Aanmelden2 - Relaxed Verliefd

Ontdek in dit gratis webinar

Wat je in de weg staat om vanuit kracht & zelfvertrouwen een relatie te creëren

Na aanmelden ontvang je een e-mail met de link naar het webinar – check even je spam folder als je de mail niet ontvangt!

(foto: Manon Arends)

Data

Selecteer jouw datum hierboven

Tijdsduur

1,5 uur

Op de ‘juiste’ wachten – is net als wachten tot je slapend rijk wordt. Het zou leuk zijn, maar als dat werkte dan had je die liefde nu al wel gehad.

In dit webinar geef ik je daarom dieper inzicht in wat de reden is dat het niet lukt om die relatie te creëren. En natuurlijk hoe je daar doorheen kunt, zodat het je WEL gaat lukken.

Lukt het maar niet met de liefde?

Hoe komt het toch dat het sommige mensen altijd lijkt te lukken met liefde, en mij niet?
Moet ik dan maar wat minder slim doen?
Moet ik me anders voordoen dan ik ben?
Dat heb ik mezelf zo lang afgevraagd..
Het was vaak OF heel veel aantrekkingskracht en weinig diepgang, of andersom. En dat frustreerde me zo.

Misschien ken je dat wel. Je vindt eindelijk iemand echt heel erg leuk (want ja je bent best kieskeurig en dat is oke!) – en ineens hoor je niets meer. Na veel aandringen op een gesprek, krijg je een: “Ik ben nog niet toe aan een relatie..”

En een maand later? 

Zie je doodleuk een foto op social media voorbij komen van deze persoon. Erg gelukkig in de nieuwe relatie.
Hoe dan?

Wat deed je verkeerd?

Het is niet gek!

Foto: Manon Arends

Over echte liefde leren we nu eenmaal nergens. 

Ik heb ook jaren lang gedoe gehad met verlatingsangst, bindingsangst en alle twijfels die je kunt hebben als het om liefde gaat. Ik deed afstandelijk en onaardig zonder reden, of juist heel erg afhankelijk. Ik ging me gigantisch aanpassen, of ik voelde me te goed voor wie ik aantrok.

En om die reden, heb ik besloten dat ik er alles aan wilde doen om weer echt goed te worden in liefde! Te leren waar het echte probleem ligt, en vooral, hoe je daar definitief doorheen kunt! Ik kreeg de kans om een blog te schrijven voor een dating coach, en alles wat ik van haar leerde was magic.

Nu voel ik me vol zelfvertrouwen en vrij, sexy en geliefd, vanuit vertrouwen en overgave. En dit is wat ik aan de wereld wil en mag doorgeven.

Als we allemaal leren hoe we liefde in elkaar kunnen losmaken ipv angst, worden we allemaal mooiere mensen en wordt de wereld een steeds fijnere plek. Dat is waarom ik dit webinar geef.

Dit webinar is voor jou als

verliefd stel samen

Foto Iris & Pascal: Tanimara Layla

Wat je leert

En als je tot het einde blijft, heb ik nog een mooie bonus voor je! Helemaal gratis.

het is gratis, maar ik weet zeker dat het veel voor je verandert..

Als het je niet lukt om lang in een relatie te blijven..
Als je hier voor relaties hebt gehad die je onzeker maakten op wat voor manier ook..
Als je het gevoel hebt dat je vaak blokkeert, niet weet wat je moet zeggen, je moeilijk openstelt..
Als je niet over je heen wilt laten lopen, maar wel graag puur wilt worden/blijven..
Als je alleen onbereikbaar interessant vindt, en anders iemand snel zat raakt..

Dan gaat dit webinar je helpen.

Je neemt jezelf altijd mee in de volgende relatie, dus helpt het enorm als je zoveel mogelijk begrijpt van liefde, relaties, en hoe wij mensen werken.

En ik ben echt enorm goed in het doorzien van patronen, angsten en alles wat je in de liefde kan belemmeren.
Liefde is echt niet altijd even makkelijk, maar het kan echt met plezier. Want FUN is voor mij ook heel erg belangrijk in de liefde.

Ik houd enorm van diepgang, maar wel helder en praktisch. En ik geloof ook dat juist dat je naar liefde helpt. 

Ik geef je daarom tools en inzichten, waarmee je ook direct resultaat en verandering gaat merken.

Wie is Iris?

zelfvertrouwen

Foto: Tanimara Layla

Mijn naam is Iris, en ik heb mezelf een missie gegeven –
want ik geloof dat wat jouw geschiedenis met liefde ook is, dat je altijd in staat bent om je te openen voor oprechte liefde, en dus een fijne relatie kunt bouwen. Als we dat op school leerden zou geweldig zijn, maar goed.. dat is niet zo. Dus dan maar nu!

Liefde is misschien niet makkelijk, maar als je het op de juiste manier doet – zeker een aanvulling. Met de juiste geliefde naast je voel je je gesteund, groei je en word je een veel mooier persoon. En daarmee haal je weer mooiere dingen in anderen naar boven. 

Investeren in liefde is het beste wat ik heb gedaan, en nog doe. En als jij nu 1,5 uur van je tijd wilt investeren in dit webinar – weet ik zeker dat jij dat ook gaat voelen. 

Op mijn vorige webinars heb ik de mooiste reacties gekregen. Van mensen die enorm geïnspireerd zijn geraakt, tot mensen die ook echt nieuwe acties hebben gezet met resultaat! Het webinar is volledig online te volgen, vanuit je stoel of misschien wel je bed.

Wat anderen over mij zeggen

Er zijn mensen die een uur met mij praten en hun hele leven veranderen..

En ik zou dat heel graag voor jou ook zo zien!

Doe daarom mee met dit webinar en zie wat het voor jou doet. In het aller ergste geval ben je een 1,5 uur van je tijd kwijt. Maar het is zonde als je niet alles op alles zet om het mooiste uit jouw liefdesleven te halen. 

Het is ook zonde dat je nog langer in eenzaamheid of onzekerheid blijft, terwijl je al die tijd die je nu alleen bent, ook samen kunt groeien met iemand die de levenslust, passie en liefde helemaal in jou naar boven haalt!

En; dit is niet een webinar waar ik enkel en alleen over een aanbod praat. Ja natuurlijk doe ik die aan het einde, maar niet voordat ik jou super veel waarde geef. Ik geloof in belangeloos geven EN ik geloof niet dat je per se klant van me moet worden om de waarde te ervaren. Wel geloof ik dat liefde en geld gelijk zijn; hoe je met geld omgaat, ga je met liefde om.
Maar dat ter zijde; 
De kern is dat ik je in 1,5 uur tijd zo veel mogelijk ga geven om jou misschien wel een volledig andere kijk op liefde en leven te bieden.

Liefde is tenslotte het belangrijkste wat er op aarde bestaat. Maar daar hoef ik je vast niet van te overtuigen 🙂

Zie ik je daar?

 

Je kunt niet in een uur heel je leven veranderen.. maar je kunt wel een compleet nieuwe richting in slaan!