testimonials - Relaxed Verliefd

Over De Vrouwen Die Ik Mocht Helpen

Ervaringen en uitspraken van klanten. Omdat je daar waarschijnlijk veel meer haalt dan de over-mij.

Melanie

Foto: Manon Arends

Melanie

Als eerste stel ik je graag voor aan Melanie. Een van mijn lieve, prachtige klanten wie nu super sterk in het leven staat, expressief is, speels, en exact weet wat ze wil. Maar, toen ze bij mij kwam was dat nog heel anders. Daarom deelt ze vanuit liefde haar verhaal.

Melanie haar verhaal toen ze bij mij kwam:

“Na 2 lange relaties met partners die vreemd gingen, merkte ik dat ik iedereen op afstand hield en mijn geluk liet afhangen van de goedkeuring van anderen. Ik hield alle jongens op afstand en genoot van de aandacht, maar dit spel is niet wat ik heel mijn leven wilde.

Ik was degene die verlatingsangst had en mezelf constant aanpaste in wat de ander belangrijk vond. Mijn eigen identiteit was volledig verdwenen en ik was een slaaf geworden van mijn gedachten om mijn partner te pleasen.”

Melanie haar verhaal na een paar maanden samenwerken:

“Ik kan nu oprecht doorvoelen dat ik gelukkig ben met mezelf en dat ik niet afhankelijk ben van de bevestiging van een ander. Ik ben goed zoals ik ben en wat voel ik mezelf sexy. Wat is het leven fijn en geniet van elke situatie.” “Ja ik hou nog steeds van flirten, maar doe het nu niet voor de bevestiging maar juist voor de lol die ik eruit haal.

En ja ik heb nu een fijne relatie waarbij ik geen verwachtingen heb. Ik doorvoel de liefde en heb geen bevestiging nodig wat hij van iets vind, ik ben mezelf. Vanuit mijn omgeving krijg ik nu vaak de vraag of hij de ware is en wanneer we gaan samenwonen. Daar ben ik niet mee bezig, we genieten van de momenten dat we plezier hebben samen. Het leven loopt zoals het loop.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik alleen mezelf kan veranderen door juist te kijken wat ik wel wil!”

En over het traject.. “Pff wat was het heftig om met open te stellen en over te geven aan wat er nu is. Ik ben door angsten gegaan doordat er constant nieuwe situaties zich voordeden. Hele grote hobbels die ik samen met Iris heb doorleeft. Makkelijk NEEEE, blij dat ik het heb mogen oplossen JAAAA.”

Recent bericht van Melanie naar mij: “Ik merk zo dat ik in mijn kracht sta en me niet meer laat leiden door angsten. Onbeschrijfelijk gevoel”

Podcast met Melanie

Beluister aflevering 37 van mijn podcast waar ik met mijn klant Melanie in gesprek ben

Podcast met Gabriella

Beluister aflevering 31 van mijn podcast waar ik met mijn klant Gabriella in gesprek ben

Thea

Een andere geweldige klant van mij is Thea! Een prachtige en liefdevolle vrouw, wie nu een relatie heeft met iemand wie haar uitdaagt om steeds een meer liefdevolle en krachtigere van zichzelf te worden. En keer op keer gaat ze het aan.

Thea toen ze bij mij kwam

Thea is een geweldige vrouw, maar toen ze bij mij kwam liep ze er tegenaan dat ze eigenlijk nog nooit een fijne relatie had gehad. Dat ze dat super eng vond door haar ervaringen in het verleden. Ze heeft het niet makkelijk gehad en daar merkt ze de gevolgen van. Haar relaties waren gevolg van patronen uit het verleden. Ze was al keihard bezig met zelfontwikkeling (waar ze ook een heel tof boek over heeft geschreven) – maar nog niet zoveel op gebied van de liefde. En nu was het daar ook tijd voor. Want, zoals ze dat zelf zei: “Dat wil ik nog meemaken voor mijn uitvaart.”

Thea vrouw in natuur

Met super veel angsten, maar ook vol vertrouwen en motivatie stapte ze in – en nu?

Na het programma

Ze heeft nu een geweldige geliefde naast haar staan. Een mannelijke man, wie haar uitdaagt en spiegelt. Hij kent haar door en door. En nee, het is niet altijd makkelijk, integendeel. Maar Thea is een doorzetter. We hebben wel eens gegrapt ‘wij zijn geen status-qou personen’. Thea wil altijd groei. Altijd meer diepgang. En dat gaat ze nu aan, met deze man wie net zo gek van haar is als andersom. Ze stelt zich helemaal open, maar durft nu ook in haar vrouwelijke energie te stappen en gewoon even afstand te nemen. Een geheel nieuwe ervaring in de liefde, dat wat ze nog wilde voor haar uitvaart is gelukt.

Thea over het programma:

Ze beschrijft het traject als een duik in zelfliefde. En wat ze heeft bereikt:

Praktisch: een relatie. Geestelijk: bevrijd van een hoop angsten.
 

“Je was er altijd als ik je nodig had. Zo fijn om te weten dat ik er niet alleen voor stond. Het enige dat ik lastig vond, is toen ik zelf aanvoelde dat ik eerst even mijn verdriet moest voelen en jij al verder wilde voorbij mijn ego. Maar misschien is dat wel wat er precies moet gebeuren. Ik vind je energie fijn. Ik ben om je gaan geven. Nou! De manier waarop je onderneemt vind ik inspirerend.”

En wat ik nog het aller mooiste vind..

Wanneer oud-klanten zelf mijn werk gaan doen, door wat ze allemaal hebben geleerd.

Zie hier een interview dat ik met mijn oud-klant (en soms nog steeds klant als ze ergens tegenaan loopt) heb gedaan.

Zij geeft op dit moment zelf ook een dating cursus voor vrouwen!

Ze is te vinden via instagram.com/makbuscha

Aanrader om haar ook te volgen, want ze deelt regelmatig super waardevolle content in haar stories!


En nog meer ervaringen:

en hier gewoon een lading social proof klant-berichten

Ik dacht dat ik al wel open was, maar dit is een heel nieuw level van gevoelens delen

- Petra

En deze tekst deelde een klant in haar instagram stories over haar relatie nu:

testimonial

En vrouwelijke energie werkt op alle vlakken door..

Het lijkt mij super mooi als jij de volgende bent!
(En zoals je hieronder ziet – zijn mijn klanten vaak meer dan alleen klant; liefde is in alle opzichten fantastisch mooi)

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis match-call aan, of kijk bij een van mijn gratis weggevers ter inspiratie.

Relaxed Verliefd draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches