Breakthrough - Krachtig in de liefde

Online training/breakthrough

Belemmerende overtuigingen doorbreken

Praktisch en diepgaand – en met snel ander resultaat!
Belemmerende overtuigingen doorbreken helpt je op ieder level van de relatie, zelfs (of juist) als je er nog geen hebt.

Overtuigingen bepalen hoe je de wereld ziet, maar ook vooral, welke resultaten je om je heen verzamelt. Zonder dat je het door hebt. Sommige helpen je, maar veel blokkeren je.. En het is fijn als je die definitief kunt doorbreken! Want dan wordt ineens alles anders.

Ben of herken je dit:

Schermafbeelding 2021-09-06 om 09.48.08
pexels-photo-847483

Voor een klein bedrag kun je ervaren hoe je

Mockup training

Het is geen training waarbij je alles uit je verleden moet gaan opgraven. Ik geloof namelijk niet in problemen opzoeken. Ik geloof dat je wel tegenkomt wat nodig is als je onderweg bent. En als je dan tegenkomt wat nodig is, bied ik jou de tools om er voorgoed mee af te rekenen. Op een liefdevolle en krachtige manier.

In de visualisaties bekijk je vaak wel een deel van je verleden waar een probleem is begonnen – maar je ziet het vanuit een geheel andere positie. Waardoor je jouw ervaringen juist kunt herschrijven. Zodat je brein ze ook echt kan loslaten en ze je niet meer tot last zijn.

Het probleem met veel soorten therapie is dat gebeurtenissen worden herschreven met nog meer emotie. Daardoor denkt je brein dat er nog meer gevaar is. Deze training helpt je met herschrijven vanuit liefde en rust. Waardoor je brein leert dat het veilig is.

Daardoor ga je krachtiger in het leven staan, EN ook in je relaties. En als je je overtuigingen echt verandert, ga je heel andere dingen aantrekken en creëren. Je brein is namelijk een filter, en die filtert nu alles wat jij op dit moment gelooft. Als dat niet is wat je wilt, kun je het beste je filter aanpassen.

En dat is precies wat deze training jou helpt bereiken! 

Wel belangrijk..

De training heeft 7 korte video’s met inzichten, instructies en praktische concrete stappen, een werkboek en visualisaties die je bij iedere overtuiging opnieuw kunt gebruiken. 

Voor goed resultaat, is consistentie nodig. Ik vertel je er bij: Ik doe ongeveer om de dag nog deze visualisatie. Ik doe hem inmiddels super snel, maar elke keer weer voel ik me krachtiger of lichter, en zie ik andere resultaten. Kan ik bijvoorbeeld ineens wel makkelijk iets uitspreken, komen er ineens allemaal leuke mensen om mij heen, krijg ik precies de juiste ontmoeting met iemand.. Of komen manifestaties uit die ik niet voor mogelijk hield. Vrijwel alles kan!

Ik geef jou in elk geval de heldere en concrete stappen om uit te voeren. Resultaat is voor iedereen anders. Maar als je die stappen volgt, ga je je gegarandeerd lichter en steeds sterker voelen. Ik focus graag vooral op kracht, in combinatie met verlichting. En die combinatie is goud.

Ik help je ook met de mindset om het leuk te maken EN om meer zelfliefde te voelen tijdens het proces. Leuk, praktisch en luchtig.

IMG_7026 kopie

Leven is veel fijner als je..

Eindelijk beseft waardoor de resultaten die je wilde, misschien nog niet eerder gelukt zijn.. en als je dan ook nog eens de tools hebt om daar doorheen te breken. 

Dit is een van mijn meest waardevolle tools. Ik gebruik hem voor mijn klanten, maar voor mezelf nog heel erg vaak. En ik blijf de resultaten keer op keer zien.

Kleine stapjes zijn het krachtigst in the end. Dus als jij deze training onderdeel maakt van je gewoonten, ben jij al heel snel een krachtiger, rustiger en opener persoon. En anderen gaan je dat ook teruggeven.

Mockup training

Wat je leert in de training

Stap 1: krachtige focus

Daar begint alles mee. Als je niet in de juiste richting beweegt, ontdek je ook niet wat er in de weg zit. En vaak focussen we op wat we niet willen.. Maar..

Als je naar Groningen wilt, en je stelt in dat je ‘niet naar Amsterdam’ wilt.. Dan kom je niet op je bestemming. Dat snap je denk ik. Nou, met ons brein werkt dat dus ook zo. Daarom begint de training met het neerzetten van een krachtige focus. Ik help je met de juiste vragen om die helder vorm te geven.

Stap 2: Liefde voor je brein

Want je brein is er voor jou. 
Als je begrijpt hoe je brein werkt rondom overtuigingen, kun je er makkelijker doorheen. En kun je ook meer vanuit echte zelfliefde kijken naar jezelf. Je brein wil je helpen. Alleen jij bent degene die jouw brein moet sturen. En als je dat op de verkeerde manier doet, blijf je in hetzelfde rondje lopen. Maar als je snapt wat je brein doet, kun je veel sneller EN duurzamer resultaat halen. 
En dat is wat ik voor je wil. Anders voer je misschien de stappen uit, maar heb je geen idee waar je mee bezig bent. Dan kun je ze ook niet vasthouden. Daarom eerst deze inzichten!

Stap 3: Ontdekkingstocht

Nu is het tijd om jouw overtuigingen te gaan ontdekken, misschien heb je er al heel wat ontdekt en wil je daarom deze training doen. Maar ik help je ook met manieren hoe je ze snel bij jezelf kunt ontdekken. Sommige zitten namelijk diep, van sommigen zegt onze zelfverdediging ‘nee echt niet, dat geloof ik niet over mezelf’ terwijl het wel zo is. Want soms denkt ons brein dat we de verandering van die overtuiging niet kunnen handelen. Hoe vind je die dan? 
Dat leer ik je hier. 

Stap 4: Verdiepende voorbeelden

Deze stap sluit aan op de vorige. Omdat ons zelfbeschermings-mechanisme ons dus soms wat in de weg zit bij het ontdekken van onze overtuigingen, help ik je met manieren om daar doorheen te kijken. 

Verder geef ik je super veel voorbeelden die je helpen om jouw eventuele verborgen belemmerende overtuigingen te ontdekken – zodat je ze kunt vervangen!

Stap 5: Visualiseer en vervang

Nu heb je al heel veel bewust werk gedaan – maar hier is het tijd om jouw overtuigingen ook te gaan vervangen in het onderbewuste deel van je brein.

Dat kan mbv de visualisaties die ik voor je heb ingesproken.

Ik help je in deze visualisaties om jouw overtuigingen vanuit een ander perspectief te zien – ik laat je de regisseur zijn van jouw eigen leven. Wat niet alleen leuk is, maar ook super effectief. 

Het fijne van de visualisaties is, dat je heel duidelijk gaat voelen wat de belangrijke aspecten zijn. Zodat je het ook makkelijk zelf kunt doen! Ik doe dat nog steeds een paar keer per week, voordat ik ga slapen of bij ontwaken bijvoorbeeld. Heerlijk, als je dit snel kunt! Je gaat dan namelijk ook heel snel andere resultaten zien. Alsof het vanzelf gaat.

Stap 6: Integreren in Gedrag

Als je je overtuigingen hebt vervangen, wil het nog niet meteen zeggen dat je hele leven veranderd is. Er zijn meerdere levels die er voor kunnen zorgen dat jouw overtuigingen nu blijven zoals je ze hebt veranderd – of dat ze weer terug naar het oude gaan.
Dus hoe integreer je jouw nieuwe overtuigingen op meerdere levels? Daar help ik je natuurlijk ook bij. Zodat je ook op de lange termijn trouw blijft aan je nieuwe overtuigingen, en daar de resultaten van blijft zien!

Video 7 is een Afsluitende video

Praktisch:

De training is volledig online en je houdt levenslang toegang. Dus je kunt beginnen wanneer je wilt, en er zo lang over doen als je wilt.

Zin om aan de slag te gaan en door je belemmeringen heen te breken?

Je kunt meteen na aanschaf starten met de video's en opdrachten

Breakthrough: Belemmerende overtuigingen doorbreken

Niet goed genoeg voelen, perfectionisme, pleasen, onzekerheid, blokkeren als je iets wilt uitspreken, bang dat iedereen uiteindelijk bij je weg gaat..
Je niet aantrekkelijk genoeg voelen, geloven dat je geen geld kunt verdienen, geloven dat niemand echt verliefd op je kan worden..
Allemaal niet waar en toch kun je ze zo voelen.
Dat creëert je realiteit.
En je kunt er echt stap voor stap volledig doorheen breken.

Een half jaar geleden geloofde ik ook nog steeds dat ik door de mand zou vallen, dat ik niet professioneel was, of dat ik niet krachtig genoeg was om een business te runnen.
Maar doordat ik deze stappen in de training ook zelf consequent volg voor elke overtuiging – voel ik ze echt niet meer!

En het zou heerlijk zijn als jij dat ook kunt ervaren.
Dat kan voor hetzelfde bedrag als een etentje. Alleen dit gaat je veel meer brengen op de lange termijn, garandeer ik je.

€57,00 inclusief BTW
(Of zelfs mogelijk in 2 termijnen van 30 euro)

 

 

 

.

Over Iris

Mijn naam is Iris, en het is mijn passie om mensen naar meer zelfvertrouwen, mentale vrijheid en kracht te helpen. En ze het liefst van daaruit ook nog aan een geweldige relatie, die op vrijheid en liefde is gebouwd.

Ik was vroeger altijd die ‘onzekere’, zei nooit wat ik echt dacht en probeerde iedereen te pleasen. Dat bracht me nogal in uitdagende situaties. Relaties met mannen die vreemdgaan, manipuleren en hun emotie ook fysiek uitten..

Maar inmiddels heb ik dat omgezet en voel ik me krachtig en vol zelfvertrouwen in de liefde. En dat gun ik jou ook! Want ik geloof dat alles wat je uitzendt, weer bij je terugkomt. Dus hoe meer we elkaar helpen krachtiger te zijn, hoe krachtiger wij zelf worden ♥

 

IMG_8991

Fotos: Tanimara Layla

Wat zeggen anderen?

Klaar om die belemmeringen te doorbreken en je vrijer te voelen?

€57,-

Is wat je investeert. Maar je krijgt er heel veel meer waarde voor terug!
Voor altijd van jou. Meer kan ik er niet van maken 🙂

En als je besluit het niet te doen, vind ik je nog steeds geweldig! Ik vind je dapper dat je op deze pagina bent gekomen en hebt besloten het allemaal te lezen. Dat is namelijk wel een teken dat je er iets mee wilt.

Sla de pagina wel op, zodat je als je ineens een keer midden in de nacht wakker wordt en denkt: ‘Ik wil het toch..’ – nog wel weet waar je moet zijn 😉

Wil je aan de slag? Druk op de knop hier onder en ik zie je daar!

Tijd om krachtiger te worden, meer zelfvertrouwen te gaan voelen en stap voor stap los te laten wat jou niet meer dient, maar dan wel effectief en niet meer tijdelijk..