About - Leef de liefde

Over Iris

Foto: Marielle Vlaar

Wat zou er in jouw leven veranderen als je weer vol zelfvertrouwen zou zijn - en bindings- of verlatingsangst echt helemaal achter je kon laten?

Ik denk dat er meer verandert dan je nu beseft..

Voor mij is echte liefde mentale vrijheid. Een ijzersterke persoonlijkheid zijn en vanuit die positie verbonden met de ander. En vanuit volle overgave kunnen genieten van elkaar. Zonder enige vorm van jaloezie of bezitterigheid.

Ik heb genoeg moeilijke relaties gehad. Relaties waar ik behandeld werd als oud vuil en dat toeliet. Relaties waarbij mijn geliefde aan de lopende band vreemdging.

Je kunt er voor kiezen om dan te besluiten dat je niet gemaakt bent voor liefde.. De makkelijke weg.

Of je kunt besluiten dat je opstaat, hier alle lessen uit haalt die er te halen zijn, en de beste relatie gaat bouwen die je ooit kon bedenken. Beter dan je ooit had kunnen dromen.

Ik denk dat je wel kunt raden welke keuze ik heb gemaakt.

Foto: Tanimara Layla

samen en plezier

Liefde bouwen vanuit vrijheid kun je leren. Het is dus voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!

Ook als je een verleden hebt gehad waar je jezelf altijd hebt weggecijferd. Ook als je nu gelooft dat het te mooi is om waar te zijn. Je kunt werkelijk alles aan jouw omgeving veranderen. Maar er zijn wat flinke shifts nodig in het onderbewuste deel van je brein om dit te gaan creëren alsof het altijd al bij je hoorde.

Ik heb de afgelopen 1,5 jaar besteed aan het onderzoeken van de snelste en meest luchtige manieren om dit te doen, met toch duurzaam resultaat. Daarom weet ik inmiddels dat dit werkt, en durf ik daar garantie op te geven. En still going natuurlijk! Want als het sneller, luchtiger en duurzamer kan dan wil ik het leren.

Leven is gemaakt voor plezier, voor ervaren, voor beleven. Leven is gemaakt voor liefde.  En juist door de liefde heb ik al mijn drama achter me kunnen laten. Liefde heeft mij vrij gemaakt.

Dus, wil jij blijven hangen in drama, verleden? Of wil je vooruit en de mooiste liefde creëren die je in dit leven kunt bouwen?
Wil je nog meer tijd besteden aan alles zelf uitzoeken, en tegen dezelfde weerstand aan blijven lopen?
Of wil je investeren in iets wat echt jouw leven en visie op liefde helemaal kan omdraaien?

Waar je ook staat, alles begint met een eerste gesprek.
En de eerste is altijd gratis, en kan gewoon online – dus die drempels neem ik in ieder geval voor je weg!

Want ook alleen een gesprek, kan al heel wat voor je veranderen.

De weetjes..

– 32 jaar.
– Samen met geliefde Pascal en kat Raya
– Komt oorspronkelijk van het mooie eiland Texel, maar woont inmiddels aan het ‘vaste land’
– Is de enige vrouw die een reep chocola weken kan laten liggen
– Vrij rebels en gaat het liefst tegen conditioneringen in
– Enorme ‘sucker’ voor dieren, kent alle eenden uit de buurt uit elkaar 😉
– Burn-out survivor en niet onbekend met ‘huiselijk geweld’
– Verliefd op strand, Texel & Spanje!
– Houdt van diepgang en kan uren filosoferen over leven; maar ook to the point & de moeilijke dingen het liefst zo makkelijk mogelijk maken
– Lang last gehad van enorme controledrang (bindingsangst)
– Na ayahuasca ceremonies ontdekt dat mensen leren over liefde haar ‘purpose’ is
– Had meerdere coaches & klanten nodig om te helpen realiseren dat dit ook haar ‘zone of genius’ is
– Werkt dus niet alleen uit boekjes, maar veel uit eigen ervaring
– Heeft integriteit heel erg hoog staan
– Is 100% mens en verre van perfect, and she loves it

Wat kan ik voor jou betekenen?

Single programma

Wanneer je single bent of nog in de beginfase van de relatie.

Ik help je om duurzaam van je ‘liefdes-angsten’ af te komen, een dikke boost in je zelfvertrouwen en die echte fijne relatie te creëren vanuit vrijheid. 

Leef de liefde - relatie programma

Voor als je klaar bent met de afstand en weerstand – en jullie doel is om weer als een team van geliefden te gaan groeien.

