De nummer 1 killer voor iedere relatie - Krachtig in de liefde

Onzekerheid is echt de nummer 1 killer van iedere relatie. Het werkt destructief.
Dit is echt HEEL belangrijk. Doe alles om onzekerheid over jezelf te stoppen. Uit onzekerheid (of angst voor afwijzing, meestal) gaan we dingen doen die niet alleen killing zijn voor jezelf, maar ook de verkeerde mensen aantrekken.

Ik zie het zo veel.
Eerst is het allemaal fantastisch, en langzaam gaat de ander jou steeds slechter behandelen.
Jij doet alles voor hem of haar en jij wordt vrijwel alleen geroepen als het nodig is. Je gaat steeds harder lopen in de hoop dat je in ieder geval maar niet afgewezen gaat worden.

Onzekerheid is een ingang voor de ander om zich beter dan jij te voelen. Sommigen voeden zich dus met deze controle. Ook om een bepaalde onzekerheid te verbloemen. Onzekerheid trekt onzekerheid aan. Weliswaar in andere vorm, maar het is altijd evenredig aan elkaar.

De mensen die graag gelijkheid willen, zullen sneller op onzekerheid afknappen en weg gaan. Als jij je onzeker gedraagt, krijgt de ander het gevoel dat hij of zij steeds bevestiging moet geven. Af en toe kan dat, maar te vaak voelt gewoon niet lekker.

En er zijn mensen die leven op controledrang. Je hebt de extreme, die je onder narcist kunt wegstrepen, maar je hebt ook de minder opvallende. En deze mensen zullen de ingang gebruiken en je steeds slechter gaan behandelen. Niet omdat ze dat per se willen, maar dat is een controle drang instinct.. Als je houdt van controle, is zoiets heerlijk en ga je dat instinctief steeds verder pushen. Je kunt er zeker iets aan doen, maar instinct is sterk. Er tegenin gaan moet je wel echt graag willen. De ander doet dit dus niet bewust om jou pijn te doen. In de meeste gevallen vindt de ander het van binnen ook helemaal niet fijn.

Dit is een magneet, die jullie beide kapot maakt. Jullie maken iets in elkaar los wat destructief werkt. En jouw onzekerheid is daar de ingang van. Jouw onzekerheid maakt de controledrang in de ander los.

Jouw ingang is de onzekerheid, dus het is zaak om die te killen. Om een ijzersterk persoon van jou te maken op ieder gebied.
Als je dat doet, zullen die personen die jou slecht behandelen als vanzelf niet meer op je af komen. Die zoeken namelijk naar een ander onzeker persoon om hun eigen onzekerheid mee te verbloemen.

Maar jij bent dat niet meer!

Wil je echt iets doen aan je onzekerheid?
Check dan even mijn training hier: https://www.irisuriot.com/vanpleasennaarpower/
Daar help ik je afrekenen met het altijd maar voegen naar wat anderen willen, zodat je geen slachtoffer meer kunt worden van dit soort personen 😉

Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.