Aanmelden - Leef de liefde

Ontdek in dit gratis webinar

Hoe je een duurzame liefdesrelatie bouwt, vanuit vrijheid & verbondenheid

Na aanmelden ontvang je een e-mail met de link naar het webinar – check even je spam folder als je de mail niet ontvangt!

(foto: Tanimara Layla)

Data

29 januari 19:30 uur

Tijdsduur

Ongeveer een uur

Want op de ‘juiste’ wachten – is net als wachten tot je slapend rijk wordt. Het zou leuk zijn, maar als dat werkte dan had je die liefde nu al wel gehad.

In dit webinar geef ik je daarom dieper inzicht in wat er tussen jou en lange termijn liefde in kan staan. En hoe je daar doorheen kunt, zodat het je WEL gaat lukken.

Lukt het maar niet met de liefde?

Hoe komt het toch dat het sommige mensen altijd lijkt te lukken met liefde, en mij niet?
Moet ik dan maar wat minder slim doen?
Moet ik me anders voordoen dan ik ben?
Dat heb ik mezelf zo lang afgevraagd..

Misschien ken je dat wel. Je vindt eindelijk iemand echt heel erg leuk (want ja je bent best kieskeurig en dat is oke!) – en ineens hoor je niets meer. Na veel aandringen op een gesprek, krijg je een: “Ik ben nog niet toe aan een relatie..”

En een maand later? 

Zie je doodleuk een foto op social media voorbij komen van deze persoon. Erg gelukkig in de nieuwe relatie.
Hoe dan?

Wat deed je verkeerd?

Het is niet gek!

verliefd

Over echte liefde leren we nu eenmaal nergens. 

Ik heb ook jaren lang gedoe gehad met verlatingsangst, bindingsangst en alle gedachten, onzekerheden en twijfels die er maar komen kijken als het om liefde gaat. Ik deed afstandelijk en onaardig zonder reden, of juist heel erg afhankelijk. Ik ging me gigantisch aanpassen, of ik voelde me te goed voor wie ik aantrok.

En juist om die reden, heb ik besloten dat ik er alles aan wilde doen om weer echt goed te worden in liefde! Te leren waar het echte probleem ligt, en vooral, hoe je daar duurzaam doorheen kunt! 

Nu voel ik me vol zelfvertrouwen en vrij, sexy en geliefd, vanuit vertrouwen en overgave. En dit is wat ik aan de wereld wil en mag doorgeven.

Als iedereen weer leert hoe je liefde in elkaar kunt losmaken ipv angst, wordt de wereld echt een veel fijnere plek! Daarom geef ik dit webinar.

Dit webinar is voor jou als

  • Je nog geen (of nog niet zo lang een) relatie hebt, maar het wel heel erg goed wilt doen!
  • Je vaak aanloopt tegen patronen van hard je best doen OF afstandelijkheid in liefdesrelaties
  • Je vaak 'verliefd' wordt op onbereikbare types die de boot afhouden; en degene die jou dan wel leuk vinden, vind jij al snel saai of daar vind je punten van ergernis
  • Het steeds lijkt alsof anderen bindingsangst bij jou krijgen
  • Je bindingsangst of verlatingsangst bij jezelf herkent en daar graag doorheen wilt
  • Het gewoon niet lijkt te lukken met de liefde en je graag wilt leren van iemand die daar ook stond, en precies weet hoe je dit wel kunt laten lukken.
lachende liefde

Wat je leert

  • Dat je niet heel je verleden hoeft te helen om aan liefde te beginnen, maar wat dan wèl belangrijk is
  • Dat je kunt stoppen met 'wachten op de juiste' en hoe je er voor kunt zorgen dat je de juiste personen kunt gaan aantrekken, zonder dat je concessies hoeft te doen
  • Wat er eigenlijk echt voor zorgt dat je twijfel of bindingsangst/verlatingsangst ervaart - en wat je kunt doen om daar doorheen te gaan
  • Waarom het sommigen gewoon lijkt te lukken met liefde en hoe dat jou ook kan lukken

En als je tot het einde blijft, heb ik nog een mooie bonus voor je! Helemaal gratis.

liefde

het is gratis, maar ik weet zeker dat het veel voor je verandert..

Als het je niet lukt om lang in een relatie te blijven..
Als je hier voor relaties hebt gehad die je onzeker maakten op wat voor manier ook..
Als je het gevoel hebt dat je vaak blokkeert, niet weet wat je moet zeggen, je moeilijk openstelt..
Als je niet over je heen wilt laten lopen, maar wel graag puur wilt worden/blijven..
Als je alleen onbereikbaar interessant vindt, en anders iemand snel zat raakt..

Dan gaat dit webinar je helpen.

Je neemt jezelf altijd mee in de volgende relatie, dus helpt het enorm als je zoveel mogelijk begrijpt van liefde, relaties, en hoe wij mensen werken.

En ik ben echt enorm goed in het doorzien van patronen, angsten en alles wat je in de liefde kan belemmeren.
Liefde is echt niet altijd even makkelijk, maar het kan echt met plezier. Want FUN is voor mij ook heel erg belangrijk in de liefde.

Ik houd enorm van diepgang, maar wel helder en praktisch. En ik geloof ook dat juist dat je naar liefde helpt. 

Ik geef je daarom tools en inzichten, waarmee je ook direct resultaat en verandering gaat merken.

Wie is Iris?

zelfvertrouwen

Foto: Tanimara Layla

Mijn naam is Iris, relatiecoach met een missie –
en ik geloof dat wat jouw geschiedenis met liefde ook is, dat jij altijd in staat bent om een fantastische relatie te bouwen. En, als we allemaal leren om liefde in elkaar los te maken in plaats van angst, dat we in een veel mooiere wereld gaan leven.

Het is niet makkelijk, maar als je begrijpt en doorziet wat er met je gebeurt kun je er eerder doorheen.

Op mijn vorige webinars heb ik echt de tofste reacties gekregen. Van mensen die enorm geïnspireerd zijn geraakt, tot mensen die ook echt nieuwe acties hebben gezet met resultaat!

Het webinar is volledig online te volgen, en ik ben er live om je vragen te beantwoorden.

Wat anderen over mij zeggen

Wat ik bij Iris heb geleerd, heb ik nog nergens anders geleerd. Ik weet nu wat er allemaal in mijn hoofd gebeurt waar ik hiervoor nooit erg in had en waar ik me door liet meeslepen. Iris heeft me geholpen om dat helemaal te snappen en heel snel te doorbreken. Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld. Wat een verandering heb ik in korte tijd gemaakt. Ik geloof het soms nog steeds niet. En ook de mannen. Waar het eerst zo leek dat ik nooit iemand zou tegenkomen kan ik nu moeilijk kiezen. Het is echt niet te mooi om waar te zijn. Gun het jezelf!

Jennifer

Ik heb in korte tijd zoveel over mezelf en over liefde geleerd, ik voel me weer lekker en vol zelfvertrouwen. Ik had mezelf helemaal afgesloten van daten, omdat ik met een narcist ben geweest. Maar ik ken nu mijn grenzen weer en ik weet waarom ik altijd in verkeerde relaties belandde. Maar ik heb ook vooral weer schaamteloos leren genieten van daten. Niet zo hard voor mezelf zijn en in het moment zijn. Dat is wat ik zo prettig vind aan het werken met Iris. Het is ook erg leuk en we lachen veel.

Petra

Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie. 

Caya

"Ik had een vreselijke geschiedenis met liefde, waardoor ik al EMDR en andere dingen heb geprobeerd. Maar allemaal focussen ze op mijn angsten. En dat was juist waar ik doorheen wilde. Iris heeft me geholpen om hier anders naar te kijken. Om er stap voor stap doorheen te gaan. En dankzij Iris had ik al heel snel een date met iemand die echt heel erg leuk was. En wist ik dat ik af en toe ook echt achterover mocht en mocht loslaten. En daar ben ik nu nog steeds mee samen, als ik Iris haar hulp niet had gehad, dan was ik al lang weg gerend of was hij al bij me weg gegaan. Maar ik ben nu ook vooral heel erg gelukkig met mezelf. Dat is wel het mooiste van alles."

D

Een aanbeveling van cliënte Alex, in het Engels. Ik coach tweetalig & Alex was een van mijn buitenlandse cliënten. Hoewel ik schaamte onnodig vind, begrijp ik het heel erg goed. Je kunt je vast indenken hoe intiem relatiecoaching kan zijn en dat niet iedereen er graag openbaar mee te koop loopt. Daarom ben ik ontzettend blij dat Alex wel een video heeft opgenomen en wil delen hoe haar ervaring met mij is geweest.

Er zijn mensen die een uur met mij praten en hun hele leven veranderen..

En ik zou dat heel graag voor jou ook zo zien!

Doe daarom mee met dit webinar en zie wat het voor jou doet. In het aller ergste geval ben je een uur van je tijd kwijt. Maar het is zonde als je niet alles op alles zet om het mooiste uit jouw liefdesleven te halen. 

Het is zo zonde dat je nog langer in eenzaamheid of onzekerheid blijft, terwijl je dat ook kunt omzetten. En terwijl je al die tijd die je nu alleen bent, ook samen kunt groeien met iemand die de levenslust, passie en liefde helemaal in jou naar boven haalt!

Liefde is tenslotte het belangrijkste wat er op aarde bestaat. Maar daar hoef ik je vast niet van te overtuigen 🙂

Zie ik je daar?

 

Je kunt niet in een uur heel je leven veranderen.. maar je kunt wel een compleet nieuwe richting in slaan!

Foto: Tanimara Layla

Cookies

Koekjes! Normaal hou ik er van, helaas zijn dit digitale ;-) Je weet het inmiddels wel denk ik, maar ook onze website maakt er gebruik van. Als je deze website optimaal wilt gebruiken, kun je ze hier accepteren. Niet schadelijk, wel even handig om te weten!

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen