Training: Aan de praat - Krachtig in de liefde

Online training

Aan de praat

Hoe zorg je dat de leuke mannen jou gaan aanspreken?

Wat je ook wilt bereiken, alles begint met een eerste stap. En de liefde die je wilt, begint met het contact met iemand die JIJ wilt. Nu is dat spannend, want een afwijzing van iemand die je echt leuk vindt, wil je ontwijken. Met dit e-book help ik jou om in gesprek te komen met de man die JIJ leuk vindt. Op zo’n manier, dat je eigenlijk niet afgewezen kunt worden. En natuurlijk op zo’n manier, dat je ook in jouw eigen vrouwelijke energie blijft.

Met deze training kun jij er voor zorgen dat die leuke man jou aanspreekt, in plaats van voorbij loopt.

Voor als je niet alleen maar online dates wilt regelen..

Online dating apps zijn ideaal, ze maken alles een stuk makkelijker. Maar misschien ben jij wel net als ik, meer van het ‘echte contact maken’. Bovendien weet je als je iemand in het echt ziet, ook veel eerder of je iemand leuk vindt of niet.

Maar ja, dat aanspreken is nog behoorlijk spannnend. Want wat als je afgewezen wordt? Of wat als hij misschien helemaal niet reageert?
En je wilt toch ook niet heel erg jagen op een man, dat is als vrouw sowieso niet heel aantrekkelijk. Meestal vinden mannen dat zelfs een beetje eng 😉

Gelukkig zijn er hele makkelijke, en ook leuke manieren die je helpen zorgen dat een man JOU aanspreekt. Zonder dat hij door heeft dat jij eigenlijk de eerste stap zette.
Die manieren leer ik je in deze training!

Ben of herken je dit:

Schermafbeelding 2021-09-06 om 09.48.35

Voor een klein bedrag kun jij leren hoe je

Ik deel dus GEEN manipulatieve tactieken, maar hele leuke manieren om makkelijk contact te maken. Manieren waarbij je bijna niet afgewezen KUNT worden. Waarbij je snel de juiste toon zet en nog steeds in je vrouwelijke energie blijft.

Ze zijn zo subtiel, dat de ander niet doorheeft dat je de eerste stap zet.

En natuurlijk..

Ik help je ook met de mindset om het leuk te maken. Want ook dat is belangrijk als je succes wilt behalen. Zelfs Einstein zei het: Play is the highest form of research. Als je iets leuk kunt maken, is het veel effectiever.

Blij kopie

Foto: Tanimara Layla

Leven is veel fijner als je..

Niet meer afhankelijk bent van dating apps om dates te regelen, maar dat gewoon in real life kunt doen.. toch? 

Ik heb zelf de allerleukste dates gehad na het ‘freestylen’, en niet uit online dating apps. Je mist toch een stuk spanning, en dat stuk kan SUPER leuk zijn als je weet wat je kunt doen.

En met deze training, weet jij dat en kun je dat gaan toepassen!

Wat je leert in de training

De training bestaat uit een e-book, een audioversie van het e-book en extra tips om ook online de gesprekken leuker te starten.

Ik houd van zowel inzicht, mindset shifts EN praktische stappen. In alles wat ik doe combineer ik deze. Zodat jij snel aan de slag kunt, maar ook precies weet waarom de praktische stappen gaan werken.

Als je de waarom ergens achter weet, kun je er namelijk ook makkelijker je eigen ding van maken.

Dat maakt jou namelijk een nog veel krachtiger persoon.

Praktisch:

De training is volledig online en je houdt levenslang toegang. Dus je kunt beginnen wanneer je wilt, en er zo lang over doen als je wilt. Herhaling doet wonderen, dus af en toe herhalen helpt je om alles nog beter en sneller te integreren!

Zin om aan de slag te gaan?

Je kunt meteen na aanschaf starten met de training en met het plezier er van.

Training aan de praat

Aan de praat met de man die jij leuk vindt, zonder dat hij doorheeft dat je de eerste stap zet.
(En als bonus ook veel online gespreks-starters, zodat je meteen de aandacht hebt van die leukerd)

Wil je dat implementeren?

Dat kan voor een klein bedrag!

€17,50 inclusief BTW

 

 

 

.

Over Iris

Mijn naam is Iris, en het is mijn passie om mensen naar meer zelfvertrouwen, mentale vrijheid en kracht te helpen. En ze het liefst van daaruit ook nog aan een geweldige relatie, die op vrijheid en liefde is gebouwd.

Ik was vroeger altijd die ‘onzekere’, zei nooit wat ik echt dacht en probeerde iedereen te pleasen. Dat bracht me nogal in uitdagende situaties. Relaties met mannen die vreemdgaan, manipuleren en hun emotie ook fysiek uitten..

Maar inmiddels heb ik dat omgezet en voel ik me krachtig en vol zelfvertrouwen in de liefde. En dat gun ik jou ook!

 

IMG_9002

Foto: Tanimara Layla

Wat anderen over Iris zeggen

Tijd om in control te komen over jouw liefdesleven - en dat begint met het contact maken met degene die jij leuk vindt.

Training & E-book Aan de praat

Hoe jij op luchtige wijze aan de praat raakt met de man die JIJ leuk vindt. Zodat je niet meer afhankelijk bent van wie er op jou af komt. De controle terug pakken, maar dan wel op de meest luchtige en vrouwelijke manier! Ook heel erg geschikt als je introvert bent en dit stuk heel spannend vindt.

De eerste stap naar een liefdesleven zoals jij dat graag wilt.