Wat er ook gebeurd is, je kunt altijd weer samen een team worden.

Liefdesboost VIP retreat

Een VIP tweedaagse, op een heerlijke locatie, helemaal toegespitst op jou of jullie.

Hier ga je sowieso een vette breakthrough ervaren en een plan om dit vol te houden!

verliefd stel samen

Foto: Tanimara Layla

The story of how she met her man

Alle love-stories beginnen ergens! En die van Iris begon op een dag dat ze een enorme keelontsteking had en bijna een gepland festival zou overslaan. Het was dat ze een gekke droom had die nacht, dat ze de ware zou ontmoeten; dus ze besloot toch maar te gaan. 

En one dream came true. Waar haar vriendin een beetje om haar lachte; zag Iris in de menigte ineens een fel wit licht schijnen boven een vrolijk dansende kerel, die ook nog even een andere vrouw stond te versieren. True story! 

Haar hoofd kwam al heel snel met al die bekende angsten. Maar right there besloot zij om zichzelf toe te spreken en er toch vol voor te gaan. Wat hebben we te verliezen, toch? En met resultaat.

Ze deed alles wat haar dating coaches haar hadden geadviseerd niet te doen. Zij begon het gesprek. Zij vroeg hem iets te drinken. Zij vroeg zijn nummer. En zij zoende hem diezelfde avond. En daar stopte het nog niet. Nee, ze vroeg hem ook meteen mee naar huis. En voor een date, de volgende dag. Ze praatten de hele nacht samen, over alles waar je niet over zou moeten praten op de eerste date. En ze leefden nog lang en gelukkig. Tot op de dag van vandaag!

Echte liefde gaat niet over regels of tactieken. Echte liefde gaat over energie en door je angsten heen gaan. Vanuit de juiste energie, kun je niets verkeerd doen. En dat is de plek waar ik je graag mee naartoe neem. 

Onze relatie is gebaseerd op volledige vrijheid. Misschien zelfs wel vrijer dan jij ooit zou willen. Maar dat is enkel om te laten zien dat het kan. Heel veel in liefde is maar een conditionering. Als je daar voorbij kunt, is alles mogelijk.

liefde samen

Wat anderen zeggen

Meisje strand

Caya

"Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer 
uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of 
mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris 
inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. 
Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de 
persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar 
waarheid en is voor mij  en vele andere een grote inspiratie. Kom je 
ergens niet uit in je relatie met jezelf of een ander? Dan raad ik je 
van harte aan een gesprek met Iris aan te gaan!"

Monique

"Toen ik Iris nog niet kende was ik heel onzeker en zakte ik weg in mijn verdriet. Maar Iris wees me op mijn angsten en hoe ik daar omheen kon. Seks was voor mij een behoorlijk issue. Ik had problemen met zelfvertrouwen en me overgeven. Mannen waren drama voor mij. Maar nu heb Ik niet alleen een nieuwe hele fijne liefde die alles voor me doet, ik heb ook zonder moeite om een nieuwe functie op mijn werk durven vragen. Ik heb geleerd dat het allemaal is verbonden aan hoeveel je van jezelf houdt. En dat doe ik nu zeker."

D.

"Ik had een vreselijke geschiedenis met liefde, waardoor ik al EMDR en andere dingen heb geprobeerd. Maar allemaal focussen ze op mijn angsten. En dat was juist waar ik doorheen wilde. Iris heeft me geholpen om hier anders naar te kijken. Om er stap voor stap doorheen te gaan. En dankzij Iris had ik al heel snel een date met iemand die echt heel erg leuk was. En wist ik dat ik af en toe ook echt achterover mocht en mocht loslaten. En daar ben ik nu nog steeds mee samen, als ik Iris haar hulp niet had gehad, dan was ik al lang weg gerend of was hij al bij me weg gegaan. Maar ik ben nu ook vooral heel erg gelukkig met mezelf. Dat is wel het mooiste van alles."

H.

"Door jouw inspiratie ben ik echt veranderd, ik ben je zo dankbaar. Ik heb zo veel verloren in mijn leven, maar soms heb je even iemand nodig die echt in je gelooft, ziet wat je zelf niet ziet en je laat merken hoe belangrijk je bent. Dat heb jij voor mij gedaan. Ik heb steeds meer leuke gesprekken, heb gereageerd op banen waar ik nooit op zou reageren en ik doe dingen die ik zonder jouw hulp niet had gedaan."

liefde samen

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen