emoties loslaten - Relaxed Verliefd

Emoties Effectief loslaten

Omdat alleen een potje huilen, heel lekker kan zijn.. Maar je niet echt helpt om door je emoties heen te komen.
De blokkades die je soms voelt als je iets uitspreekt. De muur om je hart.
Wat helpt dan wel?
In deze challenge ben ik daar praktisch en concreet op in gegaan in drie uitgebreide live video trainings. En jij kunt nu voor een klein bedrag, deze terug kijken en dit ook leren.

Emotionele triggers kunnen je nogal blokkeren in wat je wilt bereiken.. Op gebied van liefde, in gesprekken, in je eigen gemoedstoestand.

Daarom help ik je graag om ze op te lossen.

Ben of herken je dit:

relatie iris zelfvertrouwen

Voor een klein bedrag kun jij leren hoe je

Dit is niet zo’n training waar ik je vertel dat je moet huilen, schrijven of mediteren tot je emoties weg zijn. Al kan het echt ondersteunend werken, maar het is niet de basis. 

Als je de basis niet aanpakt, gaat mediteren, schrijven of huilen je namelijk niet definitief helpen.

En ik wil juist wel dat je volledig van je triggers af komt, zodat je je sterker gaat voelen in al je relaties. Ook met collega’s, vrienden, etc. Maar daar zijn dus de juiste acties voor nodig!

Voor de methode die ik gebruik, is het ook niet eens per se nodig om te huilen, trouwens. Ook wel fijn om te weten.

Wel belangrijk..

De challenge is 3 video’s lang, maar dat betekent (meestal) niet dat je na 3 uur meteen mega krachtig bent, geen emoties meer hebt en je helemaal verlicht voelt.

Implementatie is een proces.

Ik geef jou heldere en concrete stappen om uit te voeren. En als je die stappen volgt, ga je je gegarandeerd lichter en steeds sterker voelen. Ik focus graag vooral op kracht, in combinatie met verlichting. En die combinatie is goud.

Ik help je ook met de mindset om het leuk te maken. Want ook dat is belangrijk als je wilt gaan groeien. Zelfs Einstein zei het: Play is the highest form of research. Als je iets leuk kunt maken, is het veel effectiever.

IMG_7560

Leven is veel fijner als je..

Moeilijke gesprekken niet meer zo herhaalt in je hoofd, de plek naast je weer vrij is en je kunt genieten van de liefde, en die emotionele blokkades je niet meer tot last zijn.. toch? 

Voor mij maakt dat een wereld van verschil. En deze tools, die ik je leer, kun je de rest van je leven inzetten om emotionele triggers op te lossen en je relaties met iedereen om je heen nog veel mooier en sterker te maken!

Wat je leert in de video's

Video 1:

Van heftige emoties naar een gevoel van rust en vertrouwen.
Ik leer je hoe je in zes praktische stappen emotionele triggers kunt ombuigen en effectief kunt oplossen.

Zonder dat je ze hoeft ‘uit te huilen’. Want dat is wat mij betreft niet nodig. Het kan ondersteunend werken. Maar als je de basis niet aanpakt, werkt het niet blijvend.

Video 2:

Blokkeer je wel eens in gesprekken, omdat je de woorden niet hebt? Vind je het moeilijk om anderen af te wijzen? Of te zeggen wat je voelt? Want wat als je de ander kwetst?
Ik leer je tools die je kunt integreren om je waarheid makkelijk uit te spreken, je open te stellen en de moeilijke gesprekken aan te gaan. Zowel mindset, als ook uiteraard de praktische tools.

Video 3:

Hoe laat je een ex los? Ik leer je hoe het kan dat dit soms maar niet lukt, zodat je ook beter kunt begrijpen wat je kunt doen om het WEL te laten lukken. En uiteraard ook weer praktisch: In vijf stappen vertel ik je hoe je die ex, of exen kunt loslaten die nog in je hoofd zitten. 

En nee, we gaan geen koorden doorknippen, dat mag je doen als ondersteuning. Maar net als huilen bij emoties, pakt het de basis niet aan.

Bonus video:

Heb je overtuigingen ontdekt die emoties veroorzaken?
Waardoor je blokkeert?
In de bonus video deel ik een visualisatie van een paar minuten die heel effectief is in het verwijderen van de emotie achter een overtuiging. Je kunt hem zo vaak uitvoeren als je wilt. Ik gebruik hem voor mezelf ook nog steeds als ik weer een nieuwe ontdek.

Hierdoor zullen situaties waarbij je deze overtuiging hebt, je steeds minder raken. En kun je dus ook veel beter en krachtiger communiceren met anderen, voor jezelf opkomen, afwijzen en je grenzen aangeven.

Praktisch:

De training is volledig online en je houdt levenslang toegang. Dus je kunt beginnen wanneer je wilt, en er zo lang over doen als je wilt. Herhaling doet wonderen, dus af en toe herhalen helpt je om de lessen nog beter en sneller te integreren!

Zin om aan de slag te gaan en die emoties te gaan loslaten?

Je kunt meteen na aanschaf starten met de video's

Challenge Emoties effectief loslaten

Emoties loslaten, je waarheid uitspreken en het definitief loslaten van exen.
De stappen die daar voor nodig zijn en zorgen dat het nu echt effectief gebeurt.
Wil je dat implementeren?

Dat kan voor hetzelfde bedrag als een etentje. Alleen dit gaat je veel meer brengen op de lange termijn, garandeer ik je.

€25,00 inclusief BTW

 

 

 

.

Over Iris

Mijn naam is Iris, en het is mijn passie om mensen naar meer zelfvertrouwen, mentale vrijheid en kracht te helpen. En ze het liefst van daaruit ook nog aan een geweldige relatie, die op vrijheid en liefde is gebouwd.

Ik was vroeger altijd die ‘onzekere’, zei nooit wat ik echt dacht en probeerde iedereen te pleasen. Dat bracht me nogal in uitdagende situaties. Relaties met mannen die vreemdgaan, manipuleren en hun emotie ook fysiek uitten..

Maar inmiddels heb ik dat omgezet en voel ik me krachtig en vol zelfvertrouwen in de liefde. En dat gun ik jou ook!

 

IMG_9002

Fotos: Tanimara Layla

Wat anderen over Iris zeggen

Klaar om die emoties los te laten?

€25,00

Is wat je investeert. Maar je krijgt er heel veel meer waarde voor terug!
Voor altijd van jou. Meer kan ik er niet van maken 🙂

En als je besluit het niet te doen, ook helemaal goed! Ik vind je hoe dan ook al dapper dat je op deze pagina bent gekomen en hebt besloten het allemaal te lezen. Dat is namelijk wel een teken dat je er iets mee wilt.

Sla de pagina wel op, zodat je zodra je klaar bent voor actie nog wel weet waar je moet zijn.

En wil je aan de slag? Druk op de knop hier onder en ik zie je daar!

Tijd om krachtiger te worden, meer zelfvertrouwen te gaan voelen en stap voor stap los te laten wat jou niet meer dient, maar dan wel effectief en niet meer tijdelijk..