Daten Zonder Moeite - Relaxed Verliefd

daten zonder moeite

Deze training is helaas verouderd - ik verwijs je graag door naar de nieuwere en veel completere versie: De krachtig in de liefde academy online
(Alles wat hier beneden te lezen is, vind je daar ook - en veel meer)

“Ik ben eigenlijk helemaal klaar met daten en vind het maar niets”

Ah, dan is deze training precies wat voor jou! 

Want meestal.. vinden we daten niet leuk meer, omdat er weinig uitkomt. Omdat het elke keer mislukt.
En dat is nu, na deze training, afgelopen.
Jouw dates worden weer FUN, omdat je er steeds beter in gaat worden. Je haalt er steeds meer uit.
Het voelt niet meer als je tijd verdoen, maar als tijd voor jezelf. Tijd om te genieten.

Ik leer je hoe het komt dat mannen soms de boot afhouden, en hoe je dat kunt omzetten. Hoe je weer verlangen in hem losmaakt, in plaats van angst.

Vraag jij je af waarom het sommige vrouwen altijd lukt om een vent te ‘veroveren’, en jou steeds maar niet? 
Waarom ze voor andere vrouwen wel die moeite doen, en jou behandelen alsof je niet belangrijk bent?
En wil je dat graag omdraaien? Leren hoe hij weer moeite voor jou gaat doen..

Daar help ik je dus graag bij..

Iris

Mijn naam is Iris..

En ik heb een tijdlijn achter me van jarenlange mislukkingen met mannen.
Ik had geen idee hoe ik een man geïnteresseerd kon houden en deed extreem veel moeite voor ze.
Om daarna weer de welbekende: Het ligt niet aan jou maar… te krijgen. Of gewoon helemaal niets meer, en een paar weken later zag ik hem gelukkig zijn met iemand anders via social media.

Er kwam een moment dat ik er helemaal klaar mee was. Ik heb me toen helemaal afgesloten van liefde en daten.
Maar ook dat was eigenlijk best saai. Dus ben ik een blog gestart, 50 dates with myself, waar ik alleen nog maar met mezelf ging daten. 
Dat heeft mijn creativiteit aan gezet – en van daaruit ben ik gaan onderzoeken wat ik wel kon doen om een date met een man te laten slagen. De volgende blog werd 50 first dates – naar de bekende film. Alleen waren mijn dates allemaal met andere mannen.

In die periode heb ik echt MEGA veel geleerd over daten en verleiden. Tussendoor heb ik er ook trainingen over gevolgd. 
En daar uit komt nu, jaren later, deze training. Waar het allemaal samen komt.

Hoe je het nu ervaart:

Daten is voor jou gedoe
Je hebt steeds het gevoel dat je iets verkeerd doet, of dat je jezelf moet bewijzen om leuk genoeg te zijn.
Je weet vaak niet wat je moet zeggen of je praat voor je gevoel ‘te veel’.

Dezelfde patronen herhalen zich 
Je trekt vaak mannen aan die jou eerst het einde vinden, en je vervolgens steeds slechter behandelen of niets meer laten horen.
De mannen die jij interessant vindt, lijken jou nooit te willen. En de mannen die op je af komen, tsja.
Je vraagt je af of wat jij wilt eigenlijk nog wel bestaat. En of het wel voor jou is weggelegd.

Je vermijdt afwijzing
Je bent misschien zelfs al wel gestopt met daten, omdat je de teleurstelling van afwijzing niet meer wilt voelen.
Maar je weet gewoon niet goed hoe je mannen moet aanspreken, je bent snel bang dat je iets verkeerds zegt of doet.

Je wilt wel daten, maar.. Je haalt er eigenlijk geen plezier meer uit en twijfelt om het op te geven.

En dat is ZO zonde! Want het is zo fijn om WEL die partner jouw leven in te trekken.
En ALS hij er dan is, om het dan niet te verpesten met een verkeerd bericht, maar precies te weten hoe je het leuk houdt. 
  

Daarom is het tijd voor verandering! Tijd om daten weer moeiteloos te maken. En FUN!
Maar ook om gewoon eindelijk te leren hoe je wel met mannen om kunt gaan zonder ze weg te jagen 😉

Wat de training je oplevert:

Hoe zou het voor je zijn als jij op een relaxte manier die 'quality' man verovert?

Als je eindelijk niet meer voor vergeten wordt achtergelaten door mannen die niets meer laten horen, of in de categorie ‘booty call’ belandt..

Maar dat jij voortaan mag kiezen uit de leuke mannen die je met veel meer gemak voor je kunt winnen.

Als je je niet meer steeds hoeft af te vragen of je nu wat moet laten horen of niet. 

Als je weer met plezier kunt daten, en daarbij ook nog eens als een queen behandeld wordt door de mannen waarmee je date. Klaar met de booty calls, daar ben jij niet voor!

Nu is het tijd voor het echte werk, tijd om weet keuze te hebben uit de kwaliteit en ook behandeld te worden als de kwaliteits-vrouw die je bent.

Overzicht training

Preview

De training bestaat uit meerdere modules.

Elke module bestaat uit een aantal onderwerpen, waar een uitleg of video bij hoort waar je ongeveer 5-10 minuten aan kwijt bent. 

Als je het echt wilt, kun je er in een keer snel doorheen. Maar voor implementatie is tijd nodig.
Ik denk dat je er zo’n 4-6 weken over doet om alles te leren en implementeren.
Mede afhankelijk van hoeveel dates je hebt, want ja, het echte leren en implementeren gebeurt in het speelveld. Maar trust me, je gaat het echt een stuk leuker vinden!

Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. De tools die ik je bied gaan een leven lang mee en je kunt ze altijd gebruiken. 

Een overzicht van de dingen die je gaat leren:

Anders kijken naar daten

Als eerst help ik je met anders denken over daten. Wat je gelooft over mannen en daten is wat je manifesteert. Dus dat beeld gaan we veranderen, zodat je daten meer als plezier gaat zien en er weer zin in krijgt! Want ja, als je niet meer in het spel zit, kun je het ook niet winnen..

Online & Offline ontmoeten en mannen aanspreken

Of je nu mannen offline of online wilt ontmoeten, je wilt niet alleen maar afhankelijk zijn van wie jou aanspreekt. Maar, mannen zijn jagers, dus subtiliteit is key. Ik leer je hoe je mannen subtiel kunt laten merken dat je er open voor staat, en ze toch het gevoel geeft dat ze de eerste stap hebben gezet.

Communicatie

Taal is een fijne uitvinding - maar, het kan de aantrekkingskracht maken of breken. En waarschijnlijk heb je ongemerkt al heel vaak het verleiden verbroken met taal. In berichten bijvoorbeeld. Ik help je met relaxter in gesprek gaan, het gesprek leuk houden en ook verleiding mbv berichten.

Daten vanuit female energy

Veel vrouwen lopen heel erg achter een man aan. En dat laat hem alleen maar meer afstand nemen. Ik leer je hoe je op een relaxte manier kunt daten. De vrouwelijke energie optimaal inzetten draait de energie weer zo om dat hij zijn best gaat doen.

Foute mannen

Met de tools die ik je geef, stoot je als vanzelf 'foute' mannen af. Maar mocht het nog wel lijken alsof je een booty call gaat worden, leer ik je hoe je deze energie weer omdraait. Zodat hij weer zijn best voor je gaat doen.

Na de date

Wat doe je na de date? Hoe regel je een tweede date zonder opdringerig te zijn? Hoe houd je zijn interesse vast? Hoe zorg je dat hij je leuk blijft vinden?
Dat leer ik je allemaal. Soms zijn het kleine tweaks, maar ze maken een groot verschil.

Wat anderen over Iris zeggen:

Wij hebben een hele dag gehad samen met Iris. En dat is een echte aanrader. Ze bekijkt dingen op een manier die wij niet zagen. Het heeft ons veel gebracht, maar we hebben ook veel plezier gehad. Wat fijn is aan Iris, is dat ze heel open en benaderbaar is. Ze is persoonlijk en professioneel tegelijk.
favicon
Marieke
Ik had mezelf helemaal afgesloten van daten, omdat ik met een narcist ben geweest. Maar ik ken nu mijn grenzen weer en ik weet waarom ik altijd in verkeerde relaties belandde. Maar ik heb ook vooral weer schaamteloos leren genieten van daten. Niet zo hard voor mezelf zijn en in het moment zijn. Dat is wat ik zo prettig vind aan het werken met Iris. Het is ook erg leuk en we lachen veel.
favicon
Petra
Iris geeft me keer op keer waardevol advies als ik er zelf niet meer uitkom. Of ik op dat moment nou een probleem heb met mijn zelf liefde of mijn geliefde ze weet precies de juiste snaar te raken om me een fris inzicht te geven in een situatie die even daarvoor doodlopend leek. Voordat ik advies van iemand aanneem kijk ik altijd eerst naar de persoon en of ze hun eigen waarheid wel leven, Iris leeft 100% haar waarheid en is voor mij en vele andere een grote inspiratie.
favicon
Caya
Iris heeft me heel intuïtief geholpen door het proces van accepteren en uiten van emoties; op een manier die ook heel respectvol is naar mijn man. Ze had zoveel creatieve technieken voor communicatie tussen ons. Ik waardeer haar gevoelige benadering enorm en heb er heel veel aan gehad.
favicon
Alex
Iris weet wat ze doet. Ze stelde me vragen op een fijne no-nonsense manier; wat me echt diep aan het denken heeft gezet over wat mijn uitdagingen als persoon zijn. Het is fantastisch hoeveel informatie & gevoelens ze uit me heeft gekregen in 1 gesprek. Thank you Iris!
favicon
Y
Heel erg bedankt Iris. Direct na het volgen van jouw advies, ging mijn relatie next level als nooit tevoren!
favicon
C

Volg de training

Gun jezelf weer het plezier in daten!
Op dit moment nog voor de prijs van een etentje, krijg jij tools die je de rest van je leven kunt inzetten. En wie weet hoeveel gratis etentjes je nog gaat scoren met deze training, maar dat heb je niet van mij natuurlijk 😉

De grootste voordelen op een rij:

Bonussen

De eerste bonus is al dat de training gaat uitbreiden! En de bonus als jij voor deze prijs instapt, is dat je die allemaal mee krijgt!

Maar er zijn nog meer bonussen:

Online dating scripts

Ik geef je scripts om mannen aan te spreken via online dating, je profiel aantrekkelijk te maken en het gesprek op gang te houden

Scripts voor berichten

Een heel aantal scripts voor berichten die je kunt sturen, die wel zijn aandacht houden. En ook wat je vooral niet moet sturen 😉 

Overtuigingen ombuigen

Ik help je om de meest voorkomende belemmerende overtuigingen over daten om te buigen, zodat jij weer langzaam aan kunt genieten van daten en je niets meer aantrekt van afwijzing.

Veelgestelde vragen

Als je nog vragen hebt, mag je ze altijd aan me stellen via een mail naar info@irisuriot.com. Maar kijk eerst even of jouw vraag hier tussen staat! Dat scheelt je mogelijk een mail 🙂

Op zich niet, maar ik zou deze training niet per se aanraden als je een monogame relatie hebt. Als je een open relatie hebt, en nog graag wilt daten, ben je natuurlijk altijd welkom!

Nee, de modules komen namelijk in een keer beschikbaar. Dus je hebt meteen beschikking over de hele training. Verder wil ik natuurlijk ook niet dat je een excuus hebt om niets te doen met de materialen die ik je aanbied!

Als het je niet lukt om iets te doen met de materialen, of als er toch nog angsten boven komen, kun je me altijd mailen om extra coaching aan te vragen naast de training. Ik wil dat jij weer helemaal kunt genieten van daten en alles daar omheen!

Je hebt toegang zolang mijn website in de lucht is. Mocht hij eruit gaan, dan zal ik je tijdig waarschuwen en regel ik natuurlijk een optie voor je om de materialen toegestuurd te krijgen.

Je kunt starten met de cursus zodra je hebt betaald. Je krijgt dan twee e-mails. Een met account informatie waarmee je kunt inloggen in jouw account en een mail met informatie en het web adres waar je de cursus kunt vinden.

Als je snel bent, kun je de cursus binnen 4 weken afronden. Maar de cursus is nog in ontwikkeling dus het kan zijn dat er meer wordt toegevoegd terwijl je bezig bent! En je mag er zo lang over doen als je zelf wilt of nodig hebt. 

Die optie bied ik niet aan via de website, omdat de investering in principe niet zo groot is. Maar ik kan niet oordelen over jouw portemonnee. Dus mocht je echt graag willen starten en je kunt niet in een keer betalen, stuur me dan een mail naar info@irisuriot.com en dan zet ik die optie voor jou in elkaar!

Ehm, het mag wel natuurlijk, ik kan het je niet verbieden. Maar deze training is toch echt gemaakt voor vrouwen sorry!

Op naar veel meer fun en flow! Op naar het veroveren van jouw dream guy!

Relaxed Verliefd draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches