Queens Of Love - Relaxed Verliefd

Queens of Love - (max 10!)- december 2022

Voor de intelligente, zelfbewuste vrouw wie nog 1 ding mist: Die fijne geliefde naast haar op de bank, met wie ze een diepgaande en gepassioneerde connectie voelt.

Je hebt wel goede dates. Maar.. met die ene leuke, komt het steeds niet verder dan dat bekende 3 maanden punt. Zodra je je echt openstelt, lijkt het wel vast te lopen. Of hij wil maar niet echt committen en je blijft in die FWB hangen.
Je hebt je al suf geanalyseerd en veel aan jezelf gewerkt, maar hier lijk je vast te lopen. Dit punt voel je je machteloos over. (Hint: Polarity is dat laatste stukje vol eye-openers!)

Na onze deep dive, voel jij je veilig om je ongeremde zelf te zijn, ook IN verliefdheid. Je kunt bij je gevoel blijven, in jouw vrouwelijke speelse energie. EN je kunt WEL iets opbouwen met die ene. Je doorbreekt dat punt waar je nu vastloopt en jouw of zijn bindingsangst suf analyseert (dit is niet de oorzaak namelijk). En emotioneel onbeschikbaar is ook geen begrip meer in jouw woordenboek.

Klaar om door dat punt heen te gaan en nu WEL iets op te bouwen?

Jij bent een vrouw met klasse, alleen je wordt misschien niet altijd zo gezien door jouw dates.
Althans, niet door die ene die je dan eindelijk ECHT leuk vindt. En steeds op dat punt van openstellen, lijkt het mis te gaan.
Hij voelt het niet meer. Of hij wil blijven hangen in ‘we zien wel’.
Het kan ook zijn dat JIJ het niet meer voelt, omdat je je ergens lijkt af te sluiten. Maar waar? Want je doet genoeg innerlijk werk.

Het geeft je verwarring, gevoel van onmacht. Want, je bent op heel veel vlakken een heel stuk zelfbewuster en intelligenter dan heel veel mensen wie het wel lukt. Je bent daarmee ook wat veeleisender dan sommige anderen. Je vriendinnen geven dat wel eens de schuld. Waardoor je geneigd raakt om te gaan downgraden. Of je gaat jouw en zijn bindingsangst helemaal over-analyseren. Terwijl daar het probleem niet zit.

En, je bent zeker niet op zoek naar zomaar een relatie, of een relatie vanuit wilskracht.

Je zou graag samen opbloeien in een relatie vol spark en diepgang. Een connectie waar je elkaar steunt, er voor elkaar bent en samen plezier en diepgang voelt. Maar wel, zonder die zwaarte. Je verlangt ernaar dat iemand jou volledig ziet, hoort en waardeert om wie je bent. En andersom.

Dan zit je hier goed 🙂 
Want in de Queens of Love help ik jou de vrouw worden die zo’n relatie volledig kan dragen EN dus ook kan opbouwen. Ik leer je de skills belichamen, en ik laat je een nieuwe wereld zien.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af HOE DAN, want je hebt al zoveel geprobeerd.

En ik ben niet de almachtige die iedereen kan helpen. Maar als jij je in bovenstaande herkent, sta je hoogstwaarschijnlijk exact op het punt waar ik jou, mooie vrouw, wel kan helpen. 

Wat is er dan aan de hand?

Liefde, gaat over voelen. En zodra je het vanuit je hoofd benadert, krijg je disconnectie. Vaak weet je wel heel veel, maar belichaam je het nog niet. Of, je hebt gewoon nog niet zoveel geleerd over polariteit – dat wat nodig is voor aantrekkingskracht.
En dat is de key, waar we aan gaan werken in dit programma.

Ik help jou om aanwezig te zijn EN blijven, in jouw vrouwelijke, sensuele en ongeremde speelse energie. Om vanuit daar te communiceren met je date. Zodat je het gevoel tussen jullie steeds sterker maakt. Dat gevoel is toch de bedding voor het ‘bij elkaar willen blijven’.
Hierdoor voel jij je steeds veiliger om je open te stellen. En kunnen langzaam je verhalen oplossen. Inclusief je verlatingsangst, bindingsangst, of welke labels je jezelf ook hebt gegeven. Ik werk daar dus bewust niet zo mee 😉

Intimiteit, gaat niet over analyse. Zelfs niet over dingen doen (dus de vraag: Wat moet ik dan doen/welk berichtje moet ik nu dan sturen.. werkt niet). 
Intimiteit gaat om kunnen voelen. En om ongeremd kunnen zijn wie je bent. Ook IN verliefdheid, waar alle shadows bij komen kijken die ergens nog in jou aanwezig zijn Daarom doen we ook heel veel schaduwwerk.

Waarom leer je dit het beste in een groep, en waarom 5 maanden?

Polariteit leer je niet uit een boek. Je leert het echt alleen maar belichamen, wanneer je continu gespiegeld wordt. In de taal die je gebruikt, je body-language, vanuit welke energie je iets vraagt of deelt.. Onze shadow is een kei in schaamte verbergen. En je kunt dat letterlijk niet zien. Ik heb ook nog altijd mijn eigen mentoren om me te spiegelen.

En in de groep, word je continu gespiegeld. Ik spiegel je. De andere vrouwen spiegelen je.. Dat maakt, dat je zo snel groeit.
De groep is veilig genoeg om alle schaamtes stap voor stap bloot te leggen, uit te spreken en om te zetten in kracht. Daar zorg ik voor.

De 5 maanden, omdat we alles in kleine stapjes belichamen.
Als je te snel gaat, overweldig je jezelf, of breek je gevoel en ook de chemistry.
En dan wil je opgeven of raak je weer in analyse.

Daarom, lukt het dus vaak ook zelf niet om dieper in intimiteit te gaan.
Je ziet je eigen blinde vlekken niet, en geeft te snel op. Of je trekt conclusies die helemaal niets te maken hebben met wat het echte probleem is..

In deze groep ga je voelen hoe het echt is om steeds ongeremder jezelf te zijn. ALL of you, ook IN verliefdheid met die ene. En je gaat het gepassioneerde vuur samen levendig kunnen houden. 

Kijk, je kunt nog best een heartbreak verdragen..

Een relatie, is geen primaire levensbehoefte. Je kunt heus nog wel wat verder daten. En heartbreak ken je, dus nog eentje kun je ook wel aan.

Maar.. WIL je het nog? 
Waar verlang je echt naar?

Wij mensen kunnen zo makkelijk dingen onder het tapijt vegen, zeker nuchtere Hollanders. Dat moet ik toch zelf wel kunnen.. Ik kan toch nog wel weer iemand anders daten en dan is het vast beter.

Maar, hoe werkt dat voor je?
En wat als je over een paar maanden WEL de diepgang met iemand in kan? Wat is daar nog meer te ontdekken voor je? Hoe mooi zou dat zijn?

En hoe mooi is het, als je gesteund en gespiegeld wordt in een groep liefdevolle vrouwen, wie jou graag gelukkig zien.
En met wie je connecties for life maakt. Want ik zorg voor de veilige vibe. Met deze vrouwen deel je meer dan met jouw vriendinnen. Bevrijdend.

Ik geloof zelf dat ons hart altijd verliefdheid wil. Want alleen daar komen je diepere maskers naar boven. Het hart wil de waarheid. 
Dus verliefdheid wegstoppen, betekent je hart wegstoppen.
Je hart wegstoppen, betekent dat je altijd ergens zal voelen dat er iets niet klopt..
Dat iets niet compleet is in je. En als ‘het voelen’ niet belangrijk was, waarom is dat dan de grootste oorzaak van twijfel in relaties?
En de grootste oorzaak waardoor beginnende relaties stuk gaan?
Ik denk dat het heel veel opluchting geeft om toe te geven waar je oprecht naar verlangt.
En dan, kun je dat verlangen ook gaan realiseren. I’d love to show you the way.

Mijn naam is Iris

En ik help inmiddels zo’n 5,5 jaar, vrouwen naar het omarmen van hun vrouwelijkheid, sensualiteit & aantrekkingskracht. Meer fun, speelsheid EN diepgang. Waardoor zij een relatie kunnen creëren, vanuit verliefdheid en vrijheid.

Ik geloof dat het hele beeld van verliefdheid namelijk scheef gegroeid is. We waarderen de verschillen tussen man en vrouw niet meer. En we doen alsof verliefdheid een soort drug is, of een staat waar je maar kort in bent. Ik zie verliefdheid juist als onze natuurlijke staat van zijn. In verliefdheid ben je wie je echt bent. Er zijn geen maskers meer. Alleen, je moet wel (onder andere) AL je shadows aankijken. En dat help ik jou op een luchtige en toch hele diepgaande manier te doen. Zonder dat je bindingsangst of hechtingsstijlen nog langer hoeft te analyseren. Dat ken je nu wel. En dat is ook allemaal onbelangrijk, beloof ik je.

My clients speaking:

Als je nog iets wilt lezen van wat de vorige deelneemsters deelden – uit andere groepen die ik heb gedraaid:

Meet Gabriëlla

The Queen of Love, zo noem ik haar nu.
Deze vrouw kwam bij mij met de bekende: Ik heb wel veel leuke dates, maar elke keer na een tijdje ‘voelt hij het niet meer’. En daar ben ik klaar mee. Want ik wil een fijne en diepgaande relatie opbouwen, en ik WEET dat ik een fantastische vrouw ben. Maar het lukt me niet alleen.

Inmiddels heeft zij een relatie waar heel de wereld waarschijnlijk jaloers op zou zijn. WAT een connectie. En wat een vertrouwen. En zij is mijn grootste uithangbord van mond-mond reclame 🙂 Wij nemen ook af en toe podcasts samen op, mocht je meer van haar willen horen!

Meet Melanie

Mel haar woorden: Met jou samenwerken was mijn beste investering van 2020.

Mel liep altijd tegen haar please patroon aan zodra ze verliefd werd. Ze was in het ‘normale leven’ echt wel zelfverzekerd. Maar als ze een man leuk vond, cijferde ze zichzelf langzaam maar zeker steeds meer weg. Ze werd afhankelijk van zijn bevestiging.

Inmiddels heeft ze een heuse liefdes-baby met een man wie haar op handen en voeten draagt. Bij wie ze helemaal ongeremd zichzelf is EN op wie zij mega verliefd is. Mel is naast klant, nu ook vriendin van mij, EN mijn inspiratiebron. You gotta love her.

Voor wie is Het programma precies?

De groep is voor de intelligente, zelfbewuste en onafhankelijke vrouw wie graag door dat punt heen wil breken van ‘ik voel het niet meer zo’ – en eindelijk iets wil opbouwen met iemand. Wie graag wil leren over polariteit en aantrekkingskracht. Wie zich levendig wil voelen en blijven voelen in diepere intimiteit met een andere ziel. 
Wie aantrekkingskracht sterk wil houden tussen haar en haar date, zodat de motivatie om steeds dieper te connecten, blijvend aanwezig is.

Kortom: Wie “Ik voel het niet meer zo” wil schrappen uit haar dating leven.

Dit programma is voor jou als:

  • Je alles in je leven wel prima voor elkaar hebt, behalve de liefde (als angst op andere vlakken nog een grote rol speelt, gaat dit programma niet voldoende zijn)
  • Je graag investeert in jezelf in tijd, moeite en geld, om zo uiteindelijk veel meer waarde uit je tijd te halen.
  • Je wel leuke dates hebt, maar het vaak niet uitloopt op een relatie waar de aantrekkingskracht en wederzijdse commitment blijft.
  • Je je vast voelt in waar het ‘stuk loopt’, want je werkt al heel veel aan jezelf (hint: Polarity is dat laatste stukje VOL met eye openers, I promise)
  • Je in diepere intimiteit niet altijd helemaal ongeremd jezelf kunt zijn, je voelt een rem.. maar je weet niet precies waar.
  • Je dieper in je lijf wilt zakken en in jouw vrouwelijke, sensuele energie wilt leren zijn (zonder met tantra oefeningen of Yoni egg stuff te hoeven werken – mag natuurlijk altijd. Maar ik werk er niet mee.)
  • Je telkens tegen de zogenaamde ‘bindingsangst/verlatingsangst’ patronen aanloopt (en die misschien wel over-analyseert)

Hoe ziet het programma eruit?

We maken een deep dive van 5 maanden, in een groep zelfbewuste vrouwen (max 10) wie op hetzelfde punt staan.
Alles over dating, jezelf openstellen, IN je lijf aanwezig zijn, ongeremd jezelf zijn en je veilig genoeg voelen om samen met die ene, de diepgang in de connectie te bereiken & de aantrekkingskracht steeds groter te maken.

We beginnen 1 december, de eerste workshop is op 8 december, en het programma loopt t/m 2 mei.
Sessies zijn altijd in de avond of op een weekend-dag.
En er zal 1 sessie zijn waar we de hele dag samen oefenen. Lijkt intens, maar geloof me dat je het gaat ervaren als super leuk. 

Er zijn 3 x per maand vaste sessies via Zoom – workshops en hot-seat sessies – en nog enkele vrije sessies welke ik invul op aanvoelen in de groep.
Stel dat iedereen ineens tegen body love aanloopt, of feminine testing, dan pakken we daar een extra sessie op bijvoorbeeld.
Dat lijken misschien veel sessies tegenover andere coachings (als je dit gewend bent), maar we werken in kleine stapjes. Zodat jij niet overweldigd raakt, en alles helemaal gaat belichamen. Continuiteit is belangrijk in belichaming, want ons lijf raakt snel overweldigd.

Wanneer je relaties en intimiteit, vanuit je hoofd gaat aanpakken blijf je de draagkracht en rust er niet in voelen.
Terwijl juist draagkracht en rust zo essentieel is in intimiteit (daardoor voel je je veilig).

Plus, vaak denk je dat er iets heel groots nodig is om te veranderen (want je hebt al zoveel geprobeerd), en zit je groei in de kleinere nuances die je gespiegeld gaat krijgen in deze groep. Niets blijft verborgen. Dat kan confronterend zijn. Tegelijk, is dat wat je nodig hebt om de groei te belichamen die jouw verlangen van je vraagt. En dan vul ik nu even het verlangen in van de diepere emotionele connectie, met een andere ziel.

Verder:
We hebben samen een whatsapp groep, waar je anytime jouw vragen kunt stellen, en we houden challenges om alles nog beter te integreren en te laten landen.

Er is een online omgeving, waar je ALLES terug kunt kijken, ook na afloop houd je toegang.
Dus ook wanneer je een keer niet live aanwezig kunt zijn is er geen probleem.

Inhoud: (onder andere)

Hoeveel je ook aan zelfontwikkeling hebt gedaan, pas IN verliefdheid worden AL onze shadows geraakt. En die maken, zonder dat je het door hebt, dat je jezelf inhoudt.. Schaamtes worden blinde vlekken. En je kunt ze pas doorbreken als iemand ze voor je aanwijst. Elke keer dat je shadow getriggerd wordt, of dat je niet in je lijf kunt blijven in de connectie, of wanneer een schaamte geraakt wordt, maak je disconnectie. Misschien herken je het wel dat je 'ineens iemand anders wordt' als je verliefd bent? Nou, dat is dus wat we hier volledig stabiliseren. Zodat jij je ook veilig voelt bij dieper openstellen. Bij overgave. In alles. Hierna, ga jij je zoveel lichter en krachtiger voelen. Niet alleen maar in connectie met iemand anders, ook in je dagelijkse leven. Je ervaart veel meer draagkracht. Meer IN je lijf aanwezig. Sterker bij je waarheid. En, een stuk speelser en sensueler.
Shadow-work
Mijn favoriet! Mannelijke en vrouwelijke energie. Intern (verliefdheid op jezelf), EN in relatie tot de ander. DIT maakt 'het voelen met elkaar'. En het voelen, maakt de motivatie om dieper in de connectie te blijven gaan samen. Ik kan hier heel veel over delen, maar dit wil je vooral gewoon leren en voelen. Als je polariteit in de praktijk leert, ga je aantrekkingskracht sterk kunnen houden. Zowel in de beginfase, als steeds dieper in de relatie. Waardoor je je beide veilig blijft voelen in de connectie.
Polariteit
Mannelijke en vrouwelijke energie
Jij mag selectief zijn, maar ja.. waar filter je dan op? Wat is angst en wat is echt een 'red flag'? Hoe test ik dat dan ? Wat kan ik zelf doen, om hem in zijn mannelijke energie uit te nodigen - zodat ik kan testen of hij de juiste voor mij is? Hoe laat ik me behandelen, wat wel en niet? En wat is allemaal belangrijk in het filteren, waardoor je niet onnodig veel tijd besteedt aan de verkeerde (zelfs al in het eerste contact).. want tijd is kostbaar.
Filteren en testen
Vaak voel je je machteloos als je je openstelt, omdat dit het punt lijkt te zijn waar de connectie breekt. Waar je het niet meer zo voelt.. Of hij zich terugtrekt.
Ineens minder enthousiasme.. Je kent het vast wel. Vaak ga je hier het verkeerde analyseren. En vaak komt dit, omdat je niet de juiste woorden gebruikt voor jouw pure waarheid. EN je voelt de woorden niet die je uitspreekt. Waardoor hij ze ook niet ontvangt. Ik leer je om taal en gevoel overeen te laten komen. Dan ben je pas echt kwetsbaar..
Openstellen en de woorden vinden voor jouw echte waarheid, ook in diepere intimiteit
Je sexy, vrouwelijk en zelfverzekerd voelen bij een date, kan nogal wat zijn.. Maar doordat ik je help om je lichaam op een heel andere manier te gaan ervaren, voel je je overal vol confidence. Maakt niet uit hoe je eruit ziet. Jouw energie = magnetisch. En de heerlijke vrouwelijke archetypes gaan jou daar een nieuwe kijk in geven. Schaamtes helpen doorbreken. Dieper connecten met jouw vrouwelijke intuitie en wijsheid. Het is heerlijk om hier de diepgang in te voelen. En vooral ook heel leuk.
Vrouwelijke energie en archetypes
Vrouwelijke energie is speels, sensueel en seksueel. En het kan zijn dat je, doordat je zo in je hoofd leeft, dit niet altijd meer voelt. Maar ook daar gaan we aan werken. Jij voelt je een ongeremd sensueel wezen. EN kan heel goed jouw seksuele energie bewaken en begrenzen. Want ook dat, is essentieel en nemen we mee!
Ik ga je leren over Sacred Sexuality (seks vanuit harts-energie) en de diepgang hierin. Voor jou geen niet-voedende FWB connecties meer. Jij verdient ook hier de diepgang en geborgenheid. Plus, de veiligheid van volle commitment.
Sensuele en seksuele energie

veelgestelde vragen

We starten 1 december 2022 met de kickoff, op 8 december met de eerste workshop (deadline om in te stappen) en het loopt onder voorbehoud tot 2 mei 2022

De groep: 5 1/2 maand
Tot de materialen en opnames, altijd (althans, zo lang Huddle online staat)

Tijd: 1,5 uur per week voor de sessie, en de oefeningen doe je in je dagelijkse leven – dus zullen je niet per se heel veel extra tijd kosten. Maar, je gaat natuurlijk wel tijd spenderen aan daten. Dus houd wel space voor 1 date per week om te oefenen 😉

Geld:  De pilot prijs van 1750 euro Ex Btw (2117,50 inclusief) – Als ik een volgende ronde ga draaien wordt dit bedrag dus hoger.
Dit bedrag kun je in 5 of 10 termijnen betalen. (Het totaalbedrag wordt dan niet hoger)
Ik zet coaching op de factuur. Dus als je een bedrijf hebt, kun je de BTW terugvragen.

Soms is er een opleidingsbudget van de werkgever. Maar als dit soort bedragen echt te lastig zijn voor je, hoor je helaas niet in de doelgroep die in dit programma past. 

Voor de vrouw wie scripts zoekt met: zeg dit of dat en dan bereik je dit. Ik help je om jouw eigen taal te leren spreken, zodat je ook op de diepere niveaus van intimiteit, nog verder komt.

Voor de vrouw wie wil weten: Maar wat moet ik nu dan doen om hem weer voor me te winnen?
De kern gaat niet over hem voor je winnen namelijk. De kern gaat over dat JIJ zelf in jouw vrouwelijke energie kan zakken en kan blijven. En leert hoe je deze energie belichaamt. 

Voor de vrouw wie zichzelf nog niet echt kent. Zelfkennis is essentieel voor verandering.

Voor de vrouw wie op zoek is naar diep innerlijk werk.
Polarity werkt natuurlijk intern door op je gevoel en je gaat veranderen. Maar het is niet zo dat we heel diep innerlijk kind helingswerk gaan doen. Dat heb je wel gehad. 

Voor de vrouw wie al een relatie heeft, dan is The Feminine on Fire meer geschikt.
En voor de vrouw wie nog heel veel weerstand heeft op daten, dan is de Academy meer geschikt.

 

Voor de vrouw wie alleen maar gewoon een relatie wil als resultaat en dit NIET voor zichzelf doet. In de eerste plaats, werken we aan jouw feminine energy. En van daaruit, volgt die fijne relatie vanzelf, no worries!

Voor de vrouw wie denkt dat alles ligt aan de mannen wie ze aantrekt. En niet aan wat je zelf in ze losmaakt. 

Voor de vrouw wie alleen narcisten aantrekt. En dat is niet omdat ik je niet wil helpen, maar deze uitspraak past niet bij de doelgroep die in mijn groep komt 🙂

Verder, wil je het echt weten, boek dan vooral een call!

Zeker, want mannelijke en vrouwelijke energie is niet geslachtsgebonden. Echter is mijn zone of genius wel: De vrouw wie date met mannen. Dus dat mag je voor jezelf aanvoelen. Ik heb zeker vrouwen succesvol geholpen wie op vrouwen vallen 🙂 Maar dat zijn vrouwen wie zelf voelen: Ik moet bij Iris zijn. Dat is het aller belangrijkste.

Heb je nog andere vragen? Mail me gerust via info@irisuriot.com of stuur me een DM op instagram (iris.relaxedverliefd)

Relaxed Verliefd draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches