Gratis E-book - Leef de liefde

Gratis E-Book: met de man die JIJ leuk vindt

Wat je ook wilt bereiken, alles begint met een eerste stap. En de liefde die je wilt, begint met het contact met iemand die JIJ wilt. Nu is dat spannend, want een afwijzing van iemand die je echt leuk vindt, wil je ontwijken. Met dit e-book help ik jou om in gesprek te komen met de man die JIJ leuk vindt. Op zo’n manier, dat je eigenlijk niet afgewezen kunt worden. En natuurlijk op zo’n manier, dat je ook in jouw eigen vrouwelijke energie blijft.

Schermafbeelding 2019-09-11 om 18.13.01
  • In gesprek met de man die JIJ leuk vindt
  • Zorgen dat hij JOU aanspreekt
  • Zonder dat hij door heeft dat jij die eerste stap zette..
  • Kom weer in control, maar vooral in je vrouwelijke energie
  • Geen manipulatieve tactieken, vooral luchtig, puur en oprecht!

Wat anderen zeggen over Iris

Om je een indruk te geven van mijn manier van werken:

Ik dacht dat liefde moeilijk en vol drama moest zijn, omdat anderen dat ook zo zagen. Maar dankzij Iris heb ik geleerd dat liefde mag zijn zoals ik wil dat het is. En dat er ook anderen zijn die de liefde net zo zien als ik. Ik houd er van dat werken met Iris me veel inzicht geeft in wie ik ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Maar dat het ook lekker luchtig mag zijn, zonder alle drama.

Jennifer
Of ik een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde, Iris weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie."
Caya
Iris weet wat ze doet. Ze stelt me vragen op een fijne no-nonsense manier; wat me echt diep aan het denken heeft gezet over wat mijn uitdagingen als persoon zijn. Het is fantastisch hoeveel informatie & gevoelens ze uit me heeft gekregen in 1 gesprek. Thank you Iris!
Yent'l
Ik had mezelf helemaal afgesloten van daten, omdat ik met een narcist ben geweest. Maar ik ken nu mijn grenzen weer en ik weet waarom ik altijd in verkeerde relaties belandde. Maar ik heb ook vooral weer schaamteloos leren genieten van daten. Niet zo hard voor mezelf zijn en in het moment zijn. Dat is wat ik zo prettig vind aan het werken met Iris. Het is ook erg leuk en we lachen veel.
Petra

E-book Aan de praat

Hoe jij op luchtige wijze aan de praat raakt met de man die JIJ leuk vindt. Zodat je niet meer afhankelijk bent van wie er op jou af komt. De controle terug pakken, maar dan wel op de meest luchtige en vrouwelijke manier! Ook heel erg geschikt als je introvert bent en dit stuk heel spannend vindt.

De eerste stap naar een liefdesleven zoals jij dat graag wilt.

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen