien.

♥ Dingen stap voor stap neemt. Hele snelle groei wordt vaak gevolgd door enorme keldering zodra je 1 x mis stapt. Ik ga daarom voor sterke fundering, zodat de resultaten ook duurzaam zijn.  (We slow down to speed up)

♥ Bereid is om aan zichzelf te werken, je snapt dat liefde een reflectie is van jezelf en bent bereid om in de spiegel te kijken. Ik kan geen gevecht aan gaan met jouw mindset als je er zelf eigenlijk nog niet klaar voor bent.

♥ Wil werken met een betrokken coach, maar ook zelfstandig kan zijn.

WERKEN MET MIJ IS NIET VOOR JOU ALS:

♥ Je op zoek bent naar manipulatieve tactieken om anderen onder controle te krijgen. Ik ga voor duurzaam, oprecht en authentiek. Niet over controleren van anderen. 

♥ Je niet klaar bent voor diepe verandering. Je angsten aankijken kan best heftig zijn, ik weet er alles van en weet hoe het voelt. Ik vang je op. Maar als je niet klaar bent om je angsten aan te kijken, gaat dit niet werken.

♥ Je jezelf graag vasthoudt in de slachtoffer rol en ‘ik ben nu eenmaal zo’. We werken door een aantal verhalen van vroeger heen om ze op te ruimen, niet om er te blijven hangen of te bevestigen dat je niet geschikt bent voor liefde. Ik weet al dat je dat wel bent, maar als jij het niet gelooft gaan we er niet komen.

♥ Je alleen zoekt naar een cheerleader.. Ik wil dat je sterker wordt en leiding neemt. Niet dat je afhankelijk wordt van mij. Soms kan ik dus confronterend werken. Maar jouw groei is altijd mijn intentie!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs, Iris