About - Krachtig in de liefde

Over Iris

Foto’s: Manon Arends

Wat zou er veranderen als je vanuit echt vol zelfvertrouwen de liefde opbouwt?

Voor mij is echte liefde vooral mentale vrijheid. Gevoel van integer zelfvertrouwen (dus niet meer defensief), liefde voor jezelf en vanuit daar de relatie met een ander. Vanuit overgave en speelsheid kunnen genieten, zonder jaloezie of bezitterigheid.

Maar dat was het niet altijd. Ik heb genoeg relaties ervaren waar ik leefde voor goedkeuring, in de weerstand zat en alles deed voor de ander vanuit angst. Relaties waarbij mijn geliefde aan de lopende band vreemdging en waar ik me mentaal en fysiek liet manipuleren.

Je kunt er dan makkelijk voor kiezen om te geloven dat je niet gemaakt bent voor liefde..

Of je kunt besluiten dat je opstaat, hier alle lessen uit haalt die er te halen zijn, en de beste relatie gaat bouwen die je ooit kon bedenken. Ik weet nu dat ik die keuze altijd heb, en jij ook.

Foto: Manon Arends

Wat je nu ook allemaal gelooft, ik geloof dat we allemaal gemaakt zijn om echte, pure en krachtige liefde te kunnen – al heb je het nooit geleerd. Alle mensen bezitten het bewustzijn om dat te kunnen leren.

Ik zie het zo, ons brein is als eerste ingesteld op overleven. En dus: Op herkenning van gevaar.
Dat helpt je in de liefde vooral met:
Bewijsdrang, druk maken, nadenken, weerstand, dingen inhouden, wat wil de ander van me zien, bezig zijn met niet afgewezen worden.

En waar je graag mee bezig wilt zijn is meestal:
Speelsheid, enthousiasme, voelen, wat wil ik eigenlijk echt, openstellen (los van wat de ander denkt of vindt), vrij en jezelf zijn.

Wil je naar die tweede, dan zijn er vaak wat shifts nodig in je onderbewuste brein. Zodat het een gewoonte wordt en vanzelf gaat.

Ik heb de afgelopen 1,5 jaar besteed aan het onderzoeken van de snelste en meest luchtige manieren om dit te shiften, met toch duurzaam resultaat. En still going natuurlijk! Want als het sneller, luchtiger en duurzamer kan dan wil ik het leren.

Mensen zeggen wel eens ‘liefde is drama’ (ook ik zei dit wel eens). En het is makkelijk om vervolgens liefde maar helemaal te blokkeren. Maar dan stop je eigenlijk met groeien. Want als iets je uitdaagt om je kracht naar boven te halen is het liefde.

Juist doordat ik zelf mijn uitdagingen in liefde ben aangegaan, voel ik me vrij. Ook op alle andere gebieden.
Want wat je in liefde tegenkomt, gaat zo diep – dat het je ook kan bevrijden rondom thema’s als geld, werk en familie/vrienden.
Daarom vind ik liefde zo geweldig om mee te werken!

Ja maar liefde, dat moet ik toch zelf wel kunnen.. 

Dit dacht ik heel lang. En dat kun je ook! Maar weet je wat het is.. we leren nergens hoe. Niet op school, niet in studies. En je ouders, ja, die gaven niet altijd het allerbeste voorbeeld. Hoe lief ze ook zijn.. Dus waarom verwacht je van jezelf dat je het alleen moet doen? (Dit gesprek voerde ik met mezelf, vlak voordat ik hulp inschakelde)

Tijd hier kunnen we niet terugverdienen. En ik spendeer mijn tijd liever vol genietend van een vrij, speels en heerlijk gevoel (en de liefde), dan dat ik blijf rondlopen in hetzelfde cirkeltje.

Doel voor mijn klanten is ook nooit alleen maar een relatie. Als je die wilt, heb je die morgen.. Doel is altijd: Je heerlijk, aantrekkelijk, vrouwelijk en geliefd voelen. En precies snappen hoe relaties werken, hoe aantrekkingskracht werkt en wat je concreet kunt doen om die te creëren en behouden. Op de langere termijn.

liefde samen

Foto: Tanimara Layla

Weetjes over Iris

– Leerde over alles-overstijgende liefde door:
Geweldige relatie vol verliefdheid, en dan een niet gedeelde kinderwens hebben..
Wat is dan echt liefde?
– Komt oorspronkelijk van het mooie eiland Texel, maar woont inmiddels aan het ‘vaste land’
– Is de enige vrouw die een reep chocola weken kan laten liggen
– Burn-out survivor en niet onbekend met ‘huiselijk geweld’ en relatie-verslaving
– Verliefd op strand, Texel & Spanje!
– Houdt van diepgang; maar ook van speelsheid en directheid
– Is een kei in het ontdekken van belemmeringen, door alleen maar te luisteren naar hoe je spreekt
– In ayahuasca ceremonies ontdekt dat mensen leren over liefde haar gekozen ‘missie’ is
–  Heeft integriteit heel erg hoog staan
– Is 100% mens en verre van perfect, and she loves it

Hoe kan ik jou helpen?

krachtige liefdesrelatie

Jij bent klaar met alleen zijn, maar.. je wilt niet de relatie die je tot nu toe hebt gehad. Of misschien heb je het gevoel dat je net jouw relatie hebt ‘verpest’?

Jij wilt een relatie waar passie en liefde is, maar waar je geen concessies doet op wie je bent. Waar je kunt groeien zoals jij dat wilt. En tegelijk steun en verbinding voelt van iemand die helemaal achter jou (en jouw ambities) staat.

Het lijkt je alleen maar niet te lukken, dus laten we zorgen dat dat wel gaat gebeuren.

(Zelf)vertrouwen

Je zou wel krachtig willen zijn, jezelf altijd uitspreken en niets aantrekken van wat anderen vinden. Vanuit rust en vertrouwen willen leven ipv onrust, twijfel en onzekerheid.

Maar elke keer voel je weerstand, emotie, angst voor afwijzing.. Waardoor je toch in twijfel blijft hangen. Of please-gedrag. En dat mag nu wel eens klaar zijn. 

Dit helpt je natuurlijk niet alleen in liefdes-relaties. Ik heb klanten wie dit traject voor werk aanvragen en geweldige resultaten boeken.

 

Academy

Als je lekker zelf aan de slag wilt, als intensief 1-1 voor jou niet nodig is, of als dat nog een te grote investering is; is de Academy voor jou perfect!

In de Academy kun je zelf op eigen tempo aan de slag met alles wat nodig is om een geweldige relatie te bouwen. Om te leren zeilen in de storm van verliefdheid.

Om zowel aantrekkingskracht, als rust en vertrouwen voorop te hebben in de relatie.

Eindelijk snap je alles, en leer je het stap voor stap concreet toepassen.

Met elke maand de optie voor een live Q&A en support, zodat je ook specifiek op jouw situatie in kunt gaan.

Wat anderen over mij zeggen

Onderzoeken hoe jij dit ook kunt realiseren?

Foto: Manon Arends