About - Relaxed Verliefd

Over Iris

Wat zou er veranderen als je dat gevoel van verliefdheid leert dragen? En het je 'default' instelling is?

Voor mij is echte liefde vooral mentale vrijheid. Gevoel van integer zelfvertrouwen (dus niet meer defensief), liefde voor jezelf en vanuit daar de relatie met een ander. Vanuit overgave en speelsheid kunnen genieten, zonder jaloezie of bezitterigheid.

Maar dat was het niet altijd. Ik heb genoeg relaties ervaren waar ik leefde voor goedkeuring, in de weerstand zat en alles deed voor de ander vanuit angst. Relaties waarbij mijn geliefde aan de lopende band vreemdging en waar ik me mentaal en fysiek liet manipuleren.

Je kunt er dan makkelijk voor kiezen om te geloven dat je niet gemaakt bent voor liefde..

Of je kunt besluiten dat je opstaat, hier alle lessen uit haalt die er te halen zijn, en de beste relatie gaat bouwen die je ooit kon bedenken. Ik weet nu dat ik die keuze altijd heb, en jij ook.

Foto: Manon Arends

Wat je nu ook allemaal gelooft, ik geloof dat we allemaal gemaakt zijn om echte, pure en krachtige liefde te kunnen – al heb je het nooit geleerd. Alle mensen bezitten het bewustzijn om dat te kunnen leren.

Ik zie het zo, ons brein is als eerste ingesteld op overleven. En dus: Op herkenning van gevaar.
Dat helpt je in de liefde vooral met:
Bewijsdrang, druk maken, nadenken, weerstand, dingen inhouden, wat wil de ander van me zien, bezig zijn met niet afgewezen worden.

En waar je graag mee bezig wilt zijn is meestal:
Speelsheid, enthousiasme, voelen, wat wil ik eigenlijk echt, openstellen (los van wat de ander denkt of vindt), vrij en jezelf zijn.

Wil je naar die tweede, dan zijn er vaak wat shifts nodig in je onderbewuste brein. Zodat het een gewoonte wordt en vanzelf gaat.

Ik heb de afgelopen 1,5 jaar besteed aan het onderzoeken van de snelste en meest luchtige manieren om dit te shiften, met toch duurzaam resultaat. En still going natuurlijk! Want als het sneller, luchtiger en duurzamer kan dan wil ik het leren.

Mensen zeggen wel eens ‘liefde is drama’ (ook ik zei dit wel eens). En het is makkelijk om vervolgens liefde maar helemaal te blokkeren. Maar dan stop je eigenlijk met groeien. Want als iets je uitdaagt om je kracht naar boven te halen is het liefde.

Juist doordat ik zelf mijn uitdagingen in liefde ben aangegaan, voel ik me vrij. Ook op alle andere gebieden.
Want wat je in liefde tegenkomt, gaat zo diep – dat het je ook kan bevrijden rondom thema’s als geld, werk en familie/vrienden.
Daarom vind ik liefde zo geweldig om mee te werken!

Ja maar liefde, dat moet ik toch zelf wel kunnen.. 

Dit dacht ik heel lang. En dat kun je ook! Maar weet je wat het is.. we leren nergens hoe. Niet op school, niet in studies. En je ouders, ja, die gaven niet altijd het allerbeste voorbeeld. Hoe lief ze ook zijn.. Dus waarom verwacht je van jezelf dat je het alleen moet doen? (Dit gesprek voerde ik met mezelf, vlak voordat ik hulp inschakelde)

Tijd hier kunnen we niet terugverdienen. En ik spendeer mijn tijd liever vol genietend van een vrij, speels en heerlijk gevoel (en de liefde), dan dat ik blijf rondlopen in hetzelfde cirkeltje.

Doel voor mijn klanten is ook nooit alleen maar een relatie. Als je die wilt, heb je die morgen.. Doel is altijd: Je heerlijk, aantrekkelijk, vrouwelijk en geliefd voelen. En precies snappen hoe relaties werken, hoe aantrekkingskracht werkt en wat je concreet kunt doen om die te creëren en behouden. Op de langere termijn.

Weetjes

– Leerde over alles-overstijgende liefde door:
Geweldige relatie vol verliefdheid, en dan een niet gedeelde kinderwens hebben..
– Komt oorspronkelijk van het mooie eiland Texel, maar woont inmiddels aan het ‘vaste land’
– Is de enige vrouw die een reep chocola weken kan laten liggen
– Burn-out survivor en niet onbekend met ‘huiselijk geweld’ en relatie-verslaving
– Kan geen whatsapp bijhouden, antwoordt soms pas 3 weken later op berichten
– Is een kei in het ontdekken van schaduwkanten, door alleen maar te luisteren naar hoe je spreekt
– In ayahuasca ceremonies ontdekt dat mensen leren over liefde haar gekozen ‘missie’ is
–  Vergeet in hotels ALTIJD wel iets. Een boek, jas, portemonnee, telefoon..
– Is zo’n natuur-freak dat ze speciaal voor rupsen broccili’s kweekt.

Hoe kan ik jou helpen?

Het programma waar ik jou leer om te leven vanuit je vrouwelijkheid.

En daar ook je relatie uit te voeden.

Of je die nu al hebt of niet.

Meer lezen?

Ronde 2 start in zomer 2022, maar je kunt je nu al opgeven voor de wachtlijst

 

Per half jaar begeleid ik 5 vrouwen, exclusief onder mijn vleugels.

Naar het belichamen van feminine energy – en van daaruit een geweldige relatie. Of, business runnen vanuit overgave en flow. Beide is mogelijk.

Met mij aan jouw zijde, hoef je niet meer in twijfels of weerstand te blijven. Ik zie binnen no time waar jij jezelf tegenhoudt. En ik help je een kei worden in openstellen. Zonder zwaarte.

 Je herkent jezelf niet meer terug. En vaak heb je al sneller dan je dacht, die geweldige relatie vanuit overgave. Eindelijk echt goede s-x met je lief, vanuit speelsheid. Of heerlijke succesvolle dates.
Die ‘hij voelt het niet meer’ – ga jij nooit meer horen.

En business – gaat ook lekker vanzelf. Feminine energy werkt overal in door.

Als je lekker zelf aan de slag wilt, als intensief 1-1 voor jou niet nodig is, of als dat nog een te grote investering is; is de Academy voor jou perfect!

In de Academy kun je zelf op eigen tempo aan de slag met alles wat nodig is om een geweldige relatie te bouwen. En te leren zeilen in de storm van verliefdheid.

Om zowel aantrekkingskracht, als rust en vertrouwen voorop te hebben in de relatie.

Eindelijk snap je alles, en leer je het stap voor stap concreet toepassen.

Foto: Manon Arends

Relaxed Verliefd draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